reklama
Witaj Aneto... dobrze że już jesteś... jak świeta minęły?
Ja też właśnie zrezygnowałam z MENZIS i wróciłam na stare śmieci do VGZ
Nie mam pojecia czy obejmuje tomograf najlepiej zadzwoń tam albo napisz meila...
Powodzenia w nowym hotelu...:-)
Eijf potem zaglądne do was...
Ja też właśnie zrezygnowałam z MENZIS i wróciłam na stare śmieci do VGZ
Nie mam pojecia czy obejmuje tomograf najlepiej zadzwoń tam albo napisz meila...
Powodzenia w nowym hotelu...:-)
Eijf potem zaglądne do was...
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Aniu a możesz mi powiedzieć ile kosztują poszczególne pakiety i co obejmują w VGZ Szukałam na stronie Zorgverzekeraar VGZ - Sluit uw zorgverzekering af op VGZ.nl ale nie mogę znaleźć
http://www.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fservices.vgz.nl%2Fvgzhealthcare%2Fnewpolicy%2Fshow.do&h=791c2kjysXYr3oq9pcQEMTozPwQ
Anetko moze tu znajdziesz o to...
Eijf juz zagłosowałam...słodka ta twoja kruszynka...
Anetko moze tu znajdziesz o to...
Eijf juz zagłosowałam...słodka ta twoja kruszynka...
Robale
Fanka BB :)
DOBRY
My z M dokonalismy dziś myślę że dobrego zakupu,a kupiliśmy ekspres do kawy senseo. M zadowolony ja z resztą też. Także miłe zakończenie dnia.
My z M dokonalismy dziś myślę że dobrego zakupu,a kupiliśmy ekspres do kawy senseo. M zadowolony ja z resztą też. Także miłe zakończenie dnia.
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Aniu to jest formularz, aby zmienić ubezpieczenie,a ja tak w ciemno nie chcę;-) Ma ktoś ubezpieczenie azivo i jest zadowolony Aniu a Ty masz w VGZ pakiet podstawowy czy wyższy i ile płacisz
Roble ja mam ekspres senseo, ale stoi prawie nie używany, bo my kawę pijemy 1-2 w miesiącu
Roble ja mam ekspres senseo, ale stoi prawie nie używany, bo my kawę pijemy 1-2 w miesiącu
Robale
Oj Anetko ja piję 2 dziennie ale mój M czasami to po 4. A szukałam oryginalnych szkalnek do niego i kosztuję ok 20 zł za jedną. strasznie drogie.
Aniuhaven a jak Twój najmłodszy synuś? sporo urósł ?
Aniuhaven a jak Twój najmłodszy synuś? sporo urósł ?
Robale
Babeczki oglądałyście film "Zmierzch" ja dziś obejrzałam 3 części i już nie mogę się doczekać 4. Mój M się śmieje, że nie musi oglądać, bo już wszystko ze szczegółami mu opowiedziałam, hehe. Polecam
reklama
Hej..
Anetko ja w trakcie wypełniania tego formularza wybierałam co chciałam ale na stronie vgz.nl mozesz znalesc tez broszure on line i tam zerknij co i za ile.
Ja teraz znowu zaczynam od najwyzszej stawki 122e miesiecznie a kiedy juz zeszłam do 92e i tez mialam podstawowy...
Co do expresu i kawki to mój M mi na zeszłoroczne urodzinki zakupił też senseo tyle ze jakies latte macchiato i inne robi ...i generalnie czesto używamy!
Choc nie ma jak rozpuszczalna z mleczkiem hihi...:-)
Robale ja przeczytałam wszystkie - dla mnie film jest niczym w porównaniu do książki.... polecam ksiazke równiez zwłaszcza jesli ktos lubi czytac i ma bogata wyobraźnie... ja ostatnią częśc czytałam jednym tchem do 4.30 rano hahaha
Anetko ja w trakcie wypełniania tego formularza wybierałam co chciałam ale na stronie vgz.nl mozesz znalesc tez broszure on line i tam zerknij co i za ile.
Ja teraz znowu zaczynam od najwyzszej stawki 122e miesiecznie a kiedy juz zeszłam do 92e i tez mialam podstawowy...
Co do expresu i kawki to mój M mi na zeszłoroczne urodzinki zakupił też senseo tyle ze jakies latte macchiato i inne robi ...i generalnie czesto używamy!
Choc nie ma jak rozpuszczalna z mleczkiem hihi...:-)
Robale ja przeczytałam wszystkie - dla mnie film jest niczym w porównaniu do książki.... polecam ksiazke równiez zwłaszcza jesli ktos lubi czytac i ma bogata wyobraźnie... ja ostatnią częśc czytałam jednym tchem do 4.30 rano hahaha