reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
Cześć
Ja też mam weekend:happy::tak::tak:
Aneta mam nadzieję ,że wpadniecie jutro:tak:;-)
u nas nic ciekawego się nie dzieje, może i dobrze ...:happy:

idę na sofe z mężusiem oglądać film;-)

aneta nie jestes sama, ja jutro tez ide na sprzatanie ale tylko na 3godzinki :)

karola- zazdroszcze spokoju, u nas zawsze cos sie dzieje.. w zeszla niedziele wybili nam szybe w samochodzie zeby sprawdzic czy czasem czegos w bagazniku nie zostawilismy- znalezli zabawke kierownice wiktorii..

Karola zaznaczyłam, że pracuję do 14:00 i ani minuty dłużej :-D, a wiec o 14:00 wychodzę:tak:
Pochłonęło mnie czytanie bloga o Laurze (Oliwier miał mieć na imię Laura:-D) Kochamy Laurę Przeczytałam wszystko. W imieniu mamy Laury proszę Was dziewczyny o ...
WYŚLIJ SMS O TREŚCI A00805 NA NUMER 7122
(koszt sms 1,23 brutto, z 1 telefonu komórkowego można wysłać 1 sms)
głosować można do 7 lutego 2011

Biedna mała istotka :sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

Dobranoc!!!!

Dzień dobry...

Anetko i Karola miłego popołudnia razem...:tak: po trochu wam zazdroszczę ale w skrytości:-) się cieszę dzisiaj z mojej samotności ... bo M popłynął na morze łowić ryby z łajby i wróci wieczorem dopiero...:cool2:
Tak więc mam mały dzień dla siebie;-) - dom posprzatałam wczoraj i zakupy zrobiłam, pranie juz wyschło pewnie na strychu a w planach mam tylko ciasto i...zabawe z dziećmi...
Właśnie wstałam nasza wielka 4 - no to sobie pospaliśmy do 10:szok: a teraz pałaszujemy śniadanko....

Propo ciasta mamy w KULINARNYM jakiś super sprawdzony przepis na biszkopt?:cool2:
Marzy mi sie dziś tiramisu...

A teraz kawka...
Miłego dnia kobitki...

972_1_100704092949.jpg
czy ktoras z was widziala te wozki na ulicy albo moze slyszala cos na ich temat ???
musze kupic cos zeby miescilo sie do naszego bagaznika a to mi sie podoba na zdjeciu niewiem jak w rzeczywistosci..?? ( kolor nieciekawy ale chodzi mi o model )

Karola dzięki za zaproszenie ... może innym razem!:-D
MamoMikołaja niewiem jak z bagażnikiem ale dla mnie te małe kółka już go dyskryminują...:zawstydzona/y::sorry2: a czemu zmieniasz bryke?

reklama
poniewaz moja spacerowka jest wielka i ciezka nie miesci sie do bagaznika a jak juz wloze to nic wiecej nie wsadze .
A takie malutkie kolka to juz mialam dla Mikolaja i swietnie sie jezdziło sa bardzo zwrotne a tutaj sa swietne chodniki .....jutro pojade taki obejrzec na wlasne oczy i mala przymierze jak mi sie spodoba to kupie moze...zastanawialam sie nad Quinny ale przewaznie sa z gadolą jeszcze ,bynajmniej w naszych stronach nie ma samej spacerowki a na noewa mnie nie stac!

Do góry