reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Witam
MY w szkole dzis Mikolaja mielismy oczywiscie Michal sie bal pitow:baffled: A prezety beda dzis wieczorem:tak:zeby tatus widzial radosc synka z prezentow:tak:

dzis na obiad leczo!:tak:

Hej dziewczyny!

Witam nowe mamusie!!!

My juz po urlopie,wczoraj rano wróciliśmy.Musze przyznac ze bałam sie jak to będzie podróżować z małym dzieckiem ale Alex prawie cala drogę przespal,a termos sie sprawdził w przygotowywaniu jedzonka. Sprawy z aktem urodzenia załatwione,musielismy Alexa u teściów zameldowac,pesel za dwa tygodnie do odbioru, było troche latania bo europejski akt urodzenia nawet musieliśmy tłumaczyć,a tłumacz jakis zakrecony i literki pomylil i dwa razy do niego musial moj M jezdzic a to 20 km w jedna strone,no ale coz to Polska.Maly podostawal prezentow i ubranek z roznymi napisami,typu Jestem grzeczny kiedy śpię,albo Jestem przystojny jak mój tata ,itd.... świetne rzeczy teraz robia.
Ja oczywiscie zaliczylam wizyte u fryzjera no i bylismy na zdjeciu u fotografa a sesje zrobimy na lato i chyba nawet szwagier zrobi bo sobie super sprzęt kupil,ale to sie jeszcze zobaczy.

Teraz mam troche roboty bo sprzatam i okna juz umylam i na święta ozdobilam no i jeszcze mi podlogi zostaly do umycia,potem obiadek i na sprzatanie,i chyba dzis pierwsza wyplata.....
A maluszek wczoraj juz dostal prezenty na MikolaJA,bo dzis nie mamy czasu zeby mame i siore odwiedzic.Maluszek dostal od mojej siotry ten wózeczek do pchania takze bardzo fajnie i ja sie nawet ucieszylam bo juz nie bede musiala kupowac a od dziadkow dwie grajace siecace i ruszajace sie zabawki z no i troszke ubran juz na wiosne.

Aniu a jak Twoje dzieci zdrowe??

Musze jeszcze doczytac te pare dni oczywiscie....

to nasza fotka z Pl,,,ide sprzatac dalej,milego dnia!!!

my5.jpg

Aha moje kartki Aniu byly 1 grudnia w Pl wiec troche za szybko doszly,no ale lepiej tak niz w styczniu jak pisalas.

Ostatnia edycja:
O matko, aleście naprodukowały!! :p
U nas wszystko ok. Jest szansa, że nie musimy wyrażać zgody na kucie łazienki, ale trza iśc na spotkanie spoldzielni wtedy wszystko ugadac. U nas zdrowo.
Dziwiłam się co do szczepień na rota i pneu- kuba miał je w pakiecie :eek::eek:, jeszcze pytałam co znaczą skróty pneu/rota i te inne i pani mi wyjaśniła które szczepienia moje dziecko dostanie... wiec kurcze nie wiem...

Test robiłam zaraz po waszym poście- negatyw. Ale w dniu zrobienia testy dostałam zgage i tak dostaje jej co wieczor. Musze powtorzyc testa w srode, bo dopiero wtedy mam dostac @.. moze zrobilam za wczesnie.... czort wie...

na obiadek robie jarzynową :) nie mam pomysu, wiec szybko ciach ziemniaki, kapustke, marchewke pore do gara i po sprawie :p

anp, to fajnie że urlopik się udał. Zdjęcie rodzinne śliczne. Musimy my też w końcu sobie zrobić jakąś małą sesyjkę całą rodziną.

carinio, dzięki za wieści. To w takim razie do środy;-)

morgenrood, super ta stronka!!!

reklama
hej..
wlasnie ze szpitala wrocilismy, mala sobie raczke zwichnela i musieli nastawiac.. ale placzu bylo.
teraz spi, oby wszystko dobrze bylo.
mam nadzieje, ze u WAs wieczor lepszy :tak::tak:

Do góry