jasne
ja bym sprobowala
dzieki....musze sie zastanowic.... na razie to zmykam do wyrka!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jasne
ja bym sprobowala
Dzien dobrerek!
Sencilla witaj - jak sie masz i dawaj jakies fotki dziewczynek!!!:-)
I napisz gdzie pracujesz i jak ci tam...boja tez na etapie szukania czegos od wrzesnia...;-)
Co do tych zasilkow to faktycznie przeswietlaja i sprawdzaja ale to przez to ze duzo ludzi kantowalo i teraz mamy za swoje...nalezy zamknac socjal w PL i przywiesc tutaj przetlumaczony papier "ze sie juz nie pobiera tam zasilku"i po sprawie!
Jesli moge cos doradzic to ... jak skladacie papiery o ten zasilek miejscie wsio przygotowane co tylko moga wymagac...miedzynarodowe akty urodzenia - zestawienia roczne...akty slubow itp zrobcie tego kopie i od razu im to wreczcie...:-) U mnie przyznanie zasilku trwalo chyba 2mies a tak to magluja a jak cos znajda to sie przeciaga do 2 lat --a potem wyrownuja do tylu co prawda ale po co tyle czekac?
Niunia janie wiedzialam ze ci tu tak zle....:-( Az tak?
Daffi u nas "remoncik" nieduzy bo w koncu zostalam posiadaczka ogromnego pawlacza hihi -zmusialam wczoraj mojego M zey mi go zabudowal...i teraz mam garderobe ze moge do niej wejsc Mnostwo wieszakow i miejsca na babskie rzeczy i najwazniejsze ...TYLKO MOJA !!!
Ann buziolki dla dziewczynek!!!
Ania,
ja jestem Jobcoach dla Tempo-Team, dla polskich pracownikow, cos w rodzaju takiego koordynatora.
Wiem, ze Tempo-Team poszukuje teraz jobcoacha na teren gdzies wlasnie kolo Bredy, nie chcialabys aplikowac?
ja niestety jeszcze tylko 3 tygodnie popracuje, choc uwielbiam moja prace, musze skonczyc ze wzgledow wewnetrznej polityki klienta firmy
i tez czegos od wrzesnia szukam
A TU KILKA OSTATNICH FOTECZEK:
Tosia na swoich 3 urodzinach w przedszkolu:
tu obie dziewczyny na meczu pilki plazowej, w ktorym bral udzial ich Tatus:
a tu cala rodzinka na urodzinach Tosi:
a to tort:
a zdradzisz kto? moze akurat juz sie gdzies ze soba zetknelysmyja mialam kiedys ale wole zapomniec o niej ))
kiedy bedziesz w holandi ?? pewnie znowu daleko od nas ..
Gosiu dzieki za wizyte milo bylo pogadac po takim dlugim czasie , wpadaj znowu -czekamy
ide sie kapac i spac bo ostatnie nocy to przesypiam po 2 godz jestem padnieta !!!
bry
Daffi Ty to i moje okolice prawie że bo ja z Gubina