reklama
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Witam,
aniu kto ma to ma :---( Ja muszę iść do pracy Wściekła jestem jak cholera, bo mówiłam, że chcę pracować od pn-pt, ale jest dużo pracy
aniu kto ma to ma :---( Ja muszę iść do pracy Wściekła jestem jak cholera, bo mówiłam, że chcę pracować od pn-pt, ale jest dużo pracy
karola82_82
mama slicznego Michałka
Cześć
Ja też mam weekend
Aneta mam nadzieję ,że wpadniecie jutro;-)
u nas nic ciekawego się nie dzieje, może i dobrze ...
idę na sofe z mężusiem oglądać film;-)
Ja też mam weekend
Aneta mam nadzieję ,że wpadniecie jutro;-)
u nas nic ciekawego się nie dzieje, może i dobrze ...
idę na sofe z mężusiem oglądać film;-)
niunia_2008
mama Wiktorii :)
aneta nie jestes sama, ja jutro tez ide na sprzatanie ale tylko na 3godzinki
karola- zazdroszcze spokoju, u nas zawsze cos sie dzieje.. w zeszla niedziele wybili nam szybe w samochodzie zeby sprawdzic czy czasem czegos w bagazniku nie zostawilismy- znalezli zabawke kierownice wiktorii..
karola- zazdroszcze spokoju, u nas zawsze cos sie dzieje.. w zeszla niedziele wybili nam szybe w samochodzie zeby sprawdzic czy czasem czegos w bagazniku nie zostawilismy- znalezli zabawke kierownice wiktorii..
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Karola zaznaczyłam, że pracuję do 14:00 i ani minuty dłużej , a wiec o 14:00 wychodzę
Pochłonęło mnie czytanie bloga o Laurze (Oliwier miał mieć na imię Laura) Kochamy Laurę Przeczytałam wszystko. W imieniu mamy Laury proszę Was dziewczyny o ...
Pochłonęło mnie czytanie bloga o Laurze (Oliwier miał mieć na imię Laura) Kochamy Laurę Przeczytałam wszystko. W imieniu mamy Laury proszę Was dziewczyny o ...
WYŚLIJ SMS O TREŚCI A00805 NA NUMER 7122
(koszt sms 1,23 brutto, z 1 telefonu komórkowego można wysłać 1 sms)
głosować można do 7 lutego 2011
Dobranoc!!!!
(koszt sms 1,23 brutto, z 1 telefonu komórkowego można wysłać 1 sms)
głosować można do 7 lutego 2011
Biedna mała istotka
Dobranoc!!!!
Dzień dobry...
Anetko i Karola miłego popołudnia razem... po trochu wam zazdroszczę ale w skrytości:-) się cieszę dzisiaj z mojej samotności ... bo M popłynął na morze łowić ryby z łajby i wróci wieczorem dopiero...
Tak więc mam mały dzień dla siebie;-) - dom posprzatałam wczoraj i zakupy zrobiłam, pranie juz wyschło pewnie na strychu a w planach mam tylko ciasto i...zabawe z dziećmi...
Właśnie wstałam nasza wielka 4 - no to sobie pospaliśmy do 10 a teraz pałaszujemy śniadanko....
Propo ciasta mamy w KULINARNYM jakiś super sprawdzony przepis na biszkopt?
Marzy mi sie dziś tiramisu...
A teraz kawka...
Miłego dnia kobitki...
Anetko i Karola miłego popołudnia razem... po trochu wam zazdroszczę ale w skrytości:-) się cieszę dzisiaj z mojej samotności ... bo M popłynął na morze łowić ryby z łajby i wróci wieczorem dopiero...
Tak więc mam mały dzień dla siebie;-) - dom posprzatałam wczoraj i zakupy zrobiłam, pranie juz wyschło pewnie na strychu a w planach mam tylko ciasto i...zabawe z dziećmi...
Właśnie wstałam nasza wielka 4 - no to sobie pospaliśmy do 10 a teraz pałaszujemy śniadanko....
Propo ciasta mamy w KULINARNYM jakiś super sprawdzony przepis na biszkopt?
Marzy mi sie dziś tiramisu...
A teraz kawka...
Miłego dnia kobitki...
karola82_82
mama slicznego Michałka
Witam
Aniu to wpadnij do nas
Aneta czekamy!
Mój zaspał dzis do pracy ,ja gpo pytam czemu nie wstaje ,a on "po co dzis niedziela"
Aniu to wpadnij do nas
Aneta czekamy!
Mój zaspał dzis do pracy ,ja gpo pytam czemu nie wstaje ,a on "po co dzis niedziela"
mama mikolaja
Fanka BB :)
musze kupic cos zeby miescilo sie do naszego bagaznika a to mi sie podoba na zdjeciu niewiem jak w rzeczywistosci..?? ( kolor nieciekawy ale chodzi mi o model )
reklama
mama mikolaja
Fanka BB :)
poniewaz moja spacerowka jest wielka i ciezka nie miesci sie do bagaznika a jak juz wloze to nic wiecej nie wsadze .
A takie malutkie kolka to juz mialam dla Mikolaja i swietnie sie jezdziło sa bardzo zwrotne a tutaj sa swietne chodniki .....jutro pojade taki obejrzec na wlasne oczy i mala przymierze jak mi sie spodoba to kupie moze...zastanawialam sie nad Quinny ale przewaznie sa z gadolą jeszcze ,bynajmniej w naszych stronach nie ma samej spacerowki a na noewa mnie nie stac!
A takie malutkie kolka to juz mialam dla Mikolaja i swietnie sie jezdziło sa bardzo zwrotne a tutaj sa swietne chodniki .....jutro pojade taki obejrzec na wlasne oczy i mala przymierze jak mi sie spodoba to kupie moze...zastanawialam sie nad Quinny ale przewaznie sa z gadolą jeszcze ,bynajmniej w naszych stronach nie ma samej spacerowki a na noewa mnie nie stac!