reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
witam
dzisiaj juz jestem po pracy spee, weekend do niedzieli:-). chyba sie zaraz wybierzemy gdzies na speelparadijs bo caly dzien z nim w domu siedziec to zwariuje, a pogoda nie zacheca do spacerow:no:
Aneta dzieki z podpowiedz:tak:
do pozniej, milego dnia

Witam weekendowo.... :-D
Gdzie sie nasze kobietki podziewają...

Ja wczoraj zaczęłam ostatnie przygotowania w szkole do egzaminu za 6 tyg...:szok:
Victor zastał z gasthouder pierwszy raz.... :tak:

dobrywieczor
Aniu i jak zareagowal Viktorek na opiekunke????zadowolony??? trzymam kciuki za egzamin, no a co po egzaminie bedziesz robic, masz jeszcze szkole czy juz koniec z ksztalceniem???
Mysmy dzisiaj byli na speelparadijs, mlody jak ryba w wodzie dwie godziny latal jak szalony, a bylismy rano i duzo bylo dzieci w jego wieku wiec bardzo mu sie podobalo:tak:a wogole w koncu zapisalismy go do peuterspeelzaal, za tydz. pojdziemy zobaczyc jak od srodka wyglada, czy tez tak fajnie jak w internecie na zdjeciach. Ciekawa jestem jak dlugo bedziemy musieli czekac, mlody 2 lata skonczy w kwietniu wiec moze sie zmiescimy w czasie:confused:

Hej...

Gosiu po tym egzaminie juz koniec tego kursu bo to inburgeringc. był ale mam t w Bredzie jeszcze kilka możliwości i..myśle ze jak sie uporam ze znalezieniem pracy to sie za coś weznę od września!:-D
A propos ...czy ktoś z was pracuje w thuiszorgu? bo moja znajoma mi wspominała ze oni tez dają kontrakt ze szkołą....:confused:
Victor był zadowolony i pani opiekunka też.... Erni go wspierał dzielnie tak że z uśmiechem spędził ten czas a jak po nich przyjechałam to grzecznie spał w łóżeczku w innym pokoju i o dziwo wytrbiął całą butle mleka jak nigdy!:-D

Anetko a co u ciebie?
Karola wsiąkła w PL...:cool2:

Witam
Aniu nie wsiąkłam:cool2:już jesteśmy w nl:tak:
Gratulacje dla Viktorka-dzielny chłopczyk:tak: Oczywiście tez będę trzymała kciuki....
Robale ja mam senseo juz ze 3 lata i jest ok:tak:tylko co jakiś czas trzeba kamień usuwać :tak:
Gosiu pokaz nam Dana :sorry2:
Aneta jutro sie odezwę :sorry2::tak::tak:Gratuluje nowej pracy!

Ja miałam od pon zajob 3 tyg mnie nie było i sie wszyscy stęsknili za porzadkami:tak::cool: Teraz mnie po d.. całują:cool2::cool2::sorry2:Ale to chwilowe.:eek:
W pl dzien przed wigilią moja babcie wzięli do szpitala(zle zoperowany woreczek ż.) i powiedzieli ,ze do rana nie przeżyje:no: Wiec przez święta mieliśmy napiętą atmosferę :no:Na szczęście dziś już dużo lepiej:happy2: No to się co innego przyplątało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mój pierwszy kuzyn (prawie jak brat) ma 20 lat i stwierdzono u niego niewydolność nerek ,ma już dializy co 3 dni i konieczny jest przeszczep:no::no:.Najlepiej w tym roku i to w lecie.Także mi już ręce opadły i tylko modlitwa została żeby jakas nerka sie znalazła:-(

to tyle na dziś...

Karola dobrze że jestes... smutne wiesci przynosiz ale glowa do góry...:tak:
Trzaba być dobrej myśli... mojego meża siostra też musiała miec szybko przeszczep nerki..i sie udało.... teraz tylko czesto musisz kontrolowac swoje zdrowie ale wsio jest OK!
Ja zmykam do wyrka...

ANIU!!!!!! zokazji Twego swieta zycze Ci

Szczęścia, by każdy dzień przynosił radość
Radości, by uśmiech nie znikał z Twojej twarzy
Uśmiechu, by przeganiał zmartwienia
Beztroski, by żyć w pomyślności i zdrowiu
Pomyślności i zdrowia, by realizować marzenia
Spełnienia marzeń, by odnaleźć szczęście...

kolorowe.gif

Karola smutne wiadomosci przywiozlas z Pl, trzymaj sie...........
Widze ze dzisiaj wszystkie dziewczyny na imprezie u Ani:-)

reklama
Witam wieczorowa pora

ANIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ,DUZO RADOŚCI ,MIŁOŚCI ,POCIECHY Z DZIECIACZKÓW I MĘŻA ,:tak::tak:UŚMIECHU NA KAŻDY DZIEŃ:tak:

Gosiu tak chyba wszystkie imprezuja:tak:

Do góry