reklama
Iguana_
Fanka BB :)
Ale szaro za oknem, nie lubię takiej pogody. Wczoraj była śliczna złota jesień (choć nie-polska ;-)). Mieliśmy z Jankiem dzisiaj w planach spacer, ale jak będzie tak brzydko cały dzień to lenimy się w domu. Mąż dalej odpoczywa na delegacji, więc w domu cisza i spokój;-)
agnes74
Zadomowiona(y)
Witam dziewczynki ze słonecznej Polski :-):-):-)pogoda super
droga minęła nam szybko o 4 byliśmy w domku i nawet się trochę wyspałam teraz kawka i zaraz jedziemy do mojej mamy
droga minęła nam szybko o 4 byliśmy w domku i nawet się trochę wyspałam teraz kawka i zaraz jedziemy do mojej mamy
hej dziewczynki,
dawno nie mialam tak intensywnego weekendu.. jestem padnieta!
wczoraj robilismy dzien sprzatacza, wyprawilismy sie na wojne z niezliczona rzesza moli, ktore zalegly sie w bergingu.. ble!
mam nadzieje, ze juz nie powroca.. pozniej sprzedawalismy szafe, samochod, po poludniu pojechalismy z mezem, ktory sie strzygl u naszej kolezanki fryzjerki, pozniej dzieci odwiezc do znajomych na noc (bo szlismy na noc na impreze z mojej firmy), wrocilismy w nocy, wiec czlowiek dzis padniety.
rano odebralismy dzieci, prosto z nimi do kosciola, one tez zmeczone, bo caly wieczor szalaly z dziecmi tych znajomych, a wstaly o ..... 5.30 no wiec Marys, tak jak normalnie to jest aniol, to dzis miala dzien marudy..
my tez ledwo zylismy, wiec wszyscy nawzajem dzialalismy sobie na nerwy
no a na 15.00 mielismy zaproszenie do znajomej na urodziny jej corki. dopiero niedawno wrocilismy, dzieci od razu do lozek, a ja... padam! na dodatek mam masakryczne zakwasy na nogach od tanczenia... przydalby sie jutro dzien wolny a po pracy musze pedzic z malymi do dentysty, bo Tosia bedzie miala lakowane zabki...
wczoraj robilismy dzien sprzatacza, wyprawilismy sie na wojne z niezliczona rzesza moli, ktore zalegly sie w bergingu.. ble!
mam nadzieje, ze juz nie powroca.. pozniej sprzedawalismy szafe, samochod, po poludniu pojechalismy z mezem, ktory sie strzygl u naszej kolezanki fryzjerki, pozniej dzieci odwiezc do znajomych na noc (bo szlismy na noc na impreze z mojej firmy), wrocilismy w nocy, wiec czlowiek dzis padniety.
rano odebralismy dzieci, prosto z nimi do kosciola, one tez zmeczone, bo caly wieczor szalaly z dziecmi tych znajomych, a wstaly o ..... 5.30 no wiec Marys, tak jak normalnie to jest aniol, to dzis miala dzien marudy..
no a na 15.00 mielismy zaproszenie do znajomej na urodziny jej corki. dopiero niedawno wrocilismy, dzieci od razu do lozek, a ja... padam! na dodatek mam masakryczne zakwasy na nogach od tanczenia... przydalby sie jutro dzien wolny a po pracy musze pedzic z malymi do dentysty, bo Tosia bedzie miala lakowane zabki...
hej dziewczynki,
Seniclla mam nadzieje za za 4 miesiace troche zwolnisz tempa...kobieto szalona!
Ja??? nigdy
jak zdrowko dzieci ,Aniu?
lepiej dziekuje... Erni jeszcze niedomaga ale ..ogolnie bedzie dobrze...
slodkich snow...
Iguana_
A dzisiaj Halloween!
Strachów i straszydeł bez liku -
Rozkudłana czarownica,
Wilk, wyjący do księżyca,
Diabeł, rodem aż z Tasmanii,
I Drakula z Transylwanii,
Wampir wielki jak kanapa,
Wielka Stopa, Czarna Łapa,
Wilkołaki z jednej paki,
I skrzeczące ryboptaki,
I paskudne trzy ropuchy,
I ryczące wściekłe duchy,
I straszydeł zastęp spory,
I potwory, i upiory,
I ziejące ogniem smoki
Oraz inne obiboki.
(Ludwik Jerzy Kern - Zabawa duchów)
Strachów i straszydeł bez liku -
Rozkudłana czarownica,
Wilk, wyjący do księżyca,
Diabeł, rodem aż z Tasmanii,
I Drakula z Transylwanii,
Wampir wielki jak kanapa,
Wielka Stopa, Czarna Łapa,
Wilkołaki z jednej paki,
I skrzeczące ryboptaki,
I paskudne trzy ropuchy,
I ryczące wściekłe duchy,
I straszydeł zastęp spory,
I potwory, i upiory,
I ziejące ogniem smoki
Oraz inne obiboki.
(Ludwik Jerzy Kern - Zabawa duchów)
reklama
AnnaJ007
Witam wszystkie panie!!!
Iguana mam do Ciebie prośbę-mimo halloween nie strasz dziś za bardzo Janka!!!
Iguana mam do Ciebie prośbę-mimo halloween nie strasz dziś za bardzo Janka!!!