reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Anp, nasza coreczka wlasnie chyba bedzie miala na imie Lilianna-Lila, Lilusia, Lilianka :tak:
a tych mam dziecmi bylo naprawde duzo, hihi, sama nie wiem juz teraz, z mam obecnie piszacych byla np. Niunia, Natalia, Agasta, Aniahoge(ale ona juz nie pisze na forum) i jeszcze kilka innych, ale juz nie pamietam :D

Ostatnia edycja:
reklama
clauditka- najwazniejsze przy dwojce NIE NOSIC NA REKACH CALY CZAS, bo jak sie nauczy to koniec!!!! Sama sobie bym wtedy nie dala rady. Duzo zalezy od dzieciakow, naszczescie moje spokojne poki co ;-) tylko czekac az zaczna chodzic :no::eek::rofl2::crazy:

Anp, nasza coreczka wlasnie chyba bedzie miala na imie Lilianna-Lila, Lilusia, Lilianka :tak:

Śliczne imię:tak: A ja jak będę miała kiedyś córeczkę to nazwę ją Emilia Jowita lub odwrotnie;-) A jak synusia to Ignaś, ale o to jeszcze będę musiała pomęczyć męża, bo nie jest przekonany do tego imienia;-)

anp
, co do spotkania forumowego to jestem jak najbardziej za. Fajnie by było coś takiego zorganizować. Może jak już się zrobi troche cieplej? Miałam już przyjemność poznać na żywo kilka mam z tego forum i to jest strasznie miłe zobaczyć z kim się pisze...a największy kontakt mam z AniąJ007:-D Do zobaczonka jutro;-)

Mnie czeka w maju przeprowadzka do Hagi. Które mamy są z tamtych okolic?

spotkania forumowe to super sprawa:tak::-) może na wisone spotkamy sie np w parku, dokladniej w rotterdamie jest duzy fajny plaswijck park, jest dla duzych i dla malych- az szkoda ze nie ma takiego u nas w amsterdamie bo bym czeso tam byla, za wstep na caly dzien to 10 euro i mozna z wszystkiego korzystac:-)

u nas w przedszkolu tez byly kartki dla rodzicow aby napisali co kto robi, ale my juz dzisiaj wyjezdzamy:tak:

morgenrood- super ze masz takie grzeczne dzieci, tylko pozazdroscic;-) siostra ma parke co ma 14 miesiecy to jeden w drugiego sie zaczyna;-)

Fajnie by było kiedyś zostawić chłopów z dziećmi jak podrosną i spotkać się gdzieś wszystkie :) Wieczorny wypad babski :)

niunia_2008 spokojnej i szczęśliwej drogi dla Was :)"*

dzien dobry!!!
musze sie Wam czyms pochwalic -od poczatku nasz maluszek spal z nami w łóżku a od 3 dni,to znaczy nocy spi juz sam w łóżeczku,,,,na poczatku nie chcialam zeby spal sam,no ale teraz juz jest duzy........a wszyscy nam mowili ze nie mamy uczyc spania z nami bo nie bedzie chcial do łóżeczka----tak wiec to nie prawda.
Kurcze juz w sobote Wigilia a ja jakos nie za bardzo to czuje,,,,,wczoraj zaczelam pakowac prezenty ,dzis musze skonczyc,,,,uzgodnilismy z rodzinka ze symbolicznie jakis drobiazg kupujemy,procz dzieci no bo one czekaja na wielkie prezenty.heheh
milego dnia:happy2:

dzien dobry!!!
musze sie Wam czyms pochwalic -od poczatku nasz maluszek spal z nami w łóżku a od 3 dni,to znaczy nocy spi juz sam w łóżeczku,,,,na poczatku nie chcialam zeby spal sam,no ale teraz juz jest duzy........a wszyscy nam mowili ze nie mamy uczyc spania z nami bo nie bedzie chcial do łóżeczka----tak wiec to nie prawda.
Kurcze juz w sobote Wigilia a ja jakos nie za bardzo to czuje,,,,,wczoraj zaczelam pakowac prezenty ,dzis musze skonczyc,,,,uzgodnilismy z rodzinka ze symbolicznie jakis drobiazg kupujemy,procz dzieci no bo one czekaja na wielkie prezenty.heheh
milego dnia:happy2:

no widzisz. u Ciebie bez problemu u mnie jest tragedia. Wczoraj Miśka usnęła o 20 u mnie na rękach, padła ze zmęczenia. Położyłam ją do łóżeczka. Do godz. 23, 5 razy musiałam iść żeby jej dać cumla lub ją przestawić bo się wierci. O 23 jak przyszłam do sypialni tak zaczęła ryczeć, że po 20 min wycia musiałam ją wziąć do łóżeczka. Budziła się w nocy straaaasznie. Cycek robi jej za uspokajaczo-smoczek ;/ Szlag mnie trafia ;/

Hej kochane... my juz w PL - szybko nam poszlo korkow nie bylo tylko burza sniezna:baffled: jechalismy z niedzieli na poniedzialek ..i juz mam to za soba... teraz sie bycze u tesciowej a za godz.zmykam do mojej mamy...:-D tyle napisalyscie ze niedoczytam sorki i juz mnie nie bedzie bo nie mam internetu w domu:sorry2:

tak wiec skladam wam zyczenia....:tak::tak::tak:

Serdecznych spotkań rodzinnych,
pukania do drzwi,
przyjaznych twarzy,
dużo radości,
serdecznych objęć, pocałunków,
szczęśliwych wspomnień,
aby Święta były właśnie tym,
czym powinny być- odrobiną ciepła w środku zimy,
światłem w mroku...
oraz Happy New Year:-):-):-)

Załączniki