reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

a teraz położyłam Małą :) jak się obudziła o 7.50 to przetrzymałam ją do 11.50 położyłam do łóżeczka, zostawiłam samą w pokoju i pogadała sama do siebie przez 10 min i usnęła bez wrzasku :) BOSKO!

a ogólnie po za tematem: http://www.kidstown.pl/product/id/3956,wioska-dywan-play prze zajebiste dywany tylko ta cena jakaś taka dziwna ;/

Ostatnia edycja:
reklama
Gosia gratulacje synka :) super bedzie mial Daan z kim pilke kopac :) pozdrawiam

anp- dziekuje raz jeszcze, wiesz za co :)

A moja Maya uparla sie dzisiaj i nie bedzie jesc!!!! wrrrrr ale on auparta, ciekawe po kim??? ;-)

morgenrood tak to jest z tymi dzieciakami. Mają raz lepsze raz gorsze dni. :) a może ząbko wchodzą w kanał ? Mojej wyszły po 4 miesiącu pierwsze dwa na dole :) a teraz ma już ich 7!

witam
my od rana sprawy załatwialismy teraz w domku, prasowanie czeka, pranie, a mi się tak niechce.

Ja problemu z zasypianiem synka niemiałam, od początku spał sam w łóżeczku, nie trzeba było go nosić, lulać, ale on z tych grzecznych dzieci.Teraz też sam zasypia nawet tak: DSC06366.jpgDSC06361.jpg:D
7axe7 ale Ci fajnie z tą pczką, hehe same rarytasy, A tak wogóle mieszkamy całkiem niedaleko siebie w Pl, ja jestem z Rzeszowa.
Gosia gratuluje synka!!!
Agnes szerokiej i szczęśliwej drogi do Pl.

aha pisałyście o jakimś parku w Rotterdamie dla dzieci, możecie podać linka do niego, bo ja nawet niewiem o jego istnieniu.

Ostatnia edycja:
Agnes ja rowniez zycze szerokie drogi no Wesolych Swiat!!!
7axe7 ja bede probowala od dzis zeby sam zasypial,moze m isie uda,no moj Alex nie nalezy do tych spokojnych.,od poczatku taki byl,moze to dlatego ze ja w ciazy bylam nerwowa,a wszyscy mi mowili ze dziecko bedzie to czulo itd... .3mam kciuki za Was zeby sie udalo zasypianie.
Morgenrood niema za co,a tak wogole to tez szerokiej drogi na jutro i Wesolych...jeszcze raz no i odpoczywaj w Pl.Ktoras napisala ze Maya nie chce jesc na zabki,moze faktyczniie juz tam cos sie dzieje.
Clauditka Twoje malenstwo tochybagdziesie bawi tamzasnie,fajnie....super fotki,i Szymus oczywiscie!!

Witam

Dzieki za gratki, imienia jeszcze nie wybieralsmy teraz dopiero zaczniemy no i wogole bede mogla jakies male zakupy dla malucha zrobic choc duzo rzeczy nie potrzebuje tylko troche drobnostek.
Morgenrood, Agnes bezpiecznej podrozy i rodzinnych swiat :tak:
Anp mleka jeszcze nie probowalam bo odpukac narazie mi nie dokuczala

reklama
Do góry