reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Bry...

Karola mimo wszystko GRATULUJE:tak::tak::tak: "co nas nie zabije to nas wzmocni";-) a kolejna szkoła t jeszcze większy kontakt z językiem = płynniejszy język:tak:...
Ja jade we wtorek odebrać dyplom do Eindhoven:cool2:hihi... bardzo jestem dumna:-) bo ja to oportunistka do języków jestem:tak:!
Mój Erni tez do szkoły sie wybiera ale nadal czekam na telefon od nauczycielki zeby sie na wizytacje domową umówiła...:zawstydzona/y::dry: bo w kwietniu to tylko do 15 jesteśmy i ..jedziemy do PL.A on w maju ma urodziny, wiec pójdzie pewnie dopiero chyba końcem miesiąca...

Od wczoraj chodzi mi tez pomysł żeby sobie zostać na 3 tyg w pl bo dzieci i tak maja wakacje do 15 maja:cool2:...jeszcze myśle...

reklama
Witam po urlopie
Jak zwykle fajnie bylo ale tak krotko :szok: w sumie bylismy tylko 4 pelne dni i taka jakos rozzalona jestem ze musialam wracac tutaj, nie wiem kiedy tutaj zaczne sie czuc jak u siebie :-(chyba nigdy. Daan byl zachwycony u dziadkow, moi rodzice maja male gospodarstwo wiec dla niego miedzy wszystkimi zwierzakami bylo poprostu wspaniale :-)
Karola GRATULACJE !!!!!!!!! ciesze sie z twojego sukcesu
jutro do pracy, liczylam ze moze zadzwonia ze nie musze przychodzic ale niestety ...... a jeszcze tyle roboty z domem eh nie ma to jak na wakacjach, zero problemow..................
spokojnej nocy

bry

Ja zaraz do prcy zmykam,tylko kawke wypije:tak:

Gosiu po wakacjach trzeba wrócić do szarej rzeczywistości ,niestety taki nasz los:baffled:
Pare dni i bedzie lepiej:tak::tak::tak:

Karola ja we wtorek dopiero jade po ten dyplom... a czemu tam no własnie nie wiem:baffled: bo moja znajoma tez tam zdawała i dyplom w Bredzie odbierała...:crazy: w lutym...
Ja juz nie chce zimy:confused2: podobno ma byc cieplej w przyszłym tyg... mam nadzieje!;-)

dzien dobry

Aniu ja wczoraj odebrałam certyfikat:tak::tak: i dostałam słownik holenderski za wzorowa obecność:-):tak: I jeszcze jedna dobra wiadomość stap 2 bedziemy zaczynać od kwietnia:tak::tak:

dzien dobry

Aniu ja wczoraj odebrałam certyfikat:tak::tak: i dostałam słownik holenderski za wzorowa obecność:-):tak: I jeszcze jedna dobra wiadomość stap 2 bedziemy zaczynać od kwietnia:tak::tak:

GRATULUJE i... po trochu zazdroszcze... :-D kolejnej mozliwosci nauki...
A ty za ta szkołe ile płacisz?
U nas piekna pogoda wiec uciekam do intratuin po kwiatki do ogrodu... krokusy, żonkile i narcyzki już kwitną a teraz czas na doniczkowe...
Miłej soboty...

Anetko gdzie ty - tesknie za tobą!:zawstydzona/y:

reklama
dobry wieczor :-)
wiosna cieplejszy wieje wiatr, wiosna............... Aniu ja juz tez nie moge sie doczekac sadzenia, a plany mam takie ze nie wiem czy mi ogrodka starczy:-D
Mnie po urlopie tak robota obdarzyli ze kazdy dzien musze chodzic, pierwszy wolny dzien dopiero we wtorek :baffled: ale kasa sie przyda wiec za bardzo nie narzekam ;-)
Karola gratki fajnie ze nie musisz tak dlugo na nastepny poziom czekac

Do góry