reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
hejka
która kawke polecacie tzn który smak do senseo? ja lubie łagodne :)
i myjecie biorniczek na mleko w zmywarce?można?

a tak w ogóle to dzień dobry :D

Hej ja też lubie łagodną :-D ale nie tylko... a zbiorniczka nie myje w zmywarce bo sie boje o tą rurkę.hihihiih :tak::tak::tak:

Ja nadal bez obiadu i koncepcji brak...późno wróciłam, weny nie miałam , poszalałam z dzieciakami a obiad w ...lesie!:-)
Może mąż ma jakiś pomysł na dziś a co tam...:cool2:

dZIEŃ DOBEREK!

U nas dzisiaj cała piatka w domu:-D dzieciaki mają wolne od szkoły a mąż.... kuruje sie z przeziebienia bo w sobote wyrusza na dorsze na morze;-)!
Co do kawki to ja opócz Regular pijam właśnie Dark Roast bo mężuś lubi taką bardziej goryczkową i ...jakoś sie też wciągnełam:-)...

Bry...

a co tu takie pustki od wczoraj??????:szok:
Może kawka?

Załączniki

• 768949d9b0.jpg
    768949d9b0.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 22
chętnie napije się kawki....coś się obudzić nie mogę. Pogoda jest w miarę dobra więc dziś zabieram sie za porządkowanie podwórka.
ależ ja miałam dziś sny....same koszmary. Pewnie dlatego nie wysana jestem.

Życzę Wam miłego dnia:-):-):-):-)

Hallo,
ja mam dziś wolne, ale oprócz części prasowania nic jeszcze nie zrobiłam, wczoraj do późna sypialnie sprzątałam, pranie robiłam, więc dziś mam lenia:rofl2:
madinld nie wiem dlaczego, ale od kilku dni prubuję od Ciebie zaproszenie zaakceptować i nadal nie mogę :no:. Ja też miałam koszmary dziś, że ktoś chce mi mojego małego synka zabić:szok::wściekła/y:, obudziłam się i zasnąć nie mogłam :no::no::no:
Karola może się umówimy jednak na następną sobotę, bo Niko i Oli idą w tę sobotę na urodziny do kolegi, a w niedzielę moja mama przyjeżdża.

Bry, nawet nie mam czasu was podczytać. Póki co pracuję z M i jego kuzynem, ale to do końca tyg. Później zbieramy siły na nowy sezon który rozpocznie się w kwietniu, ale ja pewnie wcześniej ale mnie to nie martwi. Jak znajdę chwile to nadrobię czytanie Was. Pozdrawiam

reklama
witam
Widze ze dzisiaj ja pierwsza jestem:-D A\\ZAXX Ja po trzech dniach wstawania o 5 to ledwie zyje, masakra, szacun dla wszystkich co tak wczesnie musza do pracy wstawac.
Byle do 6, malego klade spac i ja tez do wyra:tak: teraz ide do mamy zadzwonic bo to przeciez Dzien Babci dzisiaj:-)

Do góry