reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Witam
Dzisiaj mialam usg, z dzieckiem wszystko dobrze, wszystko ma na miejscu :-) no i oczywiscie dzidzius wszysko nam pokazal i bedziemy mieli....................................... tak zgadlyscie :-) chlopczyka :tak::-D:-)

reklama
SUPER!! GRATULUJEEE GOSIA ! :)

A ja dziś już przed 7 rano odebrałam paczkę od Mamy!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAA :) ALe mam prezentów pod choinkę i ile smakołyków!! Wędliny, kabanosy, parówki, twaróg, oscypki aż 2kg, słodyczy masa, chrzan, uszka i wiele wiele więcej! BOSKO! Moja Kochana Mama! :)

Dzien dobry!

Gosiu grtaulacje no i zdrowka.......,napisz czy probowalas z tym mlekiem.A imie juz macie dla dzidziusia!

7axe7 fajnie tylko pozazdroscic smakolykow!!!Ajak Misia zasnela sama wczoraj???Jak w nocy??

Sencilla fajnie miec mame blisko,zdrowka dla Niej!

Aniu dobrze ze szczesliwie dojechaliscie-Wesolych Swiat!

Nie wiem czy koogosnie pominelam....

A moj maluszek wlasnie spi,wiec mam troche czasu,walcze z nim troche bo skarpetki sciaga z nozek i wpycha do buzi wiec musze mu czesto zmieniac,nawet na chwile go nie mozna zostawic....urwis...zaloze mu je a on po minucie maje w rekach.ehhehe
milego dnia....i gdzie ten snieg???
dziewczyny macie jakiesplany na sylwestra czy w domu,,,,bo ja w domu z rodzina,jak co roku,,,,kiedys moze sie wybierzemy na bal do PL!!??

Niunia moja pasierbica-Helenka ma już prawie 8 lat!!! Duż dziewczyna!!!

Niunia , Iguana dzięki za pomysłowe miejsca do zabaw z dziećmi...w kwietniu przyjeżdża do mnie koleżanka z córką i też gdzieś chciałabym z nią wyskoczyć...

Gosia gratuluję syneczka.

Ja na sylwestra w domu, przyjeżdżają teście z Heleną.

Hej!!!

7axe7 dziekuje za książkę !!!! a co do usypiania polecam też ksiązkę'' Usnji wreszcie'' dwójke moich dzieci uczyłam zasypiania metodą z tej ksiązki super polecam i im młodsze dziecko tym szybciej to idzie Dawid miał chyba z 8 miesięcy zaczą zasypiać po 5 dniach pierwszy dzień był najgorszy .

Gosia gratuluje synusia macie już imie dla maluszka

Ja właśnie się pakuje i wieczorem do Polski ,nie mogę się już doczekać tylko ta droga !!!!!
Sylwestra też spędzamy w domu z rodziną !!!

miłego dnia !!!!mykam dalej pakować ...............

Gosiu, gratulacje synusia!!!:-)

7axe7, jak Ci super. Uwielbiam paczki z Polski:-D

A ja w planach dzisiaj mam generalne sprzątanie przed świętami, pranie już wstawione, czeka mnie jeszcze zaległe prasowanie. Nie wychodzę dzisiaj z domu, bo tyle roboty, heh:tak:

anp, co do planów sylwestrowych to spędzamy go w domu z mężem i synusiem, bo teściowie już wrócą do Polski. Wyjątkowo w domu, bo zawsze była rockoteka w zaprzyjaźnionym rockowym klubie w Krakowie w gronie przyjaciół. Fajne czasy;-)

och Iguana, jak ja kocham Krakow... moje najukochansze miasto. mieszkalam tam 7 lat i to byly naprawde najpiekniejsze lata mojego zycia :tak:

dr Eduard Estivill
dziewczyny znalazlam fajna stronke o nauce zasypiania dla dzieci,moze Wy odpoczatku nauczylyscie swoje pociechy,ja niestetynie dalam rady,musialam nosic,ale teraz skoro juz spi w lozeczku to krok mnie dzieli od tego zeby sam zasypial (tak mysle).
7axe7 moze Ci sie przyda.

reklama
O cię kurde. Ale nawał wiadomości hehehe.

anp powiem Ci, że od 19 do 20 darła się jak fiks ale za to nakarmiłam ją o 22 jak szłam spać i obudziła się tylko o 2.20 i o 6 rano! a spałyśmy do 20 :) w ciągu dnia się tak nie drze jak ją zostawiam samą w łóżeczku. Zobaczymy co będzie dziś wieczorem :)
agnes74 no problemo z tą książką mam nadzieję, że się przyda :) a metody stosuje chyba te same co w tej książce ! :) miłej i spokojnej drogi dla Was ! :*
Iguana ja też mam roboty a roboty ale na szczęście w niedziele 2h prasowałam ;P Jeszcze tylko jedno mi zostało! :) i jeszcze takie pytanie z ciekawości, czy Twój synek jest z pod znaku Panny?
Sencilla :) Też lubię Kraków, pewnie dlatego, że blisko Tarnowa- mojego rodzinnego miasta :) ale i tak najbardziej uwielbiam Wroclove!!! :)

Ostatnia edycja:
Do góry