reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
Volks Universiteit w Venray jest tam gdzie Clockert na Bergweg 4. Uczy nas Polak, który jest już długo w Holandii. Z tego co wiem to ten nauczyciel prowadzi kursy też w Horst. Taki kurs bardzo pomaga. Opłaca się zapłacić, bo można się wiele nauczyć. Jak same pewnie wiecie z językiem zawsze jest łatwiej.

jak miałyście styczność z holenderskimi biurami pracy to piszcie.

Życze powodzenia Medinld... u nas tez jest ten uniwerytet... cos koło 300 e kosztuje ale nie pamietam czy na rok czy krócej...:eek:
ja własnie zaczynam przygotowywania od czwartku do kolejnego egzaminu w Eindhoven za 6 tyg. własnie przeniesli mnie do grupy treningowej:tak:...

U nas czas na lunch... makaron z serem i cynamonem...ktos sie skusi???:-D

Hallo,
ja już po pracy:tak: Pracowałam z Marokanką, nawet w porządku kobitka:tak:
Nie zaobserwowałam żadnej Polki:no:, ale może dla mojej nauki języka to lepiej:tak:
madinld ja chodziłam na inburgerinkcursus, ale moja szkoła została zamknięta i już pół roku czekam na nową:cool: Z językiem coraz lepiej, ale ciągle nie wystarczająco dobrze:no::-D Dogaduję się gdy coś muszę załatwić, w pracy itp., ale czasem chciałabym porozmawiać na bardziej luźne tematy i wtedy brakuje mi słów:shocked2::shocked2: Dzwonię tylko wtedy gdy muszę, ale gdy mój m jest obok to się wyręczam:rofl2:
Gosiu wsyp mąki ziemniaczanej do pampersa to działa:tak::tak:
Jak już piszecie o książkach to ostatnio przeczytałam Ps Kocham Cię Cecelia Ahern, polecam:tak:
aOla kiedy dołączysz do nas:confused:
Karola gdzie się podziewasz, nadal w PL:confused: Nie mogę się do Ciebie dodzwonić:no:

Ja w Gemert :)
Już po jutrze wraca moja Kasia (automeg) tak się, cieszę.
Powiem Wam co mój synuś dziś zrobił ( piesio ). Poszłam do M bo akurat wparował do domu po skarpetki, wracam przez salon a mój synuś, siedzi na stole z mordą w jarzynach, no myślałam że go uduszę, a M się śmiał i mówi że kiedyś jak będzie imprezka i nikogo nie będzie przy stole to zrobi sobie poczęstunek. Ale jak się na niego gniewać, gdy przyjdzie i oczko puści, lub szczenę wywali na wierzch.

reklama
Do góry