reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
oki Sencilla zapamietam!

u mnie dzidzia nakarmiona i spi sobie,a ja chwile odpoczynku,od jutra biore sie za porzadki,bo cale swieta nas nie bylo w domku tylko na noc i dzis jeszcze tez takze jutro wraca normalny dzien...nareszcie

chodzilyscie kiedsy na zumbe???albo macie dvd z zumba,bo chce kupic ale nie wiem czy warto samemu sobie pocwiczyc!!

Dzień dobry! :) Od dziś znowu sama w domu z Małą. Tatuś poszedł do pracy(który pewnie wróci bo go mega postrzykło), koleżanka poleciała w poniedziałek i znowu zaczyna się rutyna i monotonia.

a Mojej Miśce all się nudzi :) Chciałaby już raczkować, chodzić a tu póki co dupa :)
Miłego dnia wszystkim :)

Dzien dobry!
Tak tak ,ja to juz troche tesknilam za codzinnoscia,bo wtedy mam ulozony plan dnia,i wszystko jakos tak spokojnie sie robi.
Dzis mialam godzine zabaw w nocy,od 4 do 5 dzidzia nie chciala spac,no ale coz,czas bylo przywyknac.
milego dnia

U nas nadal goście - teściowie, do piątku. Za sprzątanie zabiorę się jak pojadą. Mąż ma jeszcze wolne, aż do nowego roku.

Sylwestra spędzamy sami, w 3-kę w domku. Plan jest taki, aby cała sobota pełna była pełna przyjemności: zjemy dużo słodyczy, czekolady, mąż będzie popijał winko, ja sok winogoronowy, jakiś film obejrzymy, mamy nawet jakiś jeden z polskim lektorem i generalnie cały dzień będziemy się lenić:-D

witam! ja sie delektuje dniem wolnym z Mama, juz zaliczylysmy runde po sklepach z malymi :tak:
anp,ja chodzilam na zumbe, super sprawa, ale mega wysilek :tak: jesli lubisz sport, muzyke i taniec, to bedzie cos dla CIebie :tak:

dobry pomysł Iguana,tez kiedys musimy sobie taki dzien zrobic....
Ja to sie ciesze ze moi tesciowie daleko mieszkaja,,,,,bo tydzien z nimi jest ok ale dluzej bym nie wytrzyamala chyba!

witam.
u mnie teściowie nadal są...też się cieszę że mieszkają daleko i że rzadko wpadają...szczególnie teściowa...:tak:.Ja nerwowa jestem i nielubię jak mi się ktoś wtrąca a ona lubi sie wtrącać....dziś aż na spacer z Tymkiem sama wyszłam żeby jej nic przykrego nie powiedzieć na to wtrącanie się....

anp moja koleżanka chodzi na zumbe i jest bardzo zadowolona. zawsze masz filmiki na youtube.

ja zaczynam od soboty znowu biegać :) i rozciągać się w domu. W ten sposób schudłam w 4 miesiące 25kg po ciąży. Jeszcze mi zostało 5.

:)

reklama
anp moja koleżanka chodzi na zumbe i jest bardzo zadowolona. zawsze masz filmiki na youtube.

ja zaczynam od soboty znowu biegać :) i rozciągać się w domu. W ten sposób schudłam w 4 miesiące 25kg po ciąży. Jeszcze mi zostało 5.

:)

woow tez chce tyle schudnac,,,a co jadlas do tych cwiczen,albo lepiej,czego nie jadlas???

Do góry