reklama
mama mikolaja
Fanka BB :)
WITAJ DAFFI !!! jestes z miedzyrzecza ??? to pozdrawiam bo ja z Trzciela czyli po sasiedzku ))
SENCILLA mnostwo czasu minelo a dziewczyny jakie duze juz na suwaczku ,szok dopiero rodzilas niedawno mała )) szok jak czas leci....
Milego wieczoru i pieknej pogody jutro !!
SENCILLA mnostwo czasu minelo a dziewczyny jakie duze juz na suwaczku ,szok dopiero rodzilas niedawno mała )) szok jak czas leci....
ale u mnie leje.. u Was tez dziewczyny?
Mamo Mikolaja, tak to prawda, ja nie wiem, kiedy te dzieci rosna!
Tosia jest taka duza, prawie taka jak Marys, wazy 18 kilo i mierzy 105 cm szok, nie? dopiero 3 lata skonczyla. wzrost to po Mamusi chybe bedzie miala
Mamo Mikolaja, tak to prawda, ja nie wiem, kiedy te dzieci rosna!
Tosia jest taka duza, prawie taka jak Marys, wazy 18 kilo i mierzy 105 cm szok, nie? dopiero 3 lata skonczyla. wzrost to po Mamusi chybe bedzie miala
WITAJ DAFFI !!! jestes z miedzyrzecza ??? to pozdrawiam bo ja z Trzciela czyli po sasiedzku ))
o prosze w Trzcielu to ja mam cala rodzine
Robale
Bry
Ann dla dziewczynek :
Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin Wam życzę
Ann dla dziewczynek :
Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin Wam życzę
Dzien dobrerek!
Sencilla witaj - jak sie masz i dawaj jakies fotki dziewczynek!!!:-)
I napisz gdzie pracujesz i jak ci tam...boja tez na etapie szukania czegos od wrzesnia...;-)
Co do tych zasilkow to faktycznie przeswietlaja i sprawdzaja ale to przez to ze duzo ludzi kantowalo i teraz mamy za swoje...nalezy zamknac socjal w PL i przywiesc tutaj przetlumaczony papier "ze sie juz nie pobiera tam zasilku"i po sprawie!
Jesli moge cos doradzic to ... jak skladacie papiery o ten zasilek miejscie wsio przygotowane co tylko moga wymagac...miedzynarodowe akty urodzenia - zestawienia roczne...akty slubow itp zrobcie tego kopie i od razu im to wreczcie...:-) U mnie przyznanie zasilku trwalo chyba 2mies a tak to magluja a jak cos znajda to sie przeciaga do 2 lat --a potem wyrownuja do tylu co prawda ale po co tyle czekac?
Niunia janie wiedzialam ze ci tu tak zle....:-( Az tak?
Daffi u nas "remoncik" nieduzy bo w koncu zostalam posiadaczka ogromnego pawlacza hihi -zmusialam wczoraj mojego M zey mi go zabudowal...i teraz mam garderobe ze moge do niej wejsc Mnostwo wieszakow i miejsca na babskie rzeczy i najwazniejsze ...TYLKO MOJA !!!
Ann buziolki dla dziewczynek!!!
Sencilla witaj - jak sie masz i dawaj jakies fotki dziewczynek!!!:-)
I napisz gdzie pracujesz i jak ci tam...boja tez na etapie szukania czegos od wrzesnia...;-)
Co do tych zasilkow to faktycznie przeswietlaja i sprawdzaja ale to przez to ze duzo ludzi kantowalo i teraz mamy za swoje...nalezy zamknac socjal w PL i przywiesc tutaj przetlumaczony papier "ze sie juz nie pobiera tam zasilku"i po sprawie!
Jesli moge cos doradzic to ... jak skladacie papiery o ten zasilek miejscie wsio przygotowane co tylko moga wymagac...miedzynarodowe akty urodzenia - zestawienia roczne...akty slubow itp zrobcie tego kopie i od razu im to wreczcie...:-) U mnie przyznanie zasilku trwalo chyba 2mies a tak to magluja a jak cos znajda to sie przeciaga do 2 lat --a potem wyrownuja do tylu co prawda ale po co tyle czekac?
Niunia janie wiedzialam ze ci tu tak zle....:-( Az tak?
Daffi u nas "remoncik" nieduzy bo w koncu zostalam posiadaczka ogromnego pawlacza hihi -zmusialam wczoraj mojego M zey mi go zabudowal...i teraz mam garderobe ze moge do niej wejsc Mnostwo wieszakow i miejsca na babskie rzeczy i najwazniejsze ...TYLKO MOJA !!!
Ann buziolki dla dziewczynek!!!
Ania,
ja jestem Jobcoach dla Tempo-Team, dla polskich pracownikow, cos w rodzaju takiego koordynatora.
Wiem, ze Tempo-Team poszukuje teraz jobcoacha na teren gdzies wlasnie kolo Bredy, nie chcialabys aplikowac?
ja niestety jeszcze tylko 3 tygodnie popracuje, choc uwielbiam moja prace, musze skonczyc ze wzgledow wewnetrznej polityki klienta firmy
i tez czegos od wrzesnia szukam
A TU KILKA OSTATNICH FOTECZEK:
Tosia na swoich 3 urodzinach w przedszkolu:
tu obie dziewczyny na meczu pilki plazowej, w ktorym bral udzial ich Tatus:
a tu cala rodzinka na urodzinach Tosi:
a to tort:
ja jestem Jobcoach dla Tempo-Team, dla polskich pracownikow, cos w rodzaju takiego koordynatora.
Wiem, ze Tempo-Team poszukuje teraz jobcoacha na teren gdzies wlasnie kolo Bredy, nie chcialabys aplikowac?
ja niestety jeszcze tylko 3 tygodnie popracuje, choc uwielbiam moja prace, musze skonczyc ze wzgledow wewnetrznej polityki klienta firmy
i tez czegos od wrzesnia szukam
A TU KILKA OSTATNICH FOTECZEK:
Tosia na swoich 3 urodzinach w przedszkolu:
tu obie dziewczyny na meczu pilki plazowej, w ktorym bral udzial ich Tatus:
a tu cala rodzinka na urodzinach Tosi:
a to tort:
Ostatnia edycja:
mama mikolaja
o prosze w Trzcielu to ja mam cala rodzine
ja mialam kiedys ale wole zapomniec o niej ))
kiedy bedziesz w holandi ?? pewnie znowu daleko od nas ..
Gosiu dzieki za wizyte milo bylo pogadac po takim dlugim czasie , wpadaj znowu -czekamy
ide sie kapac i spac bo ostatnie nocy to przesypiam po 2 godz jestem padnieta !!!
Witam
Zaczynamy weekend dziewczyny.............. :-)
Sencilla witaj, dawno cie nie bylo i dziewczyny takie panny :-) a ciasta widze ze nadal takie smakowite pieczesz mniam ale mi smaka na torta narobilas Sencilla a jakie wymagania jezykowe maja w tych firmach trzeba bardzo dobrze umiec jezyk w mowie i pismie????
MamoM. masz racje fajnie bylo pogadac, szkoda ze tak daleko mieszkasz teraz wy wpadajcie w koncu trzeba by oblac ten nasz domek
Zaczynamy weekend dziewczyny.............. :-)
Sencilla witaj, dawno cie nie bylo i dziewczyny takie panny :-) a ciasta widze ze nadal takie smakowite pieczesz mniam ale mi smaka na torta narobilas Sencilla a jakie wymagania jezykowe maja w tych firmach trzeba bardzo dobrze umiec jezyk w mowie i pismie????
MamoM. masz racje fajnie bylo pogadac, szkoda ze tak daleko mieszkasz teraz wy wpadajcie w koncu trzeba by oblac ten nasz domek
reklama
Gosia, tak,m trzeba dobrze znac jezyk, zwlaszcza w pismie, bo piszesz mnostwo dokumentow, tlumaczysz, wpisujesz w system itd.
w mowie zreszta tez...
a wiesz, ze ja co piatek jestem w okolicach eindhoven?
a torcik byl przepyszny
w mowie zreszta tez...
a wiesz, ze ja co piatek jestem w okolicach eindhoven?
a torcik byl przepyszny