reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
AniaHaven, współczuję stłuczki.

7axe7, dzięki za fajnego linka. Niezły głos ma ta dziewczynka! Brzmi prawie jak orginał.

Mi mąż dzisiaj zrobił niespodziankę. Janek obudził się tak po 8:00... i nie dał się przekonać ,aby pospać dalej. Mąż zabrał go do osobnego pokoju, a ja mogłam spać sobie spokojnie...i obudziłam się aż po 11:00!!! hehe:-)

Wlasnie sobie lezalam a tu moja polozna mnie odwiedzila w domu. Zbadala mnie i dzidzie mam juz 3 cm rozwarcia zrobila jeszcze raz en masaz i stwierdzila ze dzisiaj powinno sie zaczac co prawda mialam 2 takie konkretne skurcze ale na tym sie skonczylo.

dziekujemy za zyczenia... wlasnie skonczylismy speciale muffinki dla mojego M/ niebieskie -dzis dzieciaczki dekorowaly samodzielnie/:tak:, torcik juz nadgryziony ale wam dorzuce do kawki:-D:-D:-D

Załączniki

• P2260122.jpg
    P2260122.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 49
  • P2260133.jpg
    P2260133.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 36
witam was
u nas dzisiaj dzien wewnetrzny, Daanek od kilku dni jakis nie wyrazny wiec musze z nim posiedziec. Nawet wczoraj pojechalismy na plac zabaw a on mi po godzinie mowi mama chodz do domu :baffled:
Aniu udanej imprezki no i najlepszego dla malzona. Ciastami jak zwykle skusilas i zaraz ide biszkopta piec tylko jeszcze nie mam pomyslu z czym:sorry: moze z takim tlustym polskim kremem:-)
Anetka juz tradycyjnie powodzenia w razie W :-)
A Sencilla gdzie ??? czyzby z nudow sie wziela za rodzenie :-D

Hejka.

AniuHaven właśnie kawkę wypiłam więc kawalek torciku też zjem.Dzięki i przekaż życzenia wszystkiego najlepszego...
Anetka kciuki trzymamy...odpocznij troszkę bo jak niedługo ma się zacząć to żeyś miała siły;))

A ja niedługo bedę wsiadać na rowerek, na którym dawno nie jeździłąm i mnknę do Iguany i na wystawe...:-)

Anetka to jak co dzien trzymam kciuki.oby poszlo szybko.

dziewczyny dajcie znac jak tam na wystawie bylo .my z mezem chetnie bysmy poszli no ale z Tymkiem to chyba nie bardzo.

Aniahaven ,super te twoje wypieki ,ja boleje ze nie moge piec bo mamy piekarnik stary na gaz i boje sie go uzywac.

reklama
Do góry