reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
7axe7 moze napisz choaciaz jakie cwiczenia,,,bo ja tez chce tak!!!!
Ja zaraz ide spac bo nie wiem czy maly cala noc przespi wiec musze nadrobic....dobrej nocy!

witam.
u mnie teściowie nadal są...też się cieszę że mieszkają daleko i że rzadko wpadają...szczególnie teściowa...:tak:.Ja nerwowa jestem i nielubię jak mi się ktoś wtrąca a ona lubi sie wtrącać....dziś aż na spacer z Tymkiem sama wyszłam żeby jej nic przykrego nie powiedzieć na to wtrącanie się....

Aniu, trzymam kciuki za Ciebie. Szybko zleci, zobaczysz. A spacer to dobry sposób na rozładowanie napięcia. U mnie było bardzo miło, w sumie nawet nie sądziłam, że mnie tak odciążą i sobie pośpię, odpocznę.
Ja bardziej cieszę się, że moja rodzina, w sensie moja mama i tata są daleko, bo oni są bardzo nerwowi, mieszają się i kontakty z nimi kosztują mnie sporo nerwów.

anp, ale fajny pomysł z tą zumbą.

Do mnie dzwonili z Home Start. W poniedziałek w nowym już roku ma wpaść wolontariusz na chwilę. Zobaczymy czego nowego się dowiem;-)

Sencilla ja przytyłam baaaardzo dużo. W maju ważyłam 53kg. Zaszłam w ciążę początkiem lipca... a do porodu ważyłam 85 kg. Po samym porodzie zrzuciłam 7kg. Po 2 miesiącach ważyłam 72kg... i tak pomału pomału. Teraz stoję na 61. Najbardziej mnie wkurza ten flak zamiast brzucha.. dlatego się biorę za siebie. I na pewno nie będę już tyle żarła jak będę w drugiej ciąży.

Anp Ćwiczenia po ciąży i porodzie - Jak wrócić do zgrabnej sylwetki - YouTube ja robiłam takie ćwiczenia + bieganie codziennie przynajmniej 30-40 min

aaa i jeszcze zapomniałam co mnie wkurza hahaha.. moje jak to mówi moja ciotka "bimbałki"..... z małej B nawet bym powiedziała A zrobiły się takie kolosy ;/ same widziałyście na zdjęciach ze świąt. Kosmos... Ciekawe czy jak przestanę karmić czy coś się zmniejszą w ogóle... Pewnie nie ;/

7axe7 podziwiam za wytrwalosc! ja w kazdej ciazy przytylam 11,5 kilo, wiec nie mialam nawet co zrzucac. teraz przytyje pewnie wiecej, bo brzuch mi jakos tak wywalilo.. teraz jestem w 31 tygodniu, a taki brzuch mialam, jak bylam z Tosia w 40....zobaczymy :-D ide spac dziewczynki, dobranoc!

A ja mowie dzien dobry!!!
Secilla pokaz nam jakies nowe foto!!!A mama jeszcze jest....a teraz moge napisac-

100 lat i wszystkiego najlepszego!!!!

v8dcmxietez.gif

No i jeszcze szybkiego i szczesliwego rozwiazania ciazy i slicznego zdrowego dzidziusia!

7axe7 dzieki wczoraj zaczelam brzuszki robic....mam nadzieje ze bede dalej,chcialabym przynajmniej 10 kg mniej.

milego dnia

Dziewczyny mam pytanko,bo wczoraj z moim M rozmawialiśmy trochę o tym ale może Wy macie coś takiego,,chodzi mi o ubezpieczenie w razie choroby czy śmierci,aby współmałżonek coś miał i dla dziecka, żeby zapewnić kawałek przyszłości gdyby się coś stało któremuś z nas,macie coś takiego?? Jeśli tak to ile mniej więcej takie ubezpieczenie kosztuje ,itd....bo wiem ze można dołączyć do innego ubezpieczenia my mamy trochę w Interpolis wiec tam pójdziemy,ale może mi coś napiszecie o tym.

Dziś w nocy nie mogłam spać,wczoraj zobaczyłam w gazecie klepsydrę rocznego dziecka,,,Maz mówił mi ze w pracy mówili ze w śnie zmarło nie wiadomo czemu,,,szok:szok:,,,calą noc jakoś tak nasłuchiwałam czy Alex oddycha.....a ubezpieczyć się chcemy bo niech nie daj Boże sie któremuś z nas coś stanie,a on jest taki malutki,,,a życie jest takie kruche...

Ostatnia edycja:
reklama
witam
Sencilla Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności oraz szczęśliwego rozwiązania!!!

Anna teściowe chyba tak już mają, najlepiej się nie przejmować:)
7axe7 ale szybko Ci się udało zrzucić tyle kg.

a ja dziś byłam z Szymkiem u lekarza, już pare dni ma biegunkę, nie ma gorączki, ładnie je, osłuchowo wszystko w porządku, lekarz zalecił paracetamol(hihi) oraz syrop z jagód.

Do góry