reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
[Jak bywałam w Warszawie to chodziłam do sklepu Endo z koleżanką - w Galerii Mokotów:)) Ona kupowała czasmi coś dla swoich pociech. Napisy na ubrankach są naprawdę fajne...;)

Ja osobiscie wole tutejsze ciuszki bo nie tylko cenowa ale i jakosciowo sa bezporownania z polskimi.... ;) a poza tym jakos nie ma mozliwosci sprowadzania ciuchow stamtad -raczej wywoze do PL znajomym.... Victor mial kilka takich koszulek typu body ale jakos nie zrobily na mnie wielkiego wrazenia i ...powiem szczerze jakos dziwnie bylo mi z mi w takich koszulkach paradowac po AH... ;D

aniahaven a gdzie kupujesz dzieciaczkom ubrania? Wiem że masz blisko do Belgii czy może tam są jakieś fajne sklepy???
Myślałam że tutaj będzie next z działem dziecięcym bo ich ciuszki są super jakościowo.

O właśnie, to ja się podłączam do pytania AniJ007, gdzie kupujecie ciuszki dzieciaczkom? Ja do tej pory tutaj kupowałam w Prenatalu, Baby Dumpie oraz czasem uda się coś fajnego znaleść na działach dzieciowych w Zeemanie, Wibrze i Hemie. W Mexx też są fajne ciuszki, ale dla nieco starszych dzieci, no ale cena troche odstrasza. A w centrum Amsterdamu widziałam H&M dzieciowy, choć w sumie nic tam do tej pory jeszcze nie kupiłam.

aniahaven a gdzie kupujesz dzieciaczkom ubrania? Wiem że masz blisko do Belgii czy może tam są jakieś fajne sklepy???
Myślałam że tutaj będzie next z działem dziecięcym bo ich ciuszki są super jakościowo.

Ja ciuszki kupuje H&M i V&D tez, Zeeman ... C&A czasami Vibra, Bristol...mam jeden sklep w Belgii ale on podobny do Bristolu... ;)

hej...

ale ten czas leci.. dni tak mi uciekaja, tylko ta pogoda psuje samopoczucie-2dni z goraczka lezalam :(

iguana- ja przylaczam sie do wypowiedzi annyJ007 w C&A do gory sa fajne ciuszki, czesto sa roznego rodzaju promocje itp :) i w H&M są dosyc dobre gatunkowo, w wibra bardzo czesto kupuje bo mi sie podobaja i ceny atrakcyjne .w zemannie tez kupuje- ale sa jakosciowo bardzo kiepskie-tylko dziecko szybko z nich wyrasta wiec na kilka razy moga byc,badz tez po domu. czesto kupuje w PL z cherokee :)
w styczniu w centrum na tzw "handlówce" jest masa masa wyprzedazy wiec polecam okupienie sie tzn dziecka :) ja czesto biore ciuchy za duze bo wiem ze kiedys i tak sie przydadza. choc mąz wyzywa mnie abym na allegro nie przesiadywala :/

a ja mam pytanie na temat kombinezonu na zime, warto mi tu go kupic? myslalam o firmie Tchibo moze ktos mial z tej? w tamtym roku bylo troche zimy wiec chyba czas sie przygotowac :)

agnes- posyłacie dawida tutaj do szkoly od 4lat?

sencilla- podziwiam cie: ciaza, praca, dom, dziewczynki, mąż, impreza.. :) skad ty masz tyle energii?

DOBRANOC ;-)

Witam poniedziałkowo
Ja dziś pierwsza? :szok:

Gosia zęby się trzymają ..na szczęście!:tak::tak:
Aneta o tak pyszny był ten wypiek:tak:
Aniu ale masz piene zdjęcie świetnie na nim wyglądasz:tak:

Sencilla śliczna ta dzidzia w brzuszku:tak:

Co do ciuchów to ja tez tutaj kupuję :tak:

dziś znów brzydko chyba jesień a raczej zima:baffled: zagościła się na dobre ...bleeee:no:

Witam dziewczynki!!!!

ale dziś pogoda u mnie :szok::no::no:..................znowu pewnie cały dzień w domu przesiedzimy :tak::tak:

Jeśli chodzi o ubranka to ja też tutaj kupuje a ostatnio to właściwie sporo w Niemczech :tak::tak:fajny sklep znalazłam i co tam jestem zawsze coś fajnego uda mi się kupić a że do Niemiec mam 15 km więc jestem tam bardzo często :tak::tak:Kiedyś zawsze czekałam z zakupami jak pojade do Polski a teraz to już w Polsce nie umiem kupować:tak::tak: chyba;-);-) :tak::tak::tak:

niunia tak właśnie planuje dać Dawidka do szkoły jak skończy 4 latka ,bo on już sam chce do szkoły :tak:

milego dnia!!!!

reklama
Witam...

Karoala ja tez o kombinezonie myslam a raczej o spodniach tzn.narciarskich i sama nie wiem czy mu kupowac czy nie...ale chyba sie zdecyduje...

U nas slonko wlasnie wrocilam z pracy i pranie wrzucilam do pralki to jeszcze podeschnie bo wiaterek do tego tez jest...

U mnie Karina dzis nie poszla do szkoly bo...od srody ja tak goraczka atakuje i przez weekend dobrze bylo a rano zamiast sniadania to...rzyganko...wiec lezy na kanapie...

uciekam...;)

Do góry