reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

no widzisz :) a ja słyszałam, że co w Wigilię to cały rok :) Ale nie ma co wierzyć w przesądy :))

U mnie co 30 min zmiana pogody. Leje, Słońce, wieje.. i tak w kółko...

Mam kosmos z moimi piersiami. Mam nadzieję, że nie będę miała znowu zapalenia piersi. W dzień nie je to w nocy nadrabia i teraz w ciągu dnia mam nadprodukcję! KOOOSMOS... Zmęczona już jestem tymi nocami... Ani razu moja Mała nie przespała nocy ;/ A już taka duża dziewuszka z Niej...

reklama
Hejka,,,skonczylam moje porzadki!:happy2:
Maluszek spi wiec mam chwilke na pisanie,,gdzie wszyscy???
7axe7 nie wiem dokladnie co to znaczy,ale wydaje mi sie ze musisz uiscic odpowiednia oplate pocztowa(rozumiem to tak ze nie chodzi o znaczek tylko o jakas oplate)ale nie wiem czy mam racje,a jesli moge zapytac to na czym to masz? moze Sencilla wie,bo ona chyba bardzo dobrze z jezykiem!

7axe7 wysyłałam do svb też koperte i chyba kupowałam znaczek, najlepiej weż koperte i w okienku zapytaj jaki znaczek potrzebujesz.
a mojemu małemu doszedł kaszel i troche katar, chyba w domu zostaniemy bo nie pasuje iść do znajomej na sylwestra co ma też małe dziecko z moim chorym Szymkiem, więc będziemy w domy witać nowy rok.

pozdrawiam

clauditka mam znaczki w domu to poprostu nakleje jeden i zaniosę do skrzynki :) Na pocztę mi się nie chce iść.
Na dodatek nie wiem czy mnie choroba nie łapie. Zapalenie piersi ;/ Póki co zaczynają mnie boleć stawy... Dałam Małej dwa razy pierś teraz sama odciągałam, wzięłam Ibum, zrobiłam ciepły okład.. i zobaczymy ;/ Najgorsze cholerstwo jakie może być..

7axe7, jak Cię bolą piersi i stawy to nie od razu już musi być zapalenie piersi. Może na razie to tylko zastój od nadmiaru pokarmu. Rób ciepłe okłady, masaż pod gorącym prysznicem i odciągaj pokarm jak mała nie chce pić. Aż piersi staną się miękkie i zarzyj 2x paracetamol co 8 godzin przeciwzapalnie i przeciwgorączkowo. Ja miałam 3 razy zastoje i udało mi się uniknąć zapalenia piersi. Jakby co to pytaj śmiało w miare możliwości pomogę.

anp, chyba jestem wyjątkiem co do teściów. Miałam spore obawy przed świętami, ale było na prawdę sympatycznie. Właśnie mąż wrócił już z lotniska, bo ich odwoził...także wylecieli już do Krakowa.

Właśnie dotarła paczka z prezentami dla nas od mojej przyjaciółki. Ale nam zrobiła niespodziankę. Janek też coś dostał:-D

Na Sylwka zostajemy sami w 3-kę w domu. Tak jak pisałam wcześniej, lenimy się ile tylko się da.

Wklejam kilka zdjęć z pierwszej Wigilii Janka.
DSC_0005.jpgDSC_0042.jpgDSC_0045.jpgDSC_0100.jpgDSC_0106.jpg

Ostatnia edycja:
Iguana dziękuje.:) Już raz miałam zapalenie piersi więc wiem co i jak. Byłam nie do życia przez 3 dni. Temp po 40 stopni... Mam nadzieję, że mnie to ominie. Póki co czuje się beznadziejnie ale walczę ile mogę! :) Mała chce pierś zawsze o każdej porze heh ale pomału chce ją oduczać. Mam nadzieję, że do roku czasu uda mi się to zrobić :)

A Mały BOOOOOSKI!!!!!!!!!!!!!! :)

reklama
Witam
Zajadamy sie wlasnie oliebollen, mmmmmm.......pycha :tak: najlepsze takie prosto z oleju i jak cukier puder sie tak roztopi :-)
Anp ty mi nie mow ze jutro nic sie nie powinno robic bo ja wlasnie jutro musze isc do roboty :dry::-p
Iguana sliczna z was rodzinka i dziadkowie tacy zadowoleni :tak:
7axe7 to o co pytalas to znaczy ze trzeba nakleic znaczek pocztowy. A z mala badz cierpliwa,moze rzeczywiscie tak jak pisze Anp poczekaj z miesiac moze ona jeszcze nie jest gotowa na wszystkie zmiany. Powodzenia :tak:
A ja jutro siedze sama z Daankiem w domu bo moj M. musi do 2 w nocy pracowac wiec raczej nie bede na niego czekac, mam nadzieje ze dotrwam do 12 :cool2:
Sencilla przyjmij rowniez ode mnie spoznione zyczenia Wszystkiego Najlepszego i spelnienia wszystkich marzen !!!!!

kolorowe.gif

Do góry