reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

hej Niunia,
a gdzie to ja nie bylam..
zaczelam nowa prace w maju na full time i po prostu nie mam teraz na nic czasu :(
a poza tym wszystko jest super, a najwaznieszje ze dzieci zdrowe i szczesliwe :)

reklama
WITAJ DAFFI !!! jestes z miedzyrzecza ??? to pozdrawiam bo ja z Trzciela czyli po sasiedzku ))

SENCILLA mnostwo czasu minelo a dziewczyny jakie duze juz na suwaczku ,szok dopiero rodzilas niedawno mała )) szok jak czas leci....

Milego wieczoru i pieknej pogody jutro !!

ale u mnie leje.. u Was tez dziewczyny?
Mamo Mikolaja, tak to prawda, ja nie wiem, kiedy te dzieci rosna!
Tosia jest taka duza, prawie taka jak Marys, wazy 18 kilo i mierzy 105 cm :) szok, nie? dopiero 3 lata skonczyla. wzrost to po Mamusi chybe bedzie miala :)

WITAJ DAFFI !!! jestes z miedzyrzecza ??? to pozdrawiam bo ja z Trzciela czyli po sasiedzku ))

SENCILLA mnostwo czasu minelo a dziewczyny jakie duze juz na suwaczku ,szok dopiero rodzilas niedawno mała )) szok jak czas leci....

Milego wieczoru i pieknej pogody jutro !!

o prosze:) w Trzcielu to ja mam cala rodzine:)

Dzien dobrerek!

Sencilla witaj - jak sie masz i dawaj jakies fotki dziewczynek!!!:-)
I napisz gdzie pracujesz i jak ci tam...boja tez na etapie szukania czegos od wrzesnia...;-)
Co do tych zasilkow to faktycznie przeswietlaja i sprawdzaja ale to przez to ze duzo ludzi kantowalo i teraz mamy za swoje...nalezy zamknac socjal w PL i przywiesc tutaj przetlumaczony papier "ze sie juz nie pobiera tam zasilku"i po sprawie!
Jesli moge cos doradzic to ... jak skladacie papiery o ten zasilek miejscie wsio przygotowane co tylko moga wymagac...miedzynarodowe akty urodzenia - zestawienia roczne...akty slubow itp zrobcie tego kopie i od razu im to wreczcie...:-) U mnie przyznanie zasilku trwalo chyba 2mies a tak to magluja a jak cos znajda to sie przeciaga do 2 lat --a potem wyrownuja do tylu co prawda ale po co tyle czekac?:zawstydzona/y:
Niunia janie wiedzialam ze ci tu tak zle....:zawstydzona/y::-( Az tak?

Daffi u nas "remoncik" nieduzy bo w koncu zostalam posiadaczka ogromnego pawlacza hihi -zmusialam wczoraj mojego M zey mi go zabudowal...i teraz mam garderobe ze moge do niej wejsc:-D:-D:-D:-D:-D Mnostwo wieszakow i miejsca na babskie rzeczy i najwazniejsze ...TYLKO MOJA !!!

Ann buziolki dla dziewczynek!!!

Ania,
ja jestem Jobcoach dla Tempo-Team, dla polskich pracownikow, cos w rodzaju takiego koordynatora.
Wiem, ze Tempo-Team poszukuje teraz jobcoacha na teren gdzies wlasnie kolo Bredy, nie chcialabys aplikowac?
ja niestety jeszcze tylko 3 tygodnie popracuje, choc uwielbiam moja prace, musze skonczyc ze wzgledow wewnetrznej polityki klienta firmy ;)
i tez czegos od wrzesnia szukam :)

A TU KILKA OSTATNICH FOTECZEK:

Tosia na swoich 3 urodzinach w przedszkolu:

tu obie dziewczyny na meczu pilki plazowej, w ktorym bral udzial ich Tatus:

a tu cala rodzinka na urodzinach Tosi:

a to tort:

Ostatnia edycja:
Witam
Zaczynamy weekend dziewczyny.............. :-)
Sencilla witaj, dawno cie nie bylo i dziewczyny takie panny :-) a ciasta widze ze nadal takie smakowite pieczesz mniam ale mi smaka na torta narobilas :tak: Sencilla a jakie wymagania jezykowe maja w tych firmach trzeba bardzo dobrze umiec jezyk w mowie i pismie????
MamoM. masz racje fajnie bylo pogadac, szkoda ze tak daleko mieszkasz :cool: teraz wy wpadajcie :tak: w koncu trzeba by oblac ten nasz domek :-D

reklama
Gosia, tak,m trzeba dobrze znac jezyk, zwlaszcza w pismie, bo piszesz mnostwo dokumentow, tlumaczysz, wpisujesz w system itd.
w mowie zreszta tez...
a wiesz, ze ja co piatek jestem w okolicach eindhoven? :)

a torcik byl przepyszny ;)

Do góry