reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Dzień doberek...

U nas słonko pieknie świeci właśnie rozwiesiłam pranie i ...sie zastanawiam gdzie dzieciaki porwać!!! na wycieczke....

Gosiu szczęśliwej drogi i... udanego urlopu w PL! Baw sie dobrze i korzystaj z uroków atmosfery rodzinnej...:-):tak:
Karola czy ty już po egzaminie ... fajnie macie z tą Hagą ale myśle że coś tu znajde bo ja to jestem na A2:-pi jeszcze daleka droga przede mną...:tak:

Zmykam,kawke pić...

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny :-)
U mnie ostatnio zawirowania, komputer padł i na razie korzystam z kopa u brata :-:)-(, mój Michał ma grypę, biedny leży z gorączką 41 stopni i ledwo żyje :szok::szok::szok:. A ja mam we wtorek rano egzamin na prawko ( pierwsze podejście), trzymajcie kciuki. Starałam się wszystko nadrobić i obiecuję pisać jak najczęściej :-):-). Powiem wam, że już nie mogę się doczekać aż będziemy razem:-):-) byle do wakacji a potem już z górki ( mam nadzieję ). Dobrej nocki kochane :-):-)

Dzien dobry

Agasta dużo zdrowia i radości, szczęścia w życiu i miłości. Moc najpiękniejszych wrażeń, i spełnienia wszystkich marzeń! :tak: i zaglądaj do nas częściej:tak:

O tabele to chyba Gosia pytała, ja mam egzamin we wtorek i będę wiedziała na jakim jestem poziomie:eek: Stawiam na A1 ,góra A2:tak:

Już obiad mam ugotowany ( fasolka po bretońsku:tak:;-)),pranie się piererze a ja sprzatam:tak:

Bry...
Karola trzymam kciuki:-) za wtorek...
Agasta nie ma za co... a zlinku też chetnie skorzystam,hihi..;-)
tami_dj witaj znowu... i zdrówka życzymy twojemu skarbowi...:tak:
Ja dzis wszystko mam z głowy, właśnie wróciłam z zakupów i tylko cistao mi sie marzy ze śliwkami - zaraz sie za nie biore... pranie sie juz prawie wysuszyło bo taka super pogoda. Mama pojechała do znajomej wróci wieczorkiem a mojego M wywiozłam z Ernim na ryby i...świety spokój tez do wieczora!:-p
Karcia jedyna w piżamie bo coś mi wymiotowała w nocy ale juz lepiej.Zaraz zbieramy sie na spacerek z Victorem!!!:-D

Miłego weekendu...

Bry
Aniuhaven jak Karcia dziś się czuje?
Karola trzymam kciuki za jutrzejszy dzień

Witam...

Dzięki Robale za troske - mała już w szkole w podskokach dziś poszła :-D bo to pierwszy dzień po wakacjach więc sie strasznie steskniła!:tak:
Karola powodzenia życze jutro również! Daj znać jak poszło...

Ja dziś w pracy tylko 3 godz, po drodze bank zaliczyłam... i własnie kawke pije...
Na obiad pomidorówka a potem naleśniki więc pracy nie mam za wiele..:sorry:
Miłego popołudnia.

reklama
bry

Aniu cisza przed burzą:-D

No i poszło ,troszke brakło i A2 bym miałam:szok: do łatwych ten test nie należał:no:ale i tak dobrze mi poszło:tak:jeszcze certifikat do reki i mogę szukać innej szkoły:tak:

My:tak: sie zbieramy bo dziś Michaś ma pierwszy dzien w swojej szkole :happy2: do maja bede chodzila z nim tylko we srody ,a jak skończy 2,5 roku t:happy2:o bedzie chodził sam 4 dni = 10 godz tyg:tak::tak:

Do góry