reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

A ja zmykam już spać... właśnie mama przyjechała - już nie mogę sie dczekać jutra to sobie pogadamy!
Słodkich snów,pa.

p.s. Gosiu moje pączki z PL będą dopiero w sobote bo znajomemu auta nie zdążyli naprawić, wiec tam utknął! ;/

reklama
aha:-D:-D:-D
no wiec wakacje wtym roku zaczynają sie 9-go lipca i trwaja do 22sierpnia i w tenże dzień zaczyna sie w tym roku szkoła!!!:tak:
Co do dalszych wolnych dni to każdego roku każda szkoła wydaje własny kalendarz z ważnymi datami kiedy,co i do kiedy trwa i tak np w tym roku HERFSVAKANTIE przypadały na 23 października do 2listopada...potem dzieciaki nawet w wigilie szły do szkoły do 12.00 i miały wolne do 10 stycznia.
Tak to mniej wiecej wygląda...

A to moje przebierańce....:cool2: Carnaval 2010 w szkole!!!

Załączniki

• DSCF3248 (Large).jpg
    DSCF3248 (Large).jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 31
  • Moje obrazy5.jpg
    Moje obrazy5.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 45
Aniu dziękuję własnie o to mi chodziło W sumie jeszcze nas tam nie ma ale mamy już upatrzone mieszkanie Mąż je oglądał teraz negocjuje cene w pon bedzie odpowiedz jak spasuje nam i im to zaczynamy fazę kredytu A mieszkanie jest w Klundert ulica przy szkole Nie mam pojęcia co to za miejscowosc czy sa tam sklepy???????wiecie cos na ten temat????????

dzien dobry....

Co prawda słonko dziś u nas nie świeci ale nie pada na szczęście...:-D chociaż tyle!
Dzieciaki juz po wycieczce rowerowej z tatusiem a ja sie dziś obijam bo wszystko wczoraj zrobiłam....:cool2:
aOla ja tam nie była to nie wiem:-p ale napewno są sklepy jak wszędzie nawet w najmniejszej dziurze hihi... trzymam kciuki za negocjacje...
U nas w całym domu pachnie ciastem drożdzowym z truskawkami...a drugie z jagodami /jeszcze z zamrażarki wykopałam ostatnie paczki/:tak: także wam tez seruje do kawki....:-)

Załączniki

• imagesCAMUS2I6.jpg
    imagesCAMUS2I6.jpg
    3,1 KB · Wyświetleń: 22
  • imagesCARZAB53.jpg
    imagesCARZAB53.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 26
  • imagesCAJCGOAF.jpg
    imagesCAJCGOAF.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Do góry