reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Witam... my juz po pracy:tak: teraz lunch z dzieciakami i ostatnie wakacyjne popoludnie przed nami.... poniewaz mamy dzisiaj wyjatkowy dzien zmierzamy cos STASZNEGO upiec:-D:-D:-D

Wszystkim wiedzma z tego forum cudownego wieczoru zycze!!!

reklama
KOMU CIASTECZKO?

Załączniki

• DSCF8149.jpg
    DSCF8149.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 29
Hello...
Ania jakie straszne ciasteczka!!!

AnnaJ007 jak Ty sie czujesz,bo zaraz dzidzia bedzie???Pewno juz Ci ciezko!

Nie mam ostatnio jakos weny do pisania,dola zalapalam,dzis z CV pojezdzilam po firmach i znow bede czekac.Mojemu malenstwu zaczelam marchewke stopniowo dawac ze sloiczka i dzisiaj tak mu zaczelo smakowac ze hoho..
a tak wygladal po jedzeniu....

P1080045.jpg

anp, głowa do góry, nie przejmuj się. Na pewno wreszcie uda Ci się coś znaleść. Trzymam mocno kciuki!:tak:

AnnaJ007, to już za tydzień, tak? Cesarka? Jejku, ale ten czas szybko leci. Też ogromnie mocno trzymam kciuki. Za kilka dni już będziesz tulić Tymka!!!:-)

reklama
witam się wróciliśmy w niedzielę z Pl ale ten tydzień szybko minął Musiałam wynająć nasze mieszkanie i zmiast siedziec z rodzicami wiąż poza domem Dobrze ze na święta jedziemy na 2tyg to juz nie będzie takiego latania

a propo latania zaraz kupuje bilety na 30czerwca-150e za naszą trójkę i to jedne z droższych biletów jakie kupowałam

a jutro Alicja ma debiut w Hol przedszkolu My płacimy 11e za msc Ona jest zapisana na program VVE dla dzieci słabo mówiących po holendersku

Gosia gratuluje

Do góry