reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

No własnie jeszcze nie wiem,ale zero słodyczy,ziemniaków też,napojów gazowanych(chociaz nie pije ich czesto,bo wole wode.)no i po 19 już nie będę jeść.....może to wystarczy,może jakiś aerobic,ale nie mam za bardzo z kim iść.....moja siostra ostatnio powiedziała ze by poszła,ale ona pracuje po ok,9 godzin dziennie i czasami dłużej, także nie wiem, może z umba....;Moj M powiedzial ze mam sobie dvd z zumba kupic i w domu cwiczyc i chyba tak zrobie.A wy jak bedziecie walczyc z tymi kilogramami na + .
pozdrawiam

reklama
anp ja nigdy żadnych diet nie stosowałam, dwa razy do tej pory się odchudzałam i stosowałam swoją dietę pt."mniej żreć":D czyli zero słodyczy, mniejsze porcje, ostatni posiłek 18-19, picie tylko wody niegazowej, ja i tak tylko taką piję.Nie będe specjalnie gotować osobno dla męża i dla siebie, będe mniej sobie nakładać, zawsze tak schudłam może dłużej ale przynajmniej nie będe się głodzić i jeść jakieś niedobre rzeczy hehe.Zawsze ok 1kg tyg mi ubywało, tym razem liczę na zrzucenie 7kg czyli dwa miesiące:)w kwietniu jadę na wesele szwagra i muszę ładnie wyglądać, licze że do tego czasu mi się to uda:-D:tak:

Święta, święta i po Świętach Kochane.

Koleżanka poleciała. Miśka leży w łóżku i się drze. Śpi dalej beznadziejnie. W nocy 3-4 i tak ją biorę do siebie bo idzie zwariować. Uzależniona jest ode mnie i od mojego cycka mega! Zmęczona jestem tymi świętami STRAAAAAAAAAAAAAAAAASZNIE! :)

Miłego wieczoru dla Was!

Miśka usnęła, obudziła się i płaczeeeeeeeeee.. znów :| Kosmos.

a tu macie parę zdjęć z Naszych pierwszych świąt w 3 :)
inne.jpgDSCF4554.jpgDSCF4569.jpgDSCF4575.jpgDSCF4577.jpgDSCF4590.jpgDSCF4655.jpg

hello
7axe7 super fotki.A Misia tak jak pisalas podobna i do mamy i taty.
Jak dobrze ze juz wtorek,fajnie bylo ale nie ma jak normalny dzien....ale jeszcze pare dni i sylwester,a u mnie sie zaczyna w piatek imprezowanie bo moj M ma w piatek urodziny!
Pogoda dobra do spania i jaktu normalnie funkcjonowac!
Ciekawe jak dziewczynom w Polsce czas leci,,,????
pozdrawiam i milego dnia:-)

Witam, ja też dziś imprezowanie, zanioslam ciacho do pracy urodzinowe.dostalam bon do Douglas na 30 eu, kupię sobie coś miłego :) jak 7axe7 ale Misia kochana! Taka uśmiechnięta.

7axe7, śliczne zdjęcia. Misia cały czas się uśmiecha:-) Ja wkleję jakieś zdjęcia jak już teściowie pojadą, czyli w okolicach Sylwestra, bo teraz troche zamieszania jest w domu.

Jedzonkiem w głównej mierze zajmują się teściowie, Janek cały czas na rękach. Aż się boję, co to będzie jak pojadą, bo przywyknie do ciągłego noszenia...a coraz cięższy;-)
Teść zakochany we wnuczku, świata nie widzi;-) Janek pogodny, śle uśmiechy na lewo i prawo...a ja kilka razy miałam okazję odespać troche w ciągu dnia....choć na razie mieszkanie wygląda jakby przeszło tornado. Za porządki wezmę się jak już zostaniemy sami.

reklama
Do góry