reklama
A
aOLA
Gość
hejka
która kawke polecacie tzn który smak do senseo? ja lubie łagodne
i myjecie biorniczek na mleko w zmywarce?można?
a tak w ogóle to dzień dobry
która kawke polecacie tzn który smak do senseo? ja lubie łagodne
i myjecie biorniczek na mleko w zmywarce?można?
a tak w ogóle to dzień dobry
Hej ja też lubie łagodną ale nie tylko... a zbiorniczka nie myje w zmywarce bo sie boje o tą rurkę.hihihiih
Ja nadal bez obiadu i koncepcji brak...późno wróciłam, weny nie miałam , poszalałam z dzieciakami a obiad w ...lesie!:-)
Może mąż ma jakiś pomysł na dziś a co tam...
Ja nadal bez obiadu i koncepcji brak...późno wróciłam, weny nie miałam , poszalałam z dzieciakami a obiad w ...lesie!:-)
Może mąż ma jakiś pomysł na dziś a co tam...
A
aOLA
Gość
Ania to jaki smak polecasz?
dZIEŃ DOBEREK!
U nas dzisiaj cała piatka w domu dzieciaki mają wolne od szkoły a mąż.... kuruje sie z przeziebienia bo w sobote wyrusza na dorsze na morze;-)!
Co do kawki to ja opócz Regular pijam właśnie Dark Roast bo mężuś lubi taką bardziej goryczkową i ...jakoś sie też wciągnełam:-)...
U nas dzisiaj cała piatka w domu dzieciaki mają wolne od szkoły a mąż.... kuruje sie z przeziebienia bo w sobote wyrusza na dorsze na morze;-)!
Co do kawki to ja opócz Regular pijam właśnie Dark Roast bo mężuś lubi taką bardziej goryczkową i ...jakoś sie też wciągnełam:-)...
madinld
Fanka BB :)
chętnie napije się kawki....coś się obudzić nie mogę. Pogoda jest w miarę dobra więc dziś zabieram sie za porządkowanie podwórka.
ależ ja miałam dziś sny....same koszmary. Pewnie dlatego nie wysana jestem.
Życzę Wam miłego dnia:-):-):-):-)
ależ ja miałam dziś sny....same koszmary. Pewnie dlatego nie wysana jestem.
Życzę Wam miłego dnia:-):-):-):-)
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Hallo,
ja mam dziś wolne, ale oprócz części prasowania nic jeszcze nie zrobiłam, wczoraj do późna sypialnie sprzątałam, pranie robiłam, więc dziś mam lenia
madinld nie wiem dlaczego, ale od kilku dni prubuję od Ciebie zaproszenie zaakceptować i nadal nie mogę . Ja też miałam koszmary dziś, że ktoś chce mi mojego małego synka zabić, obudziłam się i zasnąć nie mogłam
Karola może się umówimy jednak na następną sobotę, bo Niko i Oli idą w tę sobotę na urodziny do kolegi, a w niedzielę moja mama przyjeżdża.
ja mam dziś wolne, ale oprócz części prasowania nic jeszcze nie zrobiłam, wczoraj do późna sypialnie sprzątałam, pranie robiłam, więc dziś mam lenia
madinld nie wiem dlaczego, ale od kilku dni prubuję od Ciebie zaproszenie zaakceptować i nadal nie mogę . Ja też miałam koszmary dziś, że ktoś chce mi mojego małego synka zabić, obudziłam się i zasnąć nie mogłam
Karola może się umówimy jednak na następną sobotę, bo Niko i Oli idą w tę sobotę na urodziny do kolegi, a w niedzielę moja mama przyjeżdża.
Robale
Fanka BB :)
Bry, nawet nie mam czasu was podczytać. Póki co pracuję z M i jego kuzynem, ale to do końca tyg. Później zbieramy siły na nowy sezon który rozpocznie się w kwietniu, ale ja pewnie wcześniej ale mnie to nie martwi. Jak znajdę chwile to nadrobię czytanie Was. Pozdrawiam
reklama
witam
Widze ze dzisiaj ja pierwsza jestem A\\ZAXX Ja po trzech dniach wstawania o 5 to ledwie zyje, masakra, szacun dla wszystkich co tak wczesnie musza do pracy wstawac.
Byle do 6, malego klade spac i ja tez do wyra teraz ide do mamy zadzwonic bo to przeciez Dzien Babci dzisiaj:-)
Widze ze dzisiaj ja pierwsza jestem A\\ZAXX Ja po trzech dniach wstawania o 5 to ledwie zyje, masakra, szacun dla wszystkich co tak wczesnie musza do pracy wstawac.
Byle do 6, malego klade spac i ja tez do wyra teraz ide do mamy zadzwonic bo to przeciez Dzien Babci dzisiaj:-)