reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Dobry wieczor,
7axe7 nie chciałam nikogo zdenerwowac, zapomniałam o moim poście ponieważ jestem bardzo zabiegana, ale na szczęście przybyła Karola i obwiescila nam wspaniała nowinę :)

Praca, dzieci, dom, Pl Szkola Nikodema, urzadzanie, przygotowania swiateczne, zakupy, prezenty pochlonely mój czas...

W domciu pachnie dziś u mnie makowcem i pierniczkami mniam mniam.

Czy jak macie @ to ciasta Wam wychodzą? Ja na kerstdiner upieklam 2 ciasta i dwa zakalce bo mam właśnie @. Poratowalam sie pierniczkami, które upieklam 2 tyg wcześniej :) Makowce piekl mąż, a sernik kupiłam w Pl sklepie :)
Większość potraw na wigilię czeka w zamrazalniku lub sloikach zaprawiona, jutro tylko rybki bo lubię na świeżo

Zdrowych rodzinnych świat napelnionych miłością!!!

Ps. nie mam jeszcze internetu na nowym adresie, wiec pisze z tel, a ponieważ jestem ślepa mogą być błędy za które przeprasza

reklama
Sencilla :) Lepiej. Choć nie wiem czemu moja Misia jest marudna strasznie i wiecznie śpiąca od 3 dni.. Może dlatego, że jest nowa osoba w domu? Jak została ze mną wczoraj sama przez 3h to była mniej fochowata.. więc coś w tym jest.. :)

Teraz tylko się położyć i drzymać.. ale jakoś szkoda mi czasu na spanie :) Misiaczek się budzi w nocy jak tralala... i jak tu się wyspać :) uśpiłam ją / usnęła przy cycku/ a ja zasiadam do kawy :)
Buziak :*

7axe7, chyba nasze dzieci sie porozumialy ze soba, bo moja Tosia taka spiaca.. ale jak sie dziwic, jak codziennie o 5 rano sie budzi i leci do swojej ukochanej Babci! :-D szkoda czasu na spanie haha
a pamietam, jak moje jeszcze takie calkiem male byly, to tez zawsze, jak ktos nowy byl w domu, to lekko nerwowo reagowaly. Trzeba dzieciaczki zrozumiec, one nie wiedza wtedy, co sie dzieje, w tym dzieciecym nieswiadomym rozumieniu wali sie ich caly dotychczasowy, bezpieczny swiat :zawstydzona/y:

Hej dziewczyny!
Chyba macie racje,cos w tym jest pamietam jak my mielismy gosci to tez maly marudny byl i nie wiedzial co sie dzieje.
Jak u Was Swieta????Ja to jeszcze jutro a potem na diete przechodze.

U nas maly przeciwnie spal dzis prawie cala nos i nie budzil sie na jedzenie,az dziwne,....ale zaczelam mu stopniowo mieszac mleko 1 z mlekiem 2,moze dlatego- bardziej byl najedzony.Oby dzis tez tak bylo.

Milego swietowania,bo jeszcze jutro... i potem tydzien przerwy....i sylwester.
pozdrawiam

witam was swiatecznie :-)
Juz mamy polmetek, a ja siedze i sie obzeram a moja zgaga dokazuje ze hej :-p Jutro oboje mamy wolne wiec na pewno pojdziemy gdzies na wybieg do lasu, moze jakos w koncu przetrawie ;-)

Zycze wam dziewczyny zdrowych, pogodnych i rodzinnych swiat !!!!

ador0034.gif

stwierdzam tyle, że od środy się biorę za siebie. przytyłam pewnie z 5kg hahahahahahahah :) cały strój do biegania mam więc zaczynam znowu codzienne bieganie po 3 miesięcznej przerwie. trzymać kciuki! żeby mi się chciało... ;P

reklama
witam
no prawie po świętach, czuje się mega obżarta, trzeba będzie jakąś diete zacząć stosować bo tu i ówdzie przybyło, ale to i przed świętami również:no:anp na jaką diete przechodzisz?
mój Szymek też był marudny i śpiący, wczoraj aż trzy drzemki miał, do tego na wieczór miał gorączke, chyba na zęby bo dziś już lepiej.
pozdrawiam i wesołego jeszcze dziś świętowania!

Do góry