reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry....:-)

Załączniki

• DSCF2811.jpg
    DSCF2811.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 37
Witam,
oczywiście spotkanie u Karoli się udało jak zawsze:-):tak:, myślę, że za 2 tyg się widzimy u nas:tak:
Mnie dziś tak głowa boli znów z tyłu,że najchętniej spać bym poszła:rofl2:
Mój M poszedł z dzieciaczkami nakarmić zwierzaczki:tak::tak::-), a ja czekam z obiadkiem na gości:tak: Właśnie dostałam telefon, że będą za 22min:tak:

Cześć i czołem:-)

Aniu jaki piękny uśmieszek nas dziś wita:-):tak::tak:

Aneta czy ci goście to ... mama?:happy2::rofl2::-D

My już dzis zaliczyliśmy gości:tak:Obiad juz się robi a ja zasiadam do nauki nederlandzkirgo:tak:

czesc dziewczyny
ja dwa dni w lozku spedzilam, chyba jakas grypa zoladkowa mnie dopadla a do tego doszedl potem bol glowy no i jak by tego bylo malo znowu wyskoczyla mi wysypka, niby na nic nie jestem uczulona a tu masz znowu mnie wysypalo. Normalnie powiem wam ze po 30-stce czlowiek zaczyna sie sypac :baffled:
Aniu jak tam polowy???? mmmm zjadlabym taka swieza rybke z grila, mimo ze nie jestem zbytnia amatorka ryb. Kiedys jadlam pstraga z grila i byl rewelacyjny. Victor jak zawsze uroczy, dziewczyny bedzie owijal wokol palca:-)
MamoM. a ten wozek to mam nadzieje ze gdzies kolo mnie i przy okazli wpadniesz na kawe:tak:

Gosiu... z grilla był boczuś, kiełbski made in PL:tak: i jabłka z cynamonem i cukrem waniliowym na deser!
Połowy sie nie udały M wrócił z trzema sztukami ...przemarznięty i niezadowolony:baffled:, kuter płynął jakąś dziwną trasą i jeszcze fale takie:szok: że szkoda gadać...
Także następny wypad to już w lipcu i ja oczywiście też sie łapie na makrelki bo to prawdziwa frajda nawet dla amatorek:-D jak sie po 5 ryb n jednej wędce wyciąga... polecam!!!:tak::tak::tak:
A z mojej nauki na dziś już nici...ledwo co siadłam rodzinka z PL na skypa dzwoniła i...pogadaliśmy!:-D
Dzieciaczki w łóżkach już śpią ...więc ja też zmykam odpocząć...
Słodkich snów....

p.s. AGASTA gdzie ty sie podziewsz kobieto....
NIE WSPOMNĘ O SENCILLI....:zawstydzona/y:

bry
A co to tu dzisiaj takie pustki ???:szok::szok: Ja pierwsza:szok::-D

Na dziś juz skończyłam prace:tak:
Aniu i jak grilek smakował?..... głupie pytanie:-D:-D:-D:rofl2:

reklama
Do góry