reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

nogi mi odpadna po dzisiajeszym chodzeniu, a szukalam fajnego prezentu dla znajomej bo ma dzisiaj 30stke i ciezko mi bylo sie zdecydowac..

popoludnie spedzilismy w parku- przecudna pogoda, nie wialo tylko sloneczko i banki wiki :-)

aniahaven- rowniez zycze wszystkiego naj dla męża ;-) a powiedz czy ty ten tort sama zrobilas?

aneta- powodzenia;-) czekamy na wiesci:tak:

reklama
Dziewczyny przepraszam was za moje szczegolowe opisywanie moich problemow w ostatnich dniach ale tez chcialam wam bardzo podziekowac za wsparcie.

My wlasnie walczymy ze skurczami ktore sa coraz bardziej bolesne i coraz czesciej sie powtarzaja. Mam nadzieje ze nastepnym razem jak wejde to juz bede sie mogla pochwalic synkiem. A tym czasem zmykam bo zbliza sie kolejny skucz.
Sencilla ty widze tez nie piszesz moze urodzimy w tym samym dniu.

ANETKA czekamy na dobre wiesci

SENCILLA ty tez dzis tak milczysz ,no to tez za ciebie trzymam ,tak na wszelki wypadek:-)

POWODZENIA DZIEWCZYNY

Ostatnia edycja:
witam
Anetka, powodzenia! dasz rade!
a mi oczywiscie sie nie nudzi, ale to nie z powodu porodu, ale... wlasnie wrocilismy z basenu, caly dzien bylismy, haha
poplywalam sobie, 1 km przeplynelam:tak:

AniaHaven, ciastka wyglądają pysznie:-D

Anetka, trzymam kciuki!!!

My już z AnnJ po wystawie... Warto się wybrać, bardzo ciekawa. Warto też sobie dokupić audio guide'a po angielsku. Sporo ciekawych eksponatów, ale nie bedę dokładnie opisywać, bo nie chcę zespuć niespodzianki tym którzy się wybierają. Polecam....dla tych których takie rzeczy nie brzydzą....bo było jedno omdlenie na wystawie podczas naszej wycieczki.

A tutaj filmik o wystawie, akurat tej w Amsterdamie:
Na je dood opgezet als anatomiepop populair - YouTube

reklama
Anetka :) Super, że to już dziś... Wiem co to znaczy być po terminie... :) i się niecierpliwić...

a ja ogólnie walczę z moimi cycochami wielkimi. W ciągu 48h karmiłam Małą tylko 2-3 razy.. w ciągu dnia nie je wogóle, do spania też już nie je.. tylko w nocy jak się budzi i nie idzie na cumla... i moje cycory są wieeeeeeeeeeeeeeeeelkie, napełnione pokarmem - a tu ani kapuchy ani szałwi... yh. mam nadzieję, że będzie good.

a tak po za tym idę spać. dobrej nocy wszystkim!
Aniahaven udanej imprezy! :)
Iguana wystawa robi wrażenie. !

Ostatnia edycja:
Do góry