reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Witam dziewczyny
Anetko witaj z powrotem. Ledwie wrocilas i juz taki ruch sie na forum zrobil:-) Rachunek na twoim miejscu bym wyslala zawsze mozna sprobowac ze moze akurat zwroca, ja zawsze wysylam i zwracaj tylko tez mnie wkurza ze polowa idzie na to ich eigen risico. Powodzenia w nowej pracy:tak:
Mojego synusia znowu dreczy zabkowanie, kupska wali :szok::szok: nigdy odparzen nie mial a teraz w ciagu dwoch dni dupsko ma czerwone i tak go to boli jak go myje ze dzisiaj prawie z nim plakalam:-(
spokojnej nocki dziewczyny

Gosiu biedny Twój synuś.
Ja dziś skończyłam czytać książkę, na necie. Powiem Wam że jak siadłam rano to miałam przerwę tylko na obiad. M to się śmiał ale i wypytywał o zakończenie. W dodatku coś wspomniał że zastanowi się nad kupnem mi całej sagi Zmierzchu. :)
A gdzie reszta dziewczyn?

Bry...

My dziś wolne mamy...:-D
Anetko spróbuje ci to potem znaleźć...
Robale u nas w polskim sklepie zakupiłam wszystkie czesci sagi ...a gdzie ty wogóle mieszkasz?:confused:
Gosiu zdrówka dla małego...

BRY
Aniuhaven ja mieszkam w Gemert ( 10km od Helmond ). A gdzie kawka?
Może na zbliżającą rocznicę M mi kupi, w końcu będzie okazja bo wybieramy się do PL. Muszę badania porobić hormonalne znowu, jak lekarz nie będzie widział przeciwwskazań ro wracamy do tabletek anty.

Ostatnia edycja:
Kawka? juz sie robi...:-) ja tez własnie pije i zmykam do deski od prasowania....:tak:

Załączniki

• Caribbean-Coffee.jpg
    Caribbean-Coffee.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 20
  • z3828409X,-b-Espresso--b--br-Oznacza-mniej-wiecej-tyle-co--pod.jpg
    z3828409X,-b-Espresso--b--br-Oznacza-mniej-wiecej-tyle-co--pod.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 32
  • 101.jpg
    101.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 23
hejka
nie było nas troche Mąż przyjechał na 3tyg i wciąz gdzieś jezdzimy W sobote już wraca do Nl a my znowu sami:(

ja tez mam ekspres senseo (prezent pod choinke)
a zmierzch oglądałam już milion razy(książki tez czytałam z 3 razy:p)

reklama
cześć dziewczyny!:-) miałam okropny poranek...nie dość, że głowa mi pęka to jeszcze do tego moje dziecko od rana ma zły humor...teraz mam chwilkę,żeby napić się kawki, bo zajął się budową zamku z klocków i zakomunikował mi, że mam mu nie przeszkadzać i, że jak skończy to mi dopiero pokaże.

mam pytanko. Mam dorywczą pracę w piątki, ale zaczynam się też rozglądać za jakąś stałą pracą i wczoraj pojechałam do Venray do CWI. Czy któraś z Was też się tam zapisała? Zastanawiam się ile trzeba czekać na jakąś ofertę...

A jak u Was ze znajomością holenderskiego? Dokształcacie się same czy chodzicie na kurs? Ja chodzę do Volks Universiteit w Venray i jestem zadowolona.

Miłego dnia dziewczyny!!!!:-)

Do góry