reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Witam poniedziałkowo
Ja dziś pierwsza? :szok:

Gosia zęby się trzymają ..na szczęście!:tak::tak:
Aneta o tak pyszny był ten wypiek:tak:
Aniu ale masz piene zdjęcie świetnie na nim wyglądasz:tak:

Sencilla śliczna ta dzidzia w brzuszku:tak:

Co do ciuchów to ja tez tutaj kupuję :tak:

dziś znów brzydko chyba jesień a raczej zima:baffled: zagościła się na dobre ...bleeee:no:

i dziekuje za komplement ;))

reklama
dzien dobry, ja z pracy wrocilam, dzis pierwszy dzien po przerwie malej, jakos ciezko bylo mi sie przestawic..
pozdrawiam wszystkie Mamusie! zaraz po dzieciaki lece i chyba mnie juz tu nie bedzie dzis.
fajne te napisy Endo, "Ele mele dudki, dzis sprzataja krasnoludki" :)
mnie bardzo podobaja sie ubranka z polskiej firmy Wójcik, po prostu przesliczne, choc cena jak na polskie warunki lekko odstraszajaca.

http://www.wojcikonline.com/

Ostatnia edycja:
Aniu nie ma za co;-)

Ja w pl szyłam ubranka do Wójcika i też je bardzo lubiłam:tak: Gatunkową są tez dobre:tak: a ceny naprawdę duże:eek:

Aneta i co tam?????:-p:-p

aaaaaaaaaa Aniu Viktor ma ekstra fryzurkę :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Karola to sama mozesz sobie cos ciekawego uszyc:-D a fryzurka sama mu zrobilam /maszynka troche/:sorry: bo juz mial takie wloski dlugie ze szok,,,:tak: dla porownania wstawiam PRZED i PO :cool2:

Załączniki

• DSCF7553.jpg
    DSCF7553.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 35
  • DSCF7603.jpg
    DSCF7603.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 33
Aniu mały ślicznie wygląda w nowej fryzurce :tak::tak::tak:wogóle sliczny z niego chłopczyk a te jego niebieskie oczyska.............;-);-)bomba:tak::tak:tylko jak ty to zrobiłaś bo ja chciałam mojej Julce obciąć grzywkę ale sie nie dało bo to taki wiercioch ze szok :szok::szok:sekundy nie usiedzi na miejscu :tak::tak::tak:i zrezygnowałam bo się balam ze jej jeszcze krzywdę zrobię:tak::tak::tak:

Aniu mały ślicznie wygląda w nowej fryzurce :tak::tak::tak:wogóle sliczny z niego chłopczyk a te jego niebieskie oczyska.............;-);-)bomba:tak::tak:tylko jak ty to zrobiłaś bo ja chciałam mojej Julce obciąć grzywkę ale sie nie dało bo to taki wiercioch ze szok :szok::szok:sekundy nie usiedzi na miejscu :tak::tak::tak:i zrezygnowałam bo się balam ze jej jeszcze krzywdę zrobię:tak::tak::tak:

Agnes moj tez wiercioch ale ja maszynka bez nasadki przez palce tne ...wiec go zagadywalysmy z mama ostro no i jakos wyszlo! ;D

Witam dziewczyny
U nas tez jakies przeziebienie sie przyplatalo, a tu juz za kilka dni urlop a my jeszcze wylozymy sie na dobre ........ Juz nie moge doczekac sie tego wolnego taka zmeczona sie czuje ze szok
Aniu ale Victorek sie zmienia taki mezczyzna z niego juz :-) ja Daanka tez sama obcinam ale na krotko bo on takie piorka te wlosy ma
Karola jak Michalkowi w przedszkolu idzie???? przyzwyczail sie juz ??? Bo moj Daanek wciaz ma ciezko sie z nami rozstac jak wychodzimy :-(

reklama
Ania boski jest Viktor:tak:
Sencilla prawie 2 lata szyłam do wójcika:tak:
Gosia Michał na szczęście nie musiał się przyzwyczajać, u nas w szkole jeśli dziecko skończy 1,5 roku moze chodzić z rodzicem raz w tyg :tak: Wiec my tak tez uczyniliśmy i Misiek się przyzwyczaił do pań i nie płakał:-) za to mnie się chciało płakać a on tylko buziak , papa i idz już mamo:tak:

dobranoc

Do góry