reklama
Iguana_
Fanka BB :)
No i jestem,maluszek byl grzeczny ponoc wiec jest ok.
anp, gratuluję pracy. Świetnie, że Maluszek był grzeczny.
A dzień mija mi aktywnie, na załatwianiu masy spraw, jutro c.d. W to wszystko udało mi się wcisnąć jeszcze sprzątanie i pranie, heh. Czasami przydałaby się magiczna różdżka, to bym sobie o kilka godzin przedłużyła dzień;-)
W wolnych chwilach, których ostatnio jest bardzo mało podczytuję fajną książkę autorstwa H.Murkoff, A.Eisenberg i S.Hathaway "Pierwszy rok życia dziecka". Bardzo dobrze, przystępnie napisana...w dodatku każdy miesiąc po kolei opisany osobno. Staram się czytać w miare na bierząco;-)
Ostatnia edycja:
anp
mama Alexa
Hallo!!
Mgła,zimno, może popoludnie będzie lepsze???
My wlasnie wstajemy,dzisiejsza noc nie nalezala do najlepszych(jesli chodzi o Alexa to o 19-30 mi zasnal i spal cala noc z przerwami na mleczko.)A ja miala atak astmy i wogole ale juz jest ok,moja alergia po wczorajszym dniu wrocila wiec mam nos jak Mikolaj,oczy czerwone i sie troszke dusze jeszcze.Ale mysle ze wieczorem bedzie juz lepiej.
Jutro idziemy do cb na szczepienie,dobrze ze to ostatnie z 3 , apo tem nastepne za pol roku.Ciekawe ile moj maly mezczyzna juz wazy??
milego dnia,ja ide cos na sniadanko sobie zrobic..
Mgła,zimno, może popoludnie będzie lepsze???
My wlasnie wstajemy,dzisiejsza noc nie nalezala do najlepszych(jesli chodzi o Alexa to o 19-30 mi zasnal i spal cala noc z przerwami na mleczko.)A ja miala atak astmy i wogole ale juz jest ok,moja alergia po wczorajszym dniu wrocila wiec mam nos jak Mikolaj,oczy czerwone i sie troszke dusze jeszcze.Ale mysle ze wieczorem bedzie juz lepiej.
Jutro idziemy do cb na szczepienie,dobrze ze to ostatnie z 3 , apo tem nastepne za pol roku.Ciekawe ile moj maly mezczyzna juz wazy??
milego dnia,ja ide cos na sniadanko sobie zrobic..
anp, gratuluję pracy. Świetnie, że Maluszek był grzeczny.
A dzień mija mi aktywnie, na załatwianiu masy spraw, jutro c.d. W to wszystko udało mi się wcisnąć jeszcze sprzątanie i pranie, heh. Czasami przydałaby się magiczna różdżka, to bym sobie o kilka godzin przedłużyła dzień;-)
W wolnych chwilach, których ostatnio jest bardzo mało podczytuję fajną książkę autorstwa H.Murkoff, A.Eisenberg i S.Hathaway "Pierwszy rok życia dziecka". Bardzo dobrze, przystępnie napisana...w dodatku każdy miesiąc po kolei opisany osobno. Staram się czytać w miare na bierząco;-)
Zobacz załącznik 406354
Witam... Iguana z tej serii sa bardzo fajne ksiazki tez mam wszystkie zwlaszcza W OCZEKIWANIU NA DZIECKO odpowiedziala mi na wiele nurtujacych mnie wtedy pytan..../6lat temu/ a teraz przegladam je tylko zeby sprawdzic czy moj malec osiagnal jakis tam pulap i na co jeszcze powinnam u niego zwrocic uwage,... takze dobry wybor:-);-)
A ja juz tez po pracy, mysle co na obiad - slonko swieci - pranie sie suszy na zewnatrz... uciekam
morgenrood
anp- pochwal sie jutro jaki duzy juz Twoj chlop. Ja w poniedzialek jade do Geldrop na kontrole to wtedy tez sie dowiem bo na wage ktora wczesniej uzywalam juz sie nie mieszcza
Iguana_
bylismy z Victorem na takim wywiadzie/ i przy okazji :-) pani go zwazyla... 13,970g wazy moje malenstwo...takze jest co nosiac,hihi...
Oj tak, biedne plecy mamy.
Mój synuś dopiero 5100 gram, a już to powoli zaczynam odczuwać;-)
anp, pochwal się wagą jak wrócisz z CB.
A ja wklejam kilka nowych zdjęć Janka, bo sporo ich robimy dla rodziny w Polsce.
anp
mama Alexa
Hej !
Waga Alexa to 7.860 kg ,lekarka mowila ze duzo i w nocy jak jest glodny to nie mam mu dawac mleka tylko wode....,ile Wasze dzieci wazyly majac 4 miesiace i tydzien?>??;-) bo nie wiem czy to naprawde za duzo,Alex nie jest gruby a urodzil sie duzy majac 4.160 wiec mysle ze to normalne.
Morgenrood a jak Maya i Lucas??
Waga Alexa to 7.860 kg ,lekarka mowila ze duzo i w nocy jak jest glodny to nie mam mu dawac mleka tylko wode....,ile Wasze dzieci wazyly majac 4 miesiace i tydzien?>??;-) bo nie wiem czy to naprawde za duzo,Alex nie jest gruby a urodzil sie duzy majac 4.160 wiec mysle ze to normalne.
Morgenrood a jak Maya i Lucas??
Witam mile Panie,
ANP, moja Tosia wazyla dokladnie w tym wieku 6810. Byla tez dosc duza i lekarka wtedy mowila, ze to jest "maksymalne ok".
co do Marysi to nie iwem, bo jak miala 4 miesiace to mieszkalismy jeszcze w polsce,ale mysle, ze mniej niz Tosia, bo byla od niej mniejsza i lzejsza.
ja wlasnie z pracy wrocilam. milego popoludnia!
kto dzis chodzi z lampionami?my sie wybieramy...
fajna dzis data, nie?
11-11-11.
ANP, moja Tosia wazyla dokladnie w tym wieku 6810. Byla tez dosc duza i lekarka wtedy mowila, ze to jest "maksymalne ok".
co do Marysi to nie iwem, bo jak miala 4 miesiace to mieszkalismy jeszcze w polsce,ale mysle, ze mniej niz Tosia, bo byla od niej mniejsza i lzejsza.
ja wlasnie z pracy wrocilam. milego popoludnia!
kto dzis chodzi z lampionami?my sie wybieramy...
fajna dzis data, nie?
11-11-11.
reklama
anp mój jak miał 5,5 ms ważył 7,5 kg,a urodził się z wagą 3860kg.w Poniedziałek byliśmy na szczepieniu i waży już 9,4 kg więc jest ok.
ja zaraz zmykam na jakieś zakupy z koleżanką.
iguana Janek cudeńko, śliczny z niego chłopczyk, rodzina ma co podziwiać
pozdrawiam miłego weekendu!
ja zaraz zmykam na jakieś zakupy z koleżanką.
iguana Janek cudeńko, śliczny z niego chłopczyk, rodzina ma co podziwiać
pozdrawiam miłego weekendu!