reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Gosia, tak,m trzeba dobrze znac jezyk, zwlaszcza w pismie, bo piszesz mnostwo dokumentow, tlumaczysz, wpisujesz w system itd.
w mowie zreszta tez...
a wiesz, ze ja co piatek jestem w okolicach eindhoven? :)

a torcik byl przepyszny ;)

Seniclla zdjecia cudne... jakie pannice z twoich coreczek juz! i maz widze przeszczesliwy z wami hihi...
Ja wlasnie kochana ze wzgledu na moj jezyk holenderski nie mam jeszcze szansy zeby o cos takiego zawalczyc....wiec nawet nie probuje...kurcze kiedy ty sie tak dobrze gadac nauczylas? hihihihihi......
Moj M na rybkch, mama tv oglada...lece sie wykapac...slodkich snow!!!!

reklama
Hej...

Nie Sencilla ja nie czuje sie mocno z holenderskiego ...i tak jest... mam za malo kontaktu z jezykiem i dlatego szukam pracy w THUISZORG"-u bo mysle ze tak sie troche rozwine...a ty co mi proponujesz? gdzie jeszcze moglabym szukac...pamietam ze ty gdzies mialas jakis link z takimi ofertami - masz jeszcze????:eek::-)

koniecznie, zycze Ci powodzenia w kazdym razie!
a wiesz, ze bylysmy przez kilka dni z PaulinaAnna razem w pracy? teraz tez sie czasem kontaktujemy, bo ona tez w Tempo0Team, ale u innego klienta siedzi

koniecznie, zycze Ci powodzenia w kazdym razie!
a wiesz, ze bylysmy przez kilka dni z PaulinaAnna razem w pracy? teraz tez sie czasem kontaktujemy, bo ona tez w Tempo0Team, ale u innego klienta siedzi

no to fajnie mialyscie... ;) chociaz powiem szczerze chcialabym w czyms takim pracowac i moze warto na gleboka wode sie rzucac.. co najwyzej odrzuca moja kandydature ;)

reklama
Do góry