reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Czuje się fatalnie! Dreszcze, Zimno mi... Póki co bez temp. Najgorsze jest to, że tabletki przeciwzapalne się skończyły. Robię herbatę z cytryną i miodem i kładę się do spania ;/

Dobranoc Kochane :blink:

reklama
Dzień dobry!-ostatni raz w tym roku.!
Jaka tu cisza>........:baffled:
7axe7 jak sie czujesz???Jak po nocy no i jak malutka?
Iguana Twoj pomysł u mnie tez znalazl miejsce,nic nie robie i moj M tez,rano tylko ogarnelismy po wczorajszych urodzinach i leniu****emy!A fotki świetne!
Gosiu to sama w dzis bedziesz wieczorem??A jak malenstwo kopie???

Kolezanki w Pl pewno dzis na bale sie wybieraja....

Alex jak zawsze głodny....

P1080385.jpg

sylwester1-.jpg

Pragnę złożyć żarliwe życzenia:
szczęścia, zdrowia, wielkiego powodzenia.
Oby troski zginęły w mroku,
podczas nadchodzącego nowego roku,
czyli innymi słowy pysznego szampana
i imprezy do białego rana!

Ostatnia edycja:
Anp chora jestem... 38.7 temp ;/ Noc fatalna... Teraz zaczęłam brać ibuprofen i częściej daje małej cycka. Co w dzień wogóle go nie jadła... Zaraz nałożę kapustę... MAm nadzieję, że przejdzie do poniedziałku... W takiej chwili tak cholernie mi brakuje mamy, któa zawsze pomoże :(

Szczęśliwego nowego! Ja pewnie do północy nie dotrwam :(

Po zaciemnionym niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy. Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie- wspomnienia i marzenia. Szczęście i te dni gorsze, słowa raniące i te kojące. Uśmiech igrający ze łzami. A ja życzę Wam, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku były inne. Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, wspomnienia z masą miłości i przyjaźni...Ogólnie wszytkiego NAJ w Nowym Roku!!!

nowy_rok.gif1.gif

Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć,
z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!

happy new year.jpg

Dziewczyny, na Nowy Rok zycze WAm wielu pieknych, dobrych chwil i pokoju w sercu! Prawdziwej radosci z Waszych maluchow. Zycze wszystkim pieknego pierwszego dnia 2012 roku!
:tak::-)

Hej Dziewczynki.. Ja ciągle chora. Wczoraj o 23 miałam temp 40 ;/ Noc fatalna... jeszcze mnie zęby zaczynają boleć i mam cały biały język i nie smak w buzi ;/ nie wiem co się dzieje bez kitu.. Kosmos jakiś.... ;/
Miśka mi się obudziła przed północą i z nami petardy oglądała i tylko było "łoooooooooooooooo" hehehe a strasznie tu naparzali w szoku jestem, że w miasteczku, które ma 17tys. mieszkańców więcej się dzieje jak w Tarnowie w którym jest 120tys. mieszkańców..
Od nie pamiętnych czasów córka obudziła się w nocy tylko 2 razy. Szok.

a Wy jak tam?

7axe7, a byłaś u lekarza? Może coś Ci przepisze to się lepiej poczujesz.

My siedzieliśmy w domku przy słodyczach, mąż przy winku, a ja przy jabłkowym ekologicznym i bezalkoholowym szampanie;-) Oglądaliśmy film z wesela mojej przyjaciółki, który odbył się w tym roku w sierpniu, miesiąc przed moim porodem, więc nie zjechaliśmy wtedy do Polski. Klimacik z filmu weselno-góralski jakoś się nam udzielił, zwłaszcza że mąż popijał winko dość dzielnie;-)

Janek długo nie mógł zasnąć, cały czas jakiś niespokojny. Chyba budziły go wybuchy i petardy. Usypialiśmy go aż 2 godziny, bo normalnie tak do 30 minut schodzi, albo i szybciej. Natomiast fajerwerki o północy go już nie obudziły.

Dzien dobry!
Ja rowniez zycze Wam wszystkiego dobrego w tym Nowym Roku!,duzo zdrowkabo to najwazniejsze!!!

7axe7 ze Cie tez akurat teraz zlapalo chorobsko...kuruj sie!

My spedzilismy jednak sylwestra w domku,na poczatku byly plany na sylwka u rodzinki,no ale jakos wyszlo inaczej,,,malutki o 23 zasnal,jakos wczesniej tez nie chcial,no i przespal cala noc.Dzis za to odwiedzamy rodzinke z zyczeniami noworocznymi,.
No i jutro juz normalny dzien-wreszcie!!!

reklama
witam w tym nowym roku:tak:
my też w domku siedzieliśmy, Szymuś jak usnął o 18 to spał do 20 i tym samym prawie cały wieczór nam towarzyszył, padł dopiero przed północą i pospał do 8.
7axe7 zdrówka dla Ciebie, idz może do lekarza jutro.

Do góry