reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Bry...

Karola miłego dnia w pracy - ja już po...:-) za to mam przyszywaną córcie mojej koleżanki bo ona w pracy a opiekunka sie pochorowała!!!:baffled: No cóż opiekunka tez człowiek:sorry2:...Tak więc jestem "na próbe" mamą czwórki dzieci!!!:tak:

A tu takie święto piękne dzisiaj mamy...

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOBITKI! :-D:-):-D:-)
sPEŁNIENIA MARZEŃ I SEXY PREZENTÓW, PACHNĄCYCH KWIATÓW I PERFUM..
/nawet sie zrymowało/

Załączniki

• dzien-kobiet-8-marca.jpg
    dzien-kobiet-8-marca.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 24
reklama
dziekuje Aniu za zyczenia, ja oczywisie nic nie dostalam bo moj M. oczywiscie nie wie ze takie swieto sie obchodzi.:baffled: Wczoraj uprzedzilam fakty i kupilam sobie wiazke zonkili :-)
Jeszcze dwa dni i jedziemy do Polski, bardzo sie ciesze bo juz pol roku nie bylam :tak:

Gosiu ale ci dobrze z tym wyjazdem...ja ostatni raz byłam w PL w...maju tamtego roku:tak: a teraz na WIELKANOC sie wybieramy...
Mój M pamiętał i już nad ranem mi do ucha szeptał; WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANIE:-D a ja sie zastanawiałam czy styczeń jest/moje ur./ czy coś mu się śni...:sorry2: a on pamiętał hihi...
My dziś wyczerpujący dzień spędziliśmy nad jeziorkiem głównie...fotki jutro...
dobranoc...

Cześć ja już ze szkoły wróciłam,dziś ostatni raz byłam:baffled::tak: Michaś usnął mi na rowerze ,przeniosłam go i śpi:tak:
Gosia fajnie ci ,my dopiero w sierpniu:baffled:

Hej ...

Karola i co teraz ...egzamin jakiś?
Moi synkowie padli też przed 19.00 - Karcia tylko figlije jeszcze z tatą na kanapie bo właśnie wrócił...
Miłego wieczorku,pa.

tak Aniu we wtorek mam egzamin (na jakim poziomie jestem):tak:i chyba muszę poszukać czegoś innego bo STAP 2 startuje dopiero od września:baffled::baffled::baffled::-:)confused:
Michał dzis wieczorem wpadł w jakąś histerie :baffled::szok: ale już po wszystkim słodko śpi:tak:

pa

tak Aniu we wtorek mam egzamin (na jakim poziomie jestem):tak:i chyba muszę poszukać czegoś innego bo STAP 2 startuje dopiero od września:baffled::baffled::baffled::-:)confused:
Michał dzis wieczorem wpadł w jakąś histerie :baffled::szok: ale już po wszystkim słodko śpi:tak:

pa

Bry...
no to trzymam kciuki kochana...:tak: a jak się ta szkoła nazywała co teraz skończyłaś bo ja tez bym coś chciała zacząc ale nie wiem co i jak musze sie rozglądnąć...:cool2:

Cześć
Aniu to jest Taal in de Buurt:tak:jest stap 1 i stap 2 ... A pozom jaki możemy uzyskać na tym kursie to najwyżej B1 jak dobrze pójdzie :tak::tak: Tylko ,że to jest w hadze:baffled:

Zmykam do pracy na szczęście tylko 3 godz:tak:

reklama
witam
wlasnie skonczylam sie pakowac jutro lecimy,:-) bardzo sie ciesze na ten wyjazd :tak::tak:
Dziewczyny piszecie o kursie a wiecie moze gdzie mozna sprawdzic poziom holenderskiego, chodzi mi o internet, no bo co sie umie na poziomie np. B1. Tez sie zastanawialam jeszcze nad jakas szkola ale nie wiem jakiego poziomu mam szukac :confused:
Karola trzymam kciuki za powodzenie SUCCES !!!!!!!
zegnam sie z wami, zajrze do was z Polski

Do góry