reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

hej dziewczynki
ja wlasnie wrocilam z PL Mszy, zaraz przyjda znajomi i bedziemy zajadac marchewkowo-orzechowe ciacho :)
Ania, mam nadzieje, ze moje odwiedziny u Ciebie dojda kiedys do skutku i bede mogla sprobowac u Ciebie wegorza :) moze sie odwaze... :-D

reklama
a co tu takie pustki?
pewnie wszyscy korzystaja z pieknej pogody, u mnie bynajmniej jest 20 stopni i cudowne sloneczko!
ode mnie wlasnie znajomi wyszli i zaraz przychodza znow kolejni, hihi, dzis mamy rozrywkowy dzien :D

Bry
Sencilka fajnie mieć czasem taki rozrywkowy dzień :).

Ja nie mam ochoty na gości. Jestem tak zła, po miesiącu proszenia się wydzwaniania do firm przewozowych przywieziono nam drzwi do samochodu, które jak się okazało nie są tego samego koloru co żeśmy zamawiali, nie do naszego rodzaju. Jestem wściekła bo już myślałam że mamy spokój, a tu od nowa trza szukać,

witam....deszczowo :baffled:
Sencilla z tym sloncem to chyba jakies zarty :eek: u nas w nocy tak lalo i nawet rano na chwile nie przestalo, mielismy dzisiaj w planach na wycieczke rowerowa do Belgii jechac no ale przy tej pogodzie ........
Aniu u nas tez dzien z TV, bylismy tylko z godz. na groote peel zrobilismy rundke i do domu.
Robale nie dziwie sie ze sie wkurzylas, a wlasnie mam do was pytanie w sprawie przewozow, nie orietujecie sie czy busiki przewoza tez male paczki i ile to kosztuje????

My za drzwi zapłaciliśmy 50 euro. Podam ci num do firmy która przewozi paczki ponoć od 5 euro ( w zależności od wielkości ). Ale tyle co my płaciliśmy za paczki przywożone z różnych firm to wynosiło 30-50 euro. oto num tel +48 507 669 577 możesz też emaila napisać ja tka robię :). wsbtransport@gmail.com

bry...
Sencilla ty napewno w NL jeszcze mieszkasz?:eek: u nas slonko pokazalo sie jak zachodzilo i trwalo to ....min.2minuty:-D
Robale nie dziwei sie ze sie wscieklas...:cool:
Ja dzis w planach mam strych bo PAN BALAGAN tam panuje po ostatnim pakowaniu na wakacje, a wogole to fajnie sie wrzuca..i wrzuca..i wrzuca..:zawstydzona/y::-D
Ale najpierw mam do odebrania jakas czesc do auta bo mi sie bagaznik zamyka...:sorry:

A gdzie nowe mamuski sie podzialy i jak sie czuja dzisiaj???;-)

Hej.
Mam pytanie na temat ubrań ciążowych.
Gdzie można jakieś fajne rzeczy zakupic?Mieszkam w Amsterdamie ale mogą byc też miasta pobliskie.Jakieś sklepy sieciówki? Wiem że H&M ma kolekcje dla mamusiek...ale co jeszcze?
Już niedługo powinnam zakupic sobie jakąs kurtkę....i muszę zacząc szukac...

witam,

u nas podobnie jak u sencilli slonko bylo wczoraj i dzisiaj jeszcze piekniej jest, nareszcie:)

anno- mysle że w sklepach w centrum na ulicy handlowej cos do siebie dostaniesz, nie pamietam ale chyba C&A też maja ubrania ciążowe, w H&M jest też troche.

a ja mam pytanie, czy któraś z Was leczyła się tutaj hormonalnie??
w polsce zdazylam sobie zrobic podstawowe badania hormonalne i mam niedobor progesteronu :/ (i pełno objawów) dostałam tabletki na pół roku- najpierw na wyregulowanie miesiaczek a pozniej bedzie mozna myslec czy sie uda zajsc w ciaze..
i tak sie zastanawiam czy lekarze cokolwiek mi tutaj pomoga- znajac ich podejscie to samo sie zrobi..
bo tak ostatnio mam że zawsze coś.. żeby mi się chyba w życiu nie nudziło.. :/

Ostatnia edycja:
reklama
hej

U nas tez sloneczko zawitalo...:-D:-D:-D pranie juz drugie schnie, dzieciaki szaleja z przyjaciolmi w ogrodzie.
Ja juz zdazylam MAKRO zaliczyc i ..te czesci do auta, chociaz ich niesprowadzili na czas:eek: beda po poludniu:dry:...

Ciuchy ciazowe mozna u nas tez dostac w Etam'ie

Do góry