reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Witam,
Sencila wszystkiego najlepszego dla męża :tak::-) Super foteczki coreczki:tak: Zazdroszczę (w pozytywnym znaczeniu) Ci tych dziewczyn w domu... :tak::-):rofl2:

Upiekłam dziś jabłecznik włoski... jest pycha:tak::tak::tak:, wiec wpadam Was poczęstować:tak:

jablecznikwloski.jpg
Ps. Zdjęcia nie sa mojego autorstwa, ale mój wygląda podobnie:tak:

Milego weekendu:tak::tak:

Witam!!!!

Czytam was regularnie ale jakoś nie mam weny do pisania:tak::tak::tak:mam nadzieje że to się wkrótce zmieni :tak::tak:bo ogólnie to ostatnio mam jakiegoś:tak::tak::tak::tak:już za 3 tygodnie jedziemy do Polski na Wszystkich Świetych :tak::tak:to moze się trochę podbuduje :tak::tak:

Sencila foteczki córeczki śliczne, maleńka urocza zazdroszczę ci tych przezyć :tak::tak::tak:

Anetko ciasto wygląda bardzo smakowicie :tak:narobiłaś mi ochoty ,mogłabyś podrzucić przepis to moze bym zrobiła :tak::tak: ja mam tylko w zamrazarce sernik z Lidla :tak::tak:

pa kobietki miłego wekendu:tak::tak:

anp, dzięki za radę. Tak, postaram się nie cały czas stosować tą osłonke na sutek. Też miałam obawy, czy Janek może się przyzwyczaić i potem nie chcieć pić bez osłonki.

Sencilla, śliczne zdjęcia!!! Pamiętam swoje usg, zawsze byłam dość mocno wzruszona i nie potrafiłam przestać nerwowo chichotać. Jak miałam jakieś pytania, to zawsze musiałam je wcześniej spisać na kartce, bo pod wpływem wrażeń zapominałam o wszystkim;-)

AnnaJ007, dobrze robisz ze wstrzymaniem się z zakupem laktatora. Ja się pospieszyłam i kupiłam ręczny Medel ze strzykawką, który jest bardzo dobry...a potem wyszło w praniu, że przy tych zastojach elektryczny by się przydał....no i trzeba było kupować drugi;-) Choć cena wiadomo wyższa, ale elektryczny laktator Medela swing, to jest poprostu cudowny wynalazek, uratował mnie kilka arzy od bólu, a szczególnie w nocy...gdy na początku przy nawale mleka miałam go tak dużo, Maluszek nie był w stanie wypić...5-10 minut z laktatorem i mogłam iść spać z cudownym uczuciem ulgi:tak:

Laktator Elektryczny Swing z Calmą w zestawie! | Karmienie | Karmienie piersią | Laktator | MamaBebe.pl

Ostatnia edycja:
a my wlasnie po imprezce.. sajgon w domu zostal, ale juz uprzatniety.,. dzieci z opoznieniem do lozek, ale swietnie sie bawily, zreszta my tez :)

milego wieczorku i niedzieli dla wszystkich! :)

Witam w ta urocza- deszczowa niedziele...

Agnes zagladaj do nas czesciej...c tam u was? Jak dzieciaczki?;-)
Anetko ciasto mniam - ja pieklam ucierane ze sliwkami a dzis muffinki z dzieciaczkami...:-)

Iguana ja mialam z AVENT reczny ale jak nuie dawal rady polozna dysponowala elektrycznym /profesjonalnym/:tak: i mi go po prostu zostawila na kilka dni a:-)..potem zaniosla kolejnej potrzebujacej mamie..teraz przynajmniej nie musze myslec gdzie go sprzedac...:-p

Sencilla my tez wczoraj pobalowalismy na Belgii NA URODZINKACH KOLEZANKI...:-D:-D:-D dobrze za mam mame w domu - bo wrocilismy o 3 nad ranem:-p..

Zmykam na kanape..

reklama
My dzisiaj bawimy się w odbijanie łapek i stópek w pamiatkowym albumie;-) I w planach popołudnuowy spacerek z Maluszkiem, moze uda się nie zmoknąć;-)

Polecam na prawdę ciekawą sieć sklepów Endo z bardzo orginalnymi ciuszkami dla niemowląt i dzieci. Nie tak dawno dostaliśmy paczkę od siostry męża i jej chłopaka (czyli od cioci i wujka Janka:-D) z ubrankami z tego sklepu z Polski i mieliśmy sporo zabawy oglądając i czytając nadruki na ciuszkach. Niektóre są cudne!

Ubranka dla dzieci – Endo

A tutaj moje ulubione nadruki:
OGRODNICZKI DLA NIEMOWLAKA
T-SHIRT DLA NIEMOWLAKA
T-SHIRT DLA NIEMOWLAKA
BLUZKA DLA DZIEWCZYNKI
BLUZKA DLA DZIEWCZYNKI

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry