reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
Witajcie,
Aniu
31 już na karku
już szampan stoi w barku.
Bo dziś są twoje urodziny
zbierze się grono rodziny
by uczcić Twoją rocznicę złotą
więc czas powiedzieć „pa” kłopotom
i niech bąbelki zakręcą im w głowie
jak wypiją Twoje zdrowie.
Żyj tak by żadnego dnia nie żałować
i problemami się nie przejmować,bo
dzień dziś szczęśliwy, dzień dziś jedyny
dziś są Twoje 31-sze urodziny
więc składam Ci te życzenia
zdrowia, szczęścia, snów spełnienia
żyj sto lat w radości!

Wszystkiego najlepszego życzymy:tak:

Ja dopiero skończyłam sprzątać, wzięłam prysznic i nastawiłam rosół na jutro:tak: Spędziliśmy dziś dzień z dzieciaczkami, więc zabrałam się do sprzątania bardzo późno. Jutro wybieramy się na basen, ale zgubiliśmy gdzieś rękawki do pływania:cool:. Przekopałam całe mieszkanie i nie ma, może zostawiliśmy na basenie jak ostatnio byliśmy:dry:
Karola zdrówka dla babci i kuzyna:tak:
Miłej nocy kochane:tak:

Kasiu ( automeg ) dla Zosieńki

Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin Tobie życzy ...

Witam
Aniu ty jeszcze balujesz????:-)

Dla Zosi
Najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka i szczęścia wielkiego jak smok!

Mnie dziś od rana mnie głowa boli:no:

Ja również dołączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!

W czwartek byłam na rozmowie w CWI. Nawet dobrze mi poszło. Dogadałam się jakoś. Myślałam, że to będzie jakaś porażka, że kompletnie nie będę rozumiała co do mnie mówią, ale wyłączyłam nerwy i jakoś poszło. Ciekawe tylko ile czasu tak naprawdę będzie musiało upłynąć, żeby zaoferowali mi jakąś pracę. Czy któraś z Was orientuje się w tej sprawie?

witam
Jak zaczal wam sie nowy tydz.???? bo ja od rana musze myc dupsko mojemu "aniolkowi" :wściekła/y::wściekła/y: nie wiem czy to dalej te zeby, czy wogole co innego ale w ciagu godziny potrafil dzisiaj 3 razy narobic w pampersa:angry: chcialam mu wycieczke autobusem dzisiaj zrobic, bo uwielbia na autobsy patrzec to oczywiscie z przystanku musielismy sie wrocic.
Madinld nie mam pojecia jak dlugo sie czeka jeszcze nigdy nie bylam tam zapisana, powodzenia w szukaniu
Karola jak tam dzisiaj glowa??? lepiej????
Aniu impreza urodzinowa sie udala????
Aneta jak na basenie, rekawki znalezliscie??? ja caly ekwipunek basenowy trzymam w plecaku

Hej...

Gosiu udała sie...udała...:-D
Anetko i jak po basenie? :rofl2:
Madinld ja tez nie wiem bo jeszcze sie tam nie zapisalam ... bo nie chce zeby mi narazie czegos szukali, poniewaz zamierzam posiedziec w "domu"hihi z małym. Na razie dorabiam na czarno sprzatając plus prasuje w domu dla klientów.

Pije kawkę i lece po Karnke do szkoły...

Załączniki

• mus-z-kawy.jpg
    mus-z-kawy.jpg
    61 KB · Wyświetleń: 22
reklama
Witajcie,
byłam z Oliwierkiem dziś u stomatologa i pozwolił sobie zaplombować ząb:tak: Pani była w szoku, że taki mały i taki dzielny:tak:
Gosiu my też zawsze trzymaliśmy w jednym miejscu, ale jak nie było tam gdzie zawsze to trzeba było szukać wszędzie:tak: Nie znalazły się:no: Myślę, że mój M zapomniał i zostawił je ostatnim razem jak był z chłopcami na basenie.

Do góry