reklama
anp
mama Alexa
Hello...
Ania jakie straszne ciasteczka!!!
AnnaJ007 jak Ty sie czujesz,bo zaraz dzidzia bedzie???Pewno juz Ci ciezko!
Nie mam ostatnio jakos weny do pisania,dola zalapalam,dzis z CV pojezdzilam po firmach i znow bede czekac.Mojemu malenstwu zaczelam marchewke stopniowo dawac ze sloiczka i dzisiaj tak mu zaczelo smakowac ze hoho..
a tak wygladal po jedzeniu....
Ania jakie straszne ciasteczka!!!
AnnaJ007 jak Ty sie czujesz,bo zaraz dzidzia bedzie???Pewno juz Ci ciezko!
Nie mam ostatnio jakos weny do pisania,dola zalapalam,dzis z CV pojezdzilam po firmach i znow bede czekac.Mojemu malenstwu zaczelam marchewke stopniowo dawac ze sloiczka i dzisiaj tak mu zaczelo smakowac ze hoho..
a tak wygladal po jedzeniu....
Ani, wow!~!!!~~!!!!
Sencilla niesmakuja ci????
Za to marchewka malemu mezczyznie jak najbardziej tak!!!
p.s. precz z dolami;-) juz niedlugo przyjdzie wiosna,hihi....
morgenrood
Fanka BB :)
gosia1977- gratulacje!!! bardzo sie ciesze razem z Toba. Mam nadzieje ze w krotce sie zobaczymy ;-)
Iguana_
Fanka BB :)
anp, głowa do góry, nie przejmuj się. Na pewno wreszcie uda Ci się coś znaleść. Trzymam mocno kciuki!
AnnaJ007, to już za tydzień, tak? Cesarka? Jejku, ale ten czas szybko leci. Też ogromnie mocno trzymam kciuki. Za kilka dni już będziesz tulić Tymka!!!:-)
AnnaJ007, to już za tydzień, tak? Cesarka? Jejku, ale ten czas szybko leci. Też ogromnie mocno trzymam kciuki. Za kilka dni już będziesz tulić Tymka!!!:-)
anp
mama Alexa
Dzie dobry!!!
Jakie plany na dzis ???,bo ja szukam jakiegos ciekawego przepisu zeby cos dobego upiec lub ugotowac!!Milego dnia
Jakie plany na dzis ???,bo ja szukam jakiegos ciekawego przepisu zeby cos dobego upiec lub ugotowac!!Milego dnia
reklama
A
aOLA
Gość
witam się wróciliśmy w niedzielę z Pl ale ten tydzień szybko minął Musiałam wynająć nasze mieszkanie i zmiast siedziec z rodzicami wiąż poza domem Dobrze ze na święta jedziemy na 2tyg to juz nie będzie takiego latania
a propo latania zaraz kupuje bilety na 30czerwca-150e za naszą trójkę i to jedne z droższych biletów jakie kupowałam
a jutro Alicja ma debiut w Hol przedszkolu My płacimy 11e za msc Ona jest zapisana na program VVE dla dzieci słabo mówiących po holendersku
Gosia gratuluje
a propo latania zaraz kupuje bilety na 30czerwca-150e za naszą trójkę i to jedne z droższych biletów jakie kupowałam
a jutro Alicja ma debiut w Hol przedszkolu My płacimy 11e za msc Ona jest zapisana na program VVE dla dzieci słabo mówiących po holendersku
Gosia gratuluje