reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Jestem tu niedługo ale już byłam u lekarzy i swierdzam że tu przeginają w drugą stronę. W Polsce robią za dużo badań i niepotrzebnych, na których czasami się nie znają a w Holandii według nich wszystko przejdzie samo i najlepiej isc do general practicionera i mu odrazu powiedziec co Ci jest.Specjaliści są dobrzy, tylko najpierw trzeba się do nich dostac. Bo ten lekarz rodzinny od wszystkiego to jakaś pomyłka...
Ja na razie prowadzę ciążę podwójnie, tarczycę leczę w PL i badania krwi w PL. Dentysta też w PL ;))))

reklama
AnnaJ bardzo fajne ubranka ciazowe miewaja w Prenatalu, w dziale dla mamusiek..
a w ktorym miesiacu/tygodniu jestes?
gdzie mieszkasz w amsterdamie?
milego popoludnia dla wszystkich!
ja wlasnie wrocilam z pracy i pozeram fasolke po bretonsku, bo padam z glodu... :-D

Hej dziewczyny!
Dawno mnie tu nie bylo,ale jakos nie bylo czasu.
Dzis pojechali tescie do domu po weekendowych odwiedzinach i tak jakos cicho sie zrobilo.I od jutro znowu nie bedzie z kim pogadac!
Aniahaven ja jako nowa mama czuje sie oki,nie wiem czy ogladalas zdjecia na watku o porodzie,dodam tu je rowniez.Dzis bylismy u pediatry w cb i maly wazy juz 5130,takze jest co nosic!Na spacerki rzadko z nim wychodze bo chyba mu sie nie podoba na dworze,placze ze az czerwony sie caly robi!!!
dOBRA IDE BO MOJ DZIDZI SIE BUDZI,POZDRAWIAM

Załączniki

• urodziny Alexa 019.jpg
    urodziny Alexa 019.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 31
  • urodziny Alexa 006 (1).jpg
    urodziny Alexa 006 (1).jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 29
Witam :-)
Anp slodki chlopczyk i juz taki duzy wyglada jak na miesiac :tak:
Ja dzisiaj po pracy cale poludnie przelezalam a o 7 jak mlody mial spac to wzielam sie za porzadki, troche z jego winy bo jak poszlismy na gore sie kapac to mu sie cos odwidzialo ze nie chce jeszcze spac wiec zeszlismy na dol i w tym czasie umylam 2 okna na dole i drzwi zew. pozniej jeszcze wzielam sie za podlogi i za ogrodek, w miedzy czasie polozylam mlodego spac jeszcze i jak juz wszystko zrobilam to sobie przypomnialam ze dzisiaj swieto i pomyslalam sobie jak by moja mama slyszala jak spedzalam dzien to by sie stopa przezegnala :-D

Hi,hi Gosiu niezly tekst - chetnie bym to zobaczyla...:-D:-D:-D
Ja dzis mialam w planach strych ale przebomblowalam:tak: caly dzien na ogrodzie z dziecmi...i mama! A co tam robota nie zajac nie ucieknie....;):cool2:
Anp synus slodki -ZDJECIA JUZ PODGLADNELAM:-) a co do spacerkow to moj nie chcial na spacery w plaskim wozku :dry:tez jezdzic tylko maxicosi zakladalam na kolka i wtedy moglam z nim spacerowac;-) inaczej sie darl w nieboglosy!!!:szok:

Zmykam bo moj Victor mi wczoraj zafundowal pol nocy nieprzespanej - tak marudzil i glodny byl jak wilk:eek::dry::-pMam nadzieje ze dzis pospie choc troche...paaaa...

witam wszystkie Mamusie i Dzieciny,
wlasnie z pracy wrocilam, jestem wypompowana, a tu sie jeszcze ze znajomymi na basen na 19 umowilam :)
moje pierwsze dziecie tez nie znosilo w wozku plaskim jezdzic, a drugie to malo co marudzilo, wiec i na wozek sie zgadzala :)
Ania Haven, jasne, robotka nie ucieknie, tez jest wazne, aby sie zrelaksowac :)
ANia, co robisz 26 w piatek? przejezdzam nie tak daleko Bredy, moze bym Cie odwiedzila?
:)

reklama
Do góry