reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Anna, jak z teściową dajesz radę? Na szczęście już blisko do końca.

U mnie teściowie wracają do Krakowa jutro popołudniu. Teść mi dzisiaj oznajmił, że nie wyjedzie bez Janka, albo oni się tutaj do nas wprowadzą;-)

Dzisiaj miałam koszmar w nocy, śniło mi się, że zaszłam niechcący znowu w ciążę. Brzuch mi cały podskakiwał i znowu taki spory, a Janek w śnie miał tyle co ma, czyli 3 miesiące! Widać się tego dość mocno obawiam.

Sencilla, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Szczęśliwego rozwiązania i dużo zdrówka!!!

ros024cd8.gif

reklama
U nas nie bylo burzy,tylko deszcz.Bylismy z maluszkiem na zakupach,wykapany juz spi,,,,oby cala noc przespal.A jak Misia dzis,,,nadal bedziesz jej 7axe7 uczyc czy dasz jej chwile odpoczac i za jakis czas znowu???

anp Uczę ją usypiania na noc w łóżeczku i Póki co od 2tyg usypia w łóżeczku a nie ze mną w Naszym łóżku.. ale chodzimy do Niej na zmianę. Póki co dalej nie śpi i mój Kuba jest u Niej. Pewnie przez to, że zrobiłyśmy sobię drzemkę od 17 do 18. Franca Mała nie dobra :)

dzien dobry,a ja od 7 na nogach,,,ale cała noc mamy przespana,z przerwa na herbatke i mleczko.Dzis moj M ma urodzinki,wiec juz szykuje troszke na kolacje dla gosci.No i chyba sie wezme za sprzatanie domu,bo jutro chyba nie powinno sie nic juz robic.
Sencilla, a jak sie czujesz procz tego ze sie nie wysypiasz ostatnio,jak malutka mocno kopie??
7axe7 jak Misia?
Anna jak z ta tesciowa?Wspolczje ale moja podobna,wszedzie swoje 5 groszy wsadzic chce,no i ciagle swoje rady wciska a jak moj M mowi ze my wiemy jak i co mamy robic to nam mowi ze mamy sluchac starszych,hehehe nawet przez skyp jak rozmawiamy to mnie denerwuje!No ale coz takie juz sa te tesciowe,moze Ty Iguana jestes wyjatkiem!

Sencilla kosmos tak wstawać o 5... jeszcze w taką pogodę... U mnie leje jak fiks. A wczorajsza burza była dla Nas mega szokiem.
Anp KATASTROFA z moją Miśką ;/ dobrze, że spała do 8.30.. ale co się dziwić po takiej nocy. Senna już była o 19 i pewnie jakbym ją położyła do łóżka ze mną to by usnęła w 5 min ale dałam ją do łóżeczka i usnęła około 22. Obudziła się już o północy, później co 30 min. A o 1 tak się darła, że ją wzięłam do siebie bo nie dało się jej inaczej uśpić. Mój Mężczyzna aż poszedł do salonu żeby się wyspać. Budziła się często mega krzykiem ;/ Nie wiem co ja mam robić. Może za często się gapi w tv? ALbo faktycznie metoda w łóżeczku na nią nie skutkuję... jestem mega bezradna ;/

a co sprzątania. Jutro można wszystko robić. Święto w niedzielę. Ja szczerze odkurzam np codziennie bo moja Mała czołga się po panelach i zbiera wszystkie śmieci.

Miłego dnia Wam!

reklama
wiem ze mozna ale niby mowi sie ze to co w sylwestra sie robi to caly rok,a ja nie mam zamiaru caly rok sprzatac..:dry:

Ja wczoraj czytalam dosyc o uczeniu usapiania i wlasnie sa opinie takie ze albo bedziesz cierpliwa i wytrwala,,,,albo bedzie spac z Toba jeszcze a za jakis czas znowu sprobujesz.Meczace to prawda,ja nie wiem jak u nas bedzie ale mam nadzieje ze lepiej bo Alex juz jest na mleku modyfikowanym.
A ja juz kuchnie ogarnelam,maly spi wiec biore sie za salon...pogoda dzis do dup. .

Do góry