reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

To beznadziejnie... No nic będę musiała Mamę prosić o wysyłkę.
aOla: kryty plac zabaw? Rewelacja. My z KUbą i z Misią jeździmy do Klundert karmić zwierzątka póki co. Plac zabaw przyda się Nam pewnie i to już za nie długo :) a wiatr faktycznie był straszny. Ja dosłownie byłam 30min z Miśką na polu.

reklama
To beznadziejnie... No nic będę musiała Mamę prosić o wysyłkę.
aOla: kryty plac zabaw? Rewelacja. My z KUbą i z Misią jeździmy do Klundert karmić zwierzątka póki co. Plac zabaw przyda się Nam pewnie i to już za nie długo :) a wiatr faktycznie był straszny. Ja dosłownie byłam 30min z Miśką na polu.
to pewnie je karmisz zaraz koło mnie:)

Dzien dobry!My juz po wizycie u lekarza,i mamy przpisane dwie masci.No i co drugi dzien kapanie,bo lakarka powiedziala ze w zime organizm traci wiecej wody przez wlaczone ogrzewanie no i niby od tego skora robi sie sucha i sa jakies plamy.Zobaczymy jak nie to za dwa tygodnie do kontroli,
miłego dnia
ja mam herbatki i soczki tez z Pl

Czescja juz po pracy ,Misiek po szkole:tak::tak:

7axe7 sliczna smieszka z twojej córeczki:tak::tak: A jaka extra pozycje do spania wybrala:-D co do herbatek to jestem przekonana ze kupisz je w polskim sklepie (roosendaal lub breda):tak:

Anp oby pomasciach znikla wysypka:tak:

Ale mam dzień :) Przemeblowałam trochę salon. Trochę mi to czasu zajęło i tak dziękuje Miśce, że mi na to pozwoliła heh :) Później polko i teraz szybciutko robię obiad. Zleciał mi szybciutko :) A jutro ciesze się, że w końcu sama nie będę piła kawy !:)

Jeśli chodzi o te granulaowane herbatki to tam chyba sama glukoza prawie...[przynajmniej w takiej jaką mam ja HIPP z koprem włoskim...

Iguana jak tam z tym spotkaniem co zbierałaś glosy??Ktoś się zapisał(ja zaraz wypełnię )

reklama
clauditka, dzięki a linka. Nie znałam tego sklepu.

Ja mam plan, aby sobie troche rzeczy jedzeniowych sprowadzić dla Janka z Polski jak tylko tam pojadę na wiosnę...jakieś kaszki, herbatki, troche przecierów...choć przeciery mam w planach w większości robić sama.

AnnaJ, co do spotkania to jesteś jedyną, która mi odpisała:-D Dzięki! No to jak drogie Mamy dawajcie znać jakie terminy wam pasują;-) Wystarczy wejść pod podany link, wpisać swoją ksywę z forum i zaznaczyć pod odpowiednimi datami tak, nie lub (tak) tzn. ewentualnie.
Doodle: Spotkanie forumowe Mam

Ale dzisiaj miałam krótki dzień;-) Wstałam troche późno, Janek dał Mamie pospać...ale śniadanie o 13:00:szok: I przez to z wszystkim byłam opóźniona. Na szczęście udało się wcisnąć i zakupy i spacerek. A niedługo zabieram sie za kąpiel tego rozrabiaki:-D

7axe7, ale masz radosne dziecko:-)

Ostatnia edycja:
Do góry