reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
Witaj Aneto... dobrze że już jesteś... jak świeta minęły?:rofl2:
Ja też właśnie zrezygnowałam z MENZIS i wróciłam na stare śmieci do VGZ:tak:
Nie mam pojecia czy obejmuje tomograf najlepiej zadzwoń tam albo napisz meila...
Powodzenia w nowym hotelu...:-)

Eijf potem zaglądne do was...

Aniu to jest formularz, aby zmienić ubezpieczenie,a ja tak w ciemno nie chcę:no:;-) Ma ktoś ubezpieczenie azivo i jest zadowolony:confused: Aniu a Ty masz w VGZ pakiet podstawowy czy wyższy i ile płacisz:confused:
Roble ja mam ekspres senseo, ale stoi prawie nie używany, bo my kawę pijemy 1-2 w miesiącu:tak::-D

Oj Anetko ja piję 2 dziennie ale mój M czasami to po 4. A szukałam oryginalnych szkalnek do niego i kosztuję ok 20 zł za jedną. strasznie drogie.
Aniuhaven a jak Twój najmłodszy synuś? sporo urósł ?

Babeczki oglądałyście film "Zmierzch" ja dziś obejrzałam 3 części i już nie mogę się doczekać 4. Mój M się śmieje, że nie musi oglądać, bo już wszystko ze szczegółami mu opowiedziałam, hehe. Polecam

reklama
Hej..

Anetko ja w trakcie wypełniania tego formularza wybierałam co chciałam ale na stronie vgz.nl mozesz znalesc tez broszure on line i tam zerknij co i za ile.
Ja teraz znowu zaczynam od najwyzszej stawki 122e miesiecznie a kiedy juz zeszłam do 92e i tez mialam podstawowy...:tak:
Co do expresu i kawki to mój M mi na zeszłoroczne urodzinki zakupił też senseo tyle ze jakies latte macchiato i inne robi ...i generalnie czesto używamy!:-D
Choc nie ma jak rozpuszczalna z mleczkiem hihi...:-)
Robale ja przeczytałam wszystkie - dla mnie film jest niczym w porównaniu do książki....:rofl2: polecam ksiazke równiez zwłaszcza jesli ktos lubi czytac i ma bogata wyobraźnie... ja ostatnią częśc czytałam jednym tchem do 4.30 rano hahaha

Do góry