reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Preciouse SUPER!!! :) Gratuluję. Ja niestety nic nie powiem o ciąży i porodzie w Holandii bo rodziłam w Polsce :) ale jak u Nas było ok to tu tym bardziej :) Zdrówka życzę! :*

reklama
reklama
Aniahaven- jak przebiegała Twoja ciąża.? Poród.? Gdzie rodziłaś.?
Piszcie dziewczyny, bo ja naprawde mam stresa już na początku. :(

wszystkie trzy ciaze byly OK...dwojke urodzilam tutaj - bez porownania z porodem w PL:szok:... opieka swietna - polozne konkretne i mile...dla mnie od poczatku do konca bardzo komfortowo, pelen profesjonlizm i bez komplikacji chociaz cala trojka 11 dni po terminie:-) ... ja nie moge narzekac.
Nawet przy ostaniej ciazy w 8 tyg zrobili mi dodatkowe usg jak chcialam bo ja mialam jakies zle przeczucia:-p a ona podeszly do tego profesjonalnie...

ja zlego slowa na moje polozne nie powiem - sorki:-D

p.s. w obu holenderskich ciazach dzieci urodzilam w zaskakujaco szybkich czasach... np Victor godz.8.30 wody odeszly...11.09 w ramionach mamusi:tak::tak::tak:

Do góry