reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Ania zdrowych i spokojnych Świąt :) NAciesz się Polską :)

a ja zamiast się wziąć do roboty to siedzę jak ta kwoka... Po spacerku.. Obiad się robi... Jutro znajoma z Irlandii przyjeżdża na Święta :) Od jutra mój Kuba ma wolne 9 dni i jutro będzie paczka! :) same rewelacje jutro! :)

reklama
7axe7, jutro do mnie tez paczka przychodzi z pysznosciami. A pojutrze przylatuje moja Mama, ale paczke musiala osobno podac, bo jest po operacji i nie moze dzwigac zadnego bagazu...:no:

Niunia bardzo fajny ten park w rotterdamie!!!Będę musiała kiedyś się tam wybrać z moją pasierbicą, napewno jej się spodoba. Zauważyłam że w amsterdamie to ubogo w place zabaw...na jakie Ty chodzisz?

Też jestem za spotkaniem forumowym

anna007- kolo mnie jest "tunfun" miejsce w tak jakby piwnicy do zabaw dla dzieci, wstep 7,50E dobre na pochmurne dni. a place zabaw to zalezy, w te wakacje bylismy w osterparku (jest nawet woda pogdrzewana w duzym brodziku :-)) i czasami jezdzimy do westerparku do zwierzakow mala to bardzo lubi szczerze wstyd sie przyznac ale nie bylismy tutaj w zoo, a codziennie kolo niego przejezdzamy do szkoly :sorry2: na bos en lommer tez jest fajny plac zabaw ale czesto zatloczony.
nic mi sie wiecej ciekawego nie przypomina
a ile twoja pasierbica ma lat?;-)

aniuhaven- bedziesz miala co nadrabiac:tak: Wesołyh świąt dla ciebie i całej rodzinki;-)

sencilla- naciesz sie mama;-) a zostaje z wami na swieta?
swoja droga czesto jestes w amsterdamie a jeszcze nigdy nas nie odwiedzilas:zawstydzona/y:

7axe7-pewnie doczekac sie jutra nie mozesz?;-)

do uslyszenia juz z PL:-)

dziekuje za zyczenia zdrowia dla mojej Mamy! Niunia, tak, Mama zostaje az do 4 stycznia, z czego sie bardzo ciesze!
a my chodzimy do Ballorig.

Kurde. Chcę nauczyć moją Małą samą usypiać. Od 19 póki co ryczy i ryczy... a Padnięta była mega.. Wysyłam tam mojego Kubę co 10-15 min...

Ciężki okres nas czeka... Ale niestety mój błąd, że spała ze mną...

Co do placów zabaw, to w Amsterdamie i pewnie nie tylko tu jest cała masa tzw. mini-zoo (dierentuinen, kinderboerderij lub dierenpark, różnie na to mówią), czyli ogrodów zabaw dla dzieciaków ze zwierzakami. Zanim jeszcze Janek się urodził sama tam też chodziłam podokarmiać zwierzaki. Uwielbiam to:-D Westerpark jest fajny, mi się jeszcze podobało w Kinderboerdeij Dierendok't (Klinkerweg 75), Zimmerhoeve (Schimmelstraat 44), Werf (Archimedeslaan 59), Uijlenburg (staalmeesterslaan 420). Tyle wspominam dość fajnie, jakby co mam cała listę wynotowanych miejsc ze zwierzakami, bo objechałam chyba wszystkie miejsca roznosząc swoje CV ;) Bez efektu , ale przynajmniej miło było "poczochrać" mase zwierzaków.

Ponawiam dziewczyny pytanie;-)...Przyznajcie się kto jest z Hagi lub okolic?... bo nie wszystkie macie zaznaczone miasta. A ja w maju nawiedzam to miasto już na dłużej:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry