reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Dzien dobrerek!

Sencilla witaj - jak sie masz i dawaj jakies fotki dziewczynek!!!:-)
I napisz gdzie pracujesz i jak ci tam...boja tez na etapie szukania czegos od wrzesnia...;-)
Co do tych zasilkow to faktycznie przeswietlaja i sprawdzaja ale to przez to ze duzo ludzi kantowalo i teraz mamy za swoje...nalezy zamknac socjal w PL i przywiesc tutaj przetlumaczony papier "ze sie juz nie pobiera tam zasilku"i po sprawie!
Jesli moge cos doradzic to ... jak skladacie papiery o ten zasilek miejscie wsio przygotowane co tylko moga wymagac...miedzynarodowe akty urodzenia - zestawienia roczne...akty slubow itp zrobcie tego kopie i od razu im to wreczcie...:-) U mnie przyznanie zasilku trwalo chyba 2mies a tak to magluja a jak cos znajda to sie przeciaga do 2 lat --a potem wyrownuja do tylu co prawda ale po co tyle czekac?:zawstydzona/y:
Niunia janie wiedzialam ze ci tu tak zle....:zawstydzona/y::-( Az tak?

Daffi u nas "remoncik" nieduzy bo w koncu zostalam posiadaczka ogromnego pawlacza hihi -zmusialam wczoraj mojego M zey mi go zabudowal...i teraz mam garderobe ze moge do niej wejsc:-D:-D:-D:-D:-D Mnostwo wieszakow i miejsca na babskie rzeczy i najwazniejsze ...TYLKO MOJA !!!

Ann buziolki dla dziewczynek!!!

No to Ci zazdroszcze. Taka garderoba to cos fajnego! taki maly kacik kobecy!:)
mam nadzieje ze pochwalisz sie nam efektem koncowym:)

Ania,
ja jestem Jobcoach dla Tempo-Team, dla polskich pracownikow, cos w rodzaju takiego koordynatora.
Wiem, ze Tempo-Team poszukuje teraz jobcoacha na teren gdzies wlasnie kolo Bredy, nie chcialabys aplikowac?
ja niestety jeszcze tylko 3 tygodnie popracuje, choc uwielbiam moja prace, musze skonczyc ze wzgledow wewnetrznej polityki klienta firmy ;)
i tez czegos od wrzesnia szukam :)

A TU KILKA OSTATNICH FOTECZEK:

Tosia na swoich 3 urodzinach w przedszkolu:

tu obie dziewczyny na meczu pilki plazowej, w ktorym bral udzial ich Tatus:

a tu cala rodzinka na urodzinach Tosi:

a to tort:

Ale slodkie dziewczynki Twoje:) ja tez juz bym chciala tulic drugie malenstwo! ale neistety Polskie realia na to nie pozwalaja!
A torcik... mniam pychotka... az mi sie narobila ochota na slodkie...:)

ja mialam kiedys ale wole zapomniec o niej ))

kiedy bedziesz w holandi ?? pewnie znowu daleko od nas ..

Gosiu dzieki za wizyte milo bylo pogadac po takim dlugim czasie , wpadaj znowu -czekamy
ide sie kapac i spac bo ostatnie nocy to przesypiam po 2 godz jestem padnieta !!!
a zdradzisz kto? moze akurat juz sie gdzies ze soba zetknelysmy:)
kiedys bywalam tam bardzo czesto. w sumie tak jak mowie moja mama ma 8 rodzenstwa i 5 z nich mieszka w Trzicelu a jedna ciotka kawalek dalej w prądówce... do tego doszlo ze ciotek dzieci juz dorosle maja swoje dorosle dzieci takze tak jak mowie gdzie sie nie pojdzie tam jest rodzina na szczescie ja na nich narzeakc nie moge:)

kiedy bedziemy? najpierw bedzie moj maz... wsyztsko zalezy jak zaltwi prace. tam gdzie on bedzie tam i my dojedziemyz julka.
gdyby np zdarzylo sie ze tam gdzie mama mieszka zwolnil sie pokoj to bede jechac od razu z m i zamieszkamy w pokoju obok niej moze w timingu beda potrzebowac kogos w tej firmie gdzie mama jest. dobrze by bylo. teraz moj 17 letni brat tam jest w sumie skonczyl wczoraj prace bo ludzie z urlopow wracaja a on do szkoly musi wrocic bo zaraz koniec wakacji.
Gdybysmy byli u mamy to bedziemy w Bergen op Zoom. i ja chcialabym byc gdzies w tych okolicach bymiec mame blisko.

bry
Daffi Ty to i moje okolice prawie że bo ja z Gubina :)

heheh no pieknie:) potwierdza sie ze w rejonach lubuskiego jest duze bezrobocie i do tego pracuje sie za pol darmo... :/

Dzien dobry wszystkie mile Panie! I dzieciaki! Daly Wam troche pospac dzis?
ja dzis odespalam w koncu caly tydzien wczesnego wstawania do pracy i jestem z tego powodu bardzo happy :)
zaraz bede robic koktajl z banana, brzoskwinii i orzechow wloskich, ktos ma ochote? trzeba sobie troche umilic ten pochmurny dzien...

hej,hej...

My sobie dzionek tez umililismy ...ciastem drozdzowym z jezynami z naszego ogrodka...taki wysyp ze juz drugi raz moj M robi soki na zime :-) i...jeszcze wino do bani postawil, mniam,mniam...:cool2:
Garderoba skonczona wieszaczki wisza, tylko pare detali z IKEA musze przytargac i bedzie OK!!!:tak::tak::tak::tak: fotke tez wstawie,hihi.....
My jeszcze w planach mamy wedzenie wegorzy dzisiaj - bo M wczoraj byl na nocce i... zlapal kilka...;-)a troche juz mial zamrozonych - ja uwielbiam nie wiem jak wy!:sorry2:

ooo jezyny, ale bym zjadal! Ania przyslij troche!
musze powiedziec, ze w zyciu nie jadlam wegorza.. chyba za bardzo mi przypominaja weze... :szok:

u nas tez pogoda do bani, ale w sumie bardzo cieplo i duszno bylo. Bylismy troche po lesie pochodzic i teraz w domu na kanapie cieszymy oczy nowym TV, w koncu dzisiaj moglismy odebrac.
Aniu ja tez posadzilam sobie krzeczek jezyn ale widze ze dopiero na 3 galazkach sa owoce wiec na wiele nie starczy prawie bedzie dla Daanka bo on uwielbia jezyny :-) ostatnio u szwagierki to prawie caly krzak opedzlowal :-D
Sencilla pojawila sie na forum i zaraz pysznosci serwuje:-)

reklama
bry...

Sencilla musisz sprobowac wegorza...jak bedziesz miale gdzies okazje ODWAZ SIE i go zjedz...:-D
Gosiu u nas na spacer wyjsc to szczyt marzen...Victor wczoraj non stop przy wozku stal i robil "pa-pa"" a tu kapalo i kapalo... :eek:

Karina wlasnie z babcia na rowery sie wybrala do grotki Maryjnej... jak na razie nie pada... maly spi a reszta na kanapie - przed tv...nuda...:baffled:

Do góry