reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Dzien dobry...i znow mamy piekna niedziele!:-D
Iguana a herbatka koperkowa nie pomaga.:sorry:.... ja podawalam regularnie od 3tyg..codziennie i nie mialam nigdy ani jednej kolki przy zadnym z dzieci;-)...

A teraz sniadako - glodna jestem jak wilk... wczoraj pobiegalismy z Karina /ona na rowerze jako moj trener:-)/ wiec apatyt mi dopisuje a spalam jak susel cala noc...;-)

reklama
witajcie po dlugich wakacjach od BB
bylismy w pl i troche biegania ostatnim czasem........
mikolaj juz zostaje na przerwie w szkole tez placimy 1.50 eu. i on jest szczesliwy bo bardzo mu sie podoba i my tez bo mam wiecej czasu w domu lub w pracy a tak to biegiem caly dzien coaly czas myslalam ze zaraz musze jechac po niego albo go zawiez ....... dzis rano wstal zly ze nie idzie do szkoly bo w domu sie nudzi haaa

Gosia 1977 ty nie dobra kolezanko dlaczego sie nie pochwalilas?????????????? jak sie ostatnio widzialysmy to chyba juz bylas w ciązy????? oj oj dostaniesz na tylek odemnie
a co do Daana to ja bym sie nie poddawala i do przedszkola pomimo jego protestu bo pamietasz co ja przechodzilam z mikolajem??? wymiotowal w przedszkolu tak plakal ale nigdy nie zadzwonili po nas ze mamy go zabrac bo placze ,wrecz nas pocieszaly ze to minie i on musi wiedziec ze mu tam nikt krzywdy nie robi i jak widac po kilku msc bylo juz okey a teraz uwielbia szkole.Co zrobisz jak bedzie mial 4 latka i zacznie szkole ?? tam juz nie ma ze nie zostanie -musi chodzic codziennie...
Ja naszym Paniom w przedszkolu dałabym medal byly super......bardzo duzo mi pomogly i od maja Inga tez idzie do nich !!

chcialibyśmy pojechac na wczasy w przerwie kwietniowo-majowej (24.04-4.05) Żeby było juz ciepło zalezy nam na odpoczynku mniej na zwiedzaniu Fajny hotel blisko morze Animator dla dzieci W sumie to pobyt pod dzieci Możecie coś polecić Jakiś konkretny hotel?

Witaj MamoMikolaja ...ciesze sie ze juz jestes... i mam nadzieje ze wsio w PL pozalatwialiscie co planowalas...:tak:
Moi w przedszkolu zostawali chetnie...Karina to cala byla w skowronkach a Erni... chodzi potem mial tez gorszy okres ale panie sie nim opiekowaly dobrze wiec znowu bylo ok...:tak: a Victor tez tam pojdzie tylko musze sie przypomniec jak bedzie mial 1,6 roku to go wciagna na liste...

aOla ja ci nie pomoge...:cool2: pojecia nie mam...

aOla ja tez bym chetnie odpoczęła gdzies , ale zdecydowanie musi byc to miejsce dla dzieci w 80 % bo inaczej nie bedzie wypoczynku a tak to sie zajma soba sami troche..daj znac jak znajdziesz cos ciekawego

Iguana a herbatka koperkowa nie pomaga.:sorry:.... ja podawalam regularnie od 3tyg..codziennie i nie mialam nigdy ani jednej kolki przy zadnym z dzieci;-)...

Herbatkę koperkową sama popijam regularnie na zmianę z herbatką dla karmiącej. I Janek nie ma prawie wcale już kolek, pięknie opanowaliśmy sytuację z pierwszych tygodni po urodzeniu. Wczorajsza kolka była wyjątkowo, bo zjadłam zmyślne nowe danie i sama miałam lekkie zawroty w brzuchu, heh.

Dzisiaj pogoda za oknem średnia, szaro... Oj nie lubię tak:eek:

mamo mikołaja, witaj po wakacjach:-)

Witam.
Wczoraj to byla pogoda;))))Pojechalismy nad morze a tam dzieciaki nago biegaly i w wodzie kilkoro cos lapalo:tak:, hartuja dzieci-nie ma co;))))
Dzis juz troche stres mnie dopada, bo jutro ide na ciecie!!!:szok::tak:Niewiarygodne, nie moge jeszcze uwierzyc w to.

Trzymajcie kciuki!!! Pozdrawiam.

reklama
Witam
MamoM. no to bylo jeszcze za wczesnie zeby sie chwalic :-p a co do Daana to sama nie wiem co mam robic, ostatnio dzwonily do mnie zeby go odebrac bo 2 godz. nie umial wytrzymac bo caly czas plakal :-(
Aniu powodzenia jutro, trzymam kciuki......:tak:
aOla a gdzie chcesz jechac n wakacje ???? w Holandii czy gdzies zagranice. W Holandii mozesz jechac na wyspe Texel wyspa nie duza, zwiedzania nie ma duzo i mozecie gdzies w bungalowparku spac

Do góry