reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

nana19 mój synek tez ma Tymek na imie(od Tymoteusza);-)...Zycze Twojemu Tymciowi duzo zdrowka.
Co do porodow tutaj to ja bylam zdecydowana jechac na CC do Belgii do prywatnej kliniki bo do PL za daleko bo bylam juz 3 tyg przed terminem a te czubki powiedzieli ze CC to jednak nie zrobia(wczesniej kardiolog dal zgode i potwierdzil ze jest wskazanie!!!) i stwierdzili ze w razie czego to przeciez vacum maja wiec wyciagna dziecko...a jakby co to beda matke ratowac...
Wiec ja mam opinie ze wszystko dobrze jak jest dobrze...

paulina6134 tutaj to z dzieckiem do pediatry sie chodzi w ostatecznosci i musi skierowac Cie lek.domowy, jak dziecko chore to chodzisz do domowego. Specjalisci sa tylko w szpitalach...

reklama
Dzien dobry dziewczyny!!

widze ze dzisiaj ja pierwsza:)Niestety poniedzialek i znowu trzeba wstawac do szkoly z malym caly tydzien. Mialam dzisiaj nie przespana noc bo tak mnie bolalo podbrzusze moze juz cos powoli sie zaczyna. Piec juz naprawiony naszczescie faceci sie przydaja czasem :) a tak po za tym to wczoraj mialam rozmowe z moim szwagrem, ktory nie potrafi zrozumiec mojej decyzji o porodzie domowym i strasznie mnie to denrwuje bo to moja swiadoma decyzja. Szkoda tylko ze on nie potrafi zrozumiec tego ze taka rozmowa nie zmieni mojej decyzji a on tylko mi mowi o komplikacjach itp.... Przepraszam ze o tym pisze ale nie mam komu o tym powiedziec a strasznie mnie to boli ze nie mam wsparcia w mojej decyzji....

A tym czasem zmykam do szkoly z Kubusiem. Milego dnia zycze :)

Aneta,ja I Ania bylysmy dzis przed Toba ;) Ania,powodzenioa!synek Pauliny z Tego co pamietam,ma 19 mies

Dzien dobry

Anetka cale szczescie ze piec wam naprawili:tak:

Nina trzymam kciuki aby jak najwiecej postepw robil twoj synek:tak:

U nas dzis jest fajnie na polu,slono swieci i przede wszystkim nie ma wiatru!

w ktorym miesiacu zglaszalyscie do ubezpieczenia ciaze ..pytajnik:-D:-D

cos napstrykamam i mam inna klawiatre :wściekła/y::wściekła/y: nie wiem jak znaki wstawic:no:

witam
chyba coś będziemy szukać, ale najlepiej dla nas znaleźć coś po znajomości, aby nie załatwiać mieszkania przez maklera bo trzeba dodatkowo płacić dla nich opłate. Może wy gdzieś słyszałyście o jakimś mieszkaniu, może być w pobliżach Goudy, Hagi,Rdamu. A jak nie to jest taka instytucja która pomaga w takich sprawach, może się tam wybierzemy i zapytamy co mamy w danej sytuacji robić.
anetka nie przejmuj się gadaniem innych, oni nie rozumieją bo u nas w pl nie rodzi się w domach i dlatego dla nas polaków jest to poprostu dziwne.
anp ford ka też mi się bardzo podoba, takie małe zgrabne autko.

pozdrawiam

Clauditka mysle ,ze najlepiej jak sie wybierzecie do tej instytucji:tak: ja z tego co sie orietuje, to jesli sie ma umowe z okreslonym czasem wymówienia i placi sie czynsz to nie moga was wyzucic tak od niczego nie dajac wam czasu na wyprowadzke zapisanego w kontrakcie:eek: A jestescie zameldowani?
Niestety nie slyszalam o zadnym mieszkaniu:no::no:Babka sie oglasza na niedzieli i szula mieszkan w hadze ale jej tez cos trzeba placic:baffled:

reklama
karola tak jesteśmy zameldowani,wiem właśnie że właścicelka powinna chociaż nam jakieś wypowiedzenie najmu dać np miesiąc wcześniej a nie że tak sobie powie że mamy opuścić mieszkanie.

Do góry