reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Witam
MY w szkole dzis Mikolaja mielismy oczywiscie Michal sie bal pitow:baffled: A prezety beda dzis wieczorem:tak:zeby tatus widzial radosc synka z prezentow:tak:

dzis na obiad leczo!:tak:

Hej, hej... ja na ten sam pomysl wpadlam co Karolina - Mikolaj byl wieczorem zeby cala rodzinka miala ubaw... ale najpierw dzieciaki musialy go szukac w nocy po ogrodzie czy juz slychac "te dzwonki sam"co on lata.../ a babcia podkladala prezenty/ :-D oni zmartwieni ze nieznalezli szli spac a tam ...stosy prezentow w pokoju...:rofl2:

Karteczki bardzo ladne - moje tez juz doszly ale przynajmniej beda na swieta nie to co rok temu,hihi;-)

Sencilla biedulka ta twoja mala - mam nadzieje ze lepiej sie czuje... jak to sie stalo?:sorry:
u nas dzieciaki zdrowe.../anp/:tak: i piekna rodzinna foteczka suuuuper:-)

Carinio moi uwielbiaja jarzynowa....:tak::tak::tak:

zmykam na sniadanko...

Załączniki

• DSCF8533.jpg
    DSCF8533.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 35
  • DSCF8521.jpg
    DSCF8521.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 36
  • DSCF8538.jpg
    DSCF8538.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 33
  • DSCF8534.jpg
    DSCF8534.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Hej !!!

Sencilla biedna córcia,jak sie czuje teraz,i jak nocka??\
Aniu jaki stos prezentow,czy dla Ciebie tez cos bylo,bylas grzeczne w tym roku.???
My z mezem nie robilismy sobie prezentow tylko kazdy w Pl sobie kupil co potrzebowal.Ale moja mama wpadla z pozytywka od Sw.Mikolaja-ze niby dal!!heheh
Morgenrood jak Twoje dzieci urosly,czy one same juz siedza,bo sie nie pochwalislas nawet??
Carinio daj znac jak test w srode wyjdzie!!

milego dnia:happy:
Ja ide dzis gore sprzatac bo wczoraj dol ogarnelam ,pranie sie juz pierze,kurcze po powrocie z Pl to chyba z 5 automatow...:baffled:

Ostatnia edycja:
Widzę, że już zawitał do niektórych Mikołaj.

animated-dancing-santa.gif

Do nas też już przyszedł. ...ale Janek jeszcze śpi, więc jego paczuszka czeka;-)

Aniu
, jaka masa prezentów dla dzieciaków. Mam nadzieję, że Mikolaj o Tobie też nie zapomniał.

A tak z zupełnie innej beczki. Natrafiłam na reklamę jednej książki. Może o niej słyszałyście, bo zapowiada się nieźle. "Śpij już k***a śpij. Dla sfrustrowanych, młodych rodziców z poczuciem humoru!" autorstwa Adam Mansbach:-)

Info z netu:
Niewielka książeczka w sam raz dla młodych, sfrustrowanych rodziców, którzy mają problem z usypianiem swoich pociech. Zabawne, sugestywne wierszyki podbijają świat, a niektóre fragment są już kultowe. Poniżej mała próbka: "Budzę się ledwie przytomny, I widzę zamknięte oczka twe, Więc na paluszkach cicho wychodzę, Żebyś, o ku**a, nie zbudził się" Wspaniały pomysł na prezent "z przymrużeniem oka"!

Spij-juz-k-a-spij-Dla-sfrustrowanych-mlodych-rodzicow-z-poczuciem-humoru_Adam-Mansbach,images_product,5,978-83-7659-557-3.jpg

Śpij już k***a śpij. Dla sfrustrowanych, młodych rodziców z poczuciem humoru! - Adam Mansbach - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl

Czesc
Aniu ale u was bogaty mikolaj:-D:tak:powiedz czy i ty bylas grzeczna w tym roku??;-)
Iguana hahaha fajny ten fragment ,z zycia wziety:tak::-D
Anp ja zawsze jak z pl wracan tyo mam ze 3 dni z glowy bo tyle roboty:tak:

Sencilla jak corcia?
Ja lece bo mam wizyte o 11 buziaki:tak:

u mnie tez byl mikołaj, i kazał zostawić coś dla moich kochanych mamusiek... :) powiedział, że ten model, akurat, robi... WSZYSTKO :) Nawet w lozku :D
mezczyzna-sen-snic-interpretacjasennik-wytlumaczenie-men.jpg

Witam.

Carino dzięki za prezent!!! Jak ten przystojniak robi wszystko to zaraz go zagonię do sprzątania i niech coś dobrego ugotuje na obiad!!!

Aniahaven faktycznie stos prezentów, dzieciaki miały radochę...

Sencilla współczuję córeczce...

Iguana książka godna polecenia, nie widziałam jej;))) Ja- na razie- na palcach nie wychodzę jak mały śpi, ale pewnie za jakiś czas tak będe robiła;)))

My dziś byliśmy w CB- mały waży 3800, przybiera dobrze. Mamy tylko skierowanie na echo serca-bo lekarka słyszała jakieś szmery i woli żeby to kardiolog zobaczył...mam nadzieję że to tylko szmery fizjologiczne jakie czasem u małych dzieci występują.

anp śliczne zdjęcie, no i jaki mąż przystojny hihi:tak:
morgenroos dzieciacxzki cudne, rodzina będzie miała super niespodziankę jak kartki dostaną:)
aniahaven dzieci pewnie miały radochy co niemiara, super!
sencilla szkoda córeczki, oby teraz było dobrze.
iguana książka pewnie fajna, na szczęście ja jej nie potrzebuje, synek sam zasypia w dzień tak i przed nocą:)sam kładzie się na kocyku i zasypia.
Anna trzymam kciuki, napewno będzie dobrze.
carinio to czekamy do środy na wieści.

chyba nikogo nie pominęłam:)
a u nas dobrze, mąż w pracy, wczoraj zaczął tą nową pracę i jest zadowolony, teraz tylko znaleźć jakieś mieszkanie niedaleko Utrechtu i wszystko wróci do normy:)
pozdrawiam miłego dnia!

Carinio za taki prezent ja tez podziekuje:-) zostaje przy swoim aniele ale w wersji ciemnoblond...
No u nas w tym roku Mikolaj zaszalal - babcia tez ;-) a ja oczywiscie ze zgarnelam kilka prezentow min; wymarzony depilator,hihi:tak::tak::tak: no fajnie bylo a teraz dzieciaki siedza w swoich pokojach i ...sie bawia a najmlodszy spi... i ja na palcach nie bede chodzic:-) nigdy tego nie robilam i nasze dzieci spia nawet jesli zaraz za sciana goscie chichraja sie do rana:rofl2:....

ja zmykam troche pobyczyc sie w tym czasie na kanapie...reszte zrobie potem...:-D

reklama
Zapomniałam napisać że mój mąż dziś dostał jeszcze jeden "prezent" od Mikołaja, a mianowicie mandat na 80 euro. Jako że nie mówimy(ani nie czytamy po hoendersku)poprosił w pracy o przetłumaczenie i okazało się że mandat jest z lipca(mieszkamy w NL od czerwca) i te 80 euro to za przekroczenie prędkości o 10km/h !!!:szok:

Teraz pozostaje pytanie: Ile jeszcze takich przyjdzie???Bo o 20 km/h(czyli i tak spokojnie) to mój mąż notorycznie przekracza prędkość!!! Nasze śmiechy na temat że kiedyś się tutaj dorobi mandatu i ciekawe za przekroczenie o ile km dają się skończyły.Ciekawość zaspokojona! Chyba się nauczy w końcu jeździć przepisowo.

Do góry