reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Hej wszystkim!
U nas weekend przeleciał nawet nie wiem kiedy....,to chyba dlatego ze mój M w sobotę tez był w pracy.
Dziś ma przyjść do mnie sąsiadka na kawę,przychodzi już odkad Alex się urodził i przyjść nie mogła,w sobotę byla się zapowiedzieć na dzisiaj.
A na obiadek planuje zrazy dziś zrobic już mięsko sie moczy w mleczku jak mój gość pójdzie to będę działać.

AnnaJ007 3mam kciuki , może nawet już maleństwo jest z Toba!Daj znać jak wrócisz do domku i odpoczywaj bo po cesarce to troszkę dłużej organizm dochodzi do siebie!

Iguana ja się wzięłam na sposób bo nie lubię długo latać po sklepach i wyszukiwac ubrań wiec zamowilam z internetu narazie z H&M,i nawet pare sukienek na lato za śmieszne pieniądze bo za 1,95 lub 4,95.No i dla mojego M tez sa zajeb.... koszule i t-shirty za grosze.

Mamo Mikolaja fajnie ze juz jesteś!

Aniahaven
a kiedy sie zapisuje dzieci do przedszkola, gdy maja 1,5 roki??Bo chyba od 2 lat moga iść,co??

reklama
aOla a gdzie chcesz jechac n wakacje ???? w Holandii czy gdzies zagranice. W Holandii mozesz jechac na wyspe Texel wyspa nie duza, zwiedzania nie ma duzo i mozecie gdzies w bungalowparku spac

za granicę Mój mąz wczoraj wymyślił ze moze pojedziemy na 3 dni do disneylandu a jak po wakacjach przyjedzie moja mama to na tydzien hiszpania-ale bez dzieci Ale bym chciała:))))))

Witam...

U nas taka szarowka dzis ze mam po prostu ochote isc spac ... i nic nie robic.,,:szok::-D
Anp masz racje od 2 roku zycia dzieci chodza do przedszkola ale... trzeba sie zapisac duuuuzo wczesniej jesli sa mocno obladowane albo bardzo popularne...:tak: np w kolejce 1,5roku sie czeka... moja kolezanka zapomniala calkiem o zapiasach i poszla z malym do przedszkola jak mial 2 latka i niebylo dla niego miejsca:baffled: i czekala 11mies. bo pierwszenstwo ma np.rodzenstwo...:tak:
Tak wiec ja dmuchalam na zimne i sie juz dopytalam jak Victor sie tylko urodzil...zeby nie czekac na ostatnia chwile...

U nas na obiad flaczki made in PL bo moja mama wczoraj przyjechala a ja wlasnie szykuje jej :-D:-D:-D party-niespodzianke bo ma dzis urodziny i wroci o 20.00 z pracy... ;-) Tort balony dekoracje i prezenty sa...tylko dzieciaki po powrocie ze szkoly laurki namaluja i ... feest!:-)

Aniu mamy nadzieje ze wszytko OK i tulisz to swoje wytesknione malenstwo juz w ramionach...:tak::tak:

Melduje się jeszcze w dwupaku....

Przed 11 powiedzieli że nie zrobią dziś cięcia bo na razie nie ma wolnej sali(jedna zawsze jest w "pogotowiu" i musi zostać) a do wieczora nie chcą mnie trzymać(anestezjolog nie chce ze względu na moje serce).
Czyli jutro mam powtórkę z rozrywki;))) Ale stres będzie mniejszy...bo już wiem że w tym szpitalu jest dobrze,opieka świetna i wszystko tłumaczą od A do Z.Pokój już też mam przydzielony...

Melduje się jeszcze w dwupaku....

Przed 11 powiedzieli że nie zrobią dziś cięcia bo na razie nie ma wolnej sali(jedna zawsze jest w "pogotowiu" i musi zostać) a do wieczora nie chcą mnie trzymać(anestezjolog nie chce ze względu na moje serce).
Czyli jutro mam powtórkę z rozrywki;))) Ale stres będzie mniejszy...bo już wiem że w tym szpitalu jest dobrze,opieka świetna i wszystko tłumaczą od A do Z.Pokój już też mam przydzielony...

No to super... korzystaj z tego wieczoru jak mozesz....:tak:

A to kosz z prezentami, który dostał Tymek od ludzi z pracy mojego męża...tradycja jest taka że pierwszy odpakowuje się jak dziecko się urodzi i po jednym każdego dnia...A po kilku tygodniach Ci co kupowali prezenty będą umawiać się i przychodzić na krótkie(półgodzinne) odwiedziny..."oglądać" dziecko
Zobacz załącznik 405645

Iguana pewnie ostatni wieczór we dwoje...ale tutaj to różnie może być....;)))

witam

Anna to ci niespodzianke zrobili, wiec czekamy dalej......:tak:i powodzenia
Aniu gefeliciteerd !!!!! :-)
U nas dzisiaj kolejny dzien w przedszkolu i o dziwo wszystko poszlo super, oczywiscie plakal jak GertJan go zaprowadzil ale pozniej juz fajnie sie bawil z dziecmi, spiewal nawet obrazki dzisiaj malowali i mam pierwszy rysunek na pamiatke i wogole ciesze sie jak nie wiem :-) 5 razy musialam sie go pytac czy idziemy do domu :-D mam tylko nadzieje ze moja radosc nie jest przedwczesna i w czwartek dalej tak bedzie
spokojnej nocy wam zycze....

reklama
Dzien dobry...

Aniu trzymamy kciuki...:tak: Gosiu dziekuje w imieniu mamy;-)... Czarna o co chodzi z tym blogiem??:confused:

A ja sie wam musze pochwalic ze my juz od miesiaca nie uzywamy smoczka:-D po prostu maly rzucal nim o sciany ile tylko mial sily... uzywal tylko do zasypiania wieczorem /przez dzien wogole nie wiedzial o jego istanieniu:rofl2:/ a teraz juz nie ma... wyrzucilam:-):-):-)

milego dnia

Do góry