reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Hej Dziewczynki! Mnie już pewnie nie będzie przynajmniej do niedzieli więc zdrowych i spokojnych świąt dla Was :)

Mam nadzieję, że pogoda będzie lepsza jak dziś.. bo dziś ponuro szaro i sennie...

a moja Miśka położona i ryczy w łóżeczko same biedactwo Moje. Przedwczoraj godzina, wczoraj 30 min, zobaczymy ile dzisiaj!
Buziole Kochane :*

Witajcie dziewczyny:-D Składam Wam świąteczne życzonka, bo pewnie już tutaj nie zajrzę z powodu nadmiaru obowiazków;-)

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

Serdecznych spotkań rodzinnych,
pukania do drzwi,
przyjaznych twarzy,
dużo radości,
serdecznych objęć, pocałunków,
szczęśliwych wspomnień,
aby Święta były właśnie tym,
czym powinny być -
odrobiną ciepła w środku zimy!

Mikołaj.jpg

3_choinka.gif

hello..
chyba wszyscy zajeci,ja tez ide rybke zaraz smazy,a moj karp i pstrag ktore zamawialam juz odebrane,takze beda na swieta.prezenty zapakowane,
Chcialam isc z Alexem na spacer ale znow pada,i wyjdz tu w takiej pogodzie,ostatnio to caly czas w domu...

12.gif

Wesołych Świąt!!!

11.gif

puiwppl10l.gif

W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany - życzę Wam zdrowia, życzę miłości. Niech mały Jezus w sercu zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta. Kochanej twarzy co rano budzi i wokół pełno życzliwych ludzi..
WESOŁYCH ŚWIĄT !

Ostatnia edycja:
Ja również nie zajrz ę pewnie tutaj przez najbliższe kilka dni...więc

Życzę Wam wszystkie mamuśki, zdrowych, radosnych i rodzinnych świąt Bożego narodzenia.Dużo radości z Waszych pociech, masę prezentów pod choinką i zdrowia dla Was i Waszych rodzin.

Prawdziwie radosnych
Świąt Bożego Narodzenia
oraz uśmiechu i życzliwości
na każdy dzień Nowego Roku!!!

ja już po przygotowaniach, sałatki zrobione, ciasto zrobione, cała reszta jutro, oj jak dobrze w końcu usiąść:)
pozdrawiam!

wszyscy zajeci :-) ja tez wlasnie siedze i uszka do barszczu krece bo jutro z Daankiem nie dam rady takich rzeczy robic, on chce zaraz pomagac :-D a reszte na jutro mam nadzieje ze zdaze ze wszystkim :cool2:
Sencilla mame juz masz u boku????
ja sie jeszcze jutro postaram tutaj zajzec

reklama
witam!
Gosia, tak tak, moja Mama wczoraj wieczorem zawitala.
ja tez WAm wszystkim zycze pieknych, blogoslawionych , pelnych Milosci i pokoju Swiat! :tak:

Do góry