reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
Mamy gdzie się ukrywacie?

Czy któraś z Was posłała dziecko do przedszkola w Holandii? Jak tak to podzielcie się swoimi doświadczeniami. Mój synek chodził do przedszkola ale niestety mieliśmy z nim małe problemy. Nie mógł się zaaklimatyzować. A Wasze pociechy jak czują się w przedszkolnych klimatach?
Pozdrawiam wszystkie polskie mamy!!!!!!!!!

witaj...
mj synek całuje pania na pozegnanie...hihi...tak mu tak dobrze...
A czemu mówisz ze sie nie mógł zaklimatyzowac? ile był w przedszkolu?

moj Mikolaj prze zpierwsze pol roku wrzeszczal jak szalony jak wychodzilam ,wymiotował itd...ale teraz juz 2 rok i jest ok tylko jest bardzo wstydliwy i niekiedy niechce wejsc rano bo sie wstydzi ze wszyscy do niego wolaja dziendobry ale juz zostaje bez problemu.
Napewno mamusie tutaj pamietaja jak pisalam ze niewiem juz co robic ale trzeba byc twardym i jest ok przezylismy ten okres.Panie w przedszkolu sa swietne wiec wiem ze napewno mu krzywdy nie robia.

Hej dziewczyny,
Podobnie jak wiele z nas jestem mama w Nl i akurat dla zabawy (ale milo byloby wygrac, nie powiem) bierzemy udzial w konkursie jednego ze sklepow:) czy bylybyscie tak mile i kliknely bezinteresownie na moje dziecie?Dlugo stala na m 1 ale niestety spadlysmy na 3:( czasu jeszcze troszke jest bo do konca mc i probuje,moze uda nam sie jeszcze cos zebrac;) byc moze same bralyscie kiedys udzial w czyms takim albo macie zamiar (nie polecam bo troche irytujace).ja swoimi czasy pamietam jak wspieralam kogos na forum.Nie trzeba sie rejestrowac,ani niczego wypelniac.Wystaczy nizej podany link i klikniecie pod zdjeciem na "stem op mij".Z gory bardzo wam dziekuje (przypomne o sobie jesli pozwolicie pod koniec miesiaca jeszcze choc glosowac z jednego komputera mozna raz).
wam powodzenia i pociechy z dzieciaczkow zycze:)

http://blog.coccinelle.nl/2011/01/lily-rose/

Witam Was Kochane:tak::tak::tak: po prawie miesięcznej nieobecności:tak::tak::-) Myślałam, że będę nadrabiała co napisałyście z miesiąc, a tutaj zaledwie 10str i jeszcze większość życzeń:tak::tak::tak:
My wróciliśmy wczoraj wieczorem:tak: i próbuję ogarnąć mieszkanie, robię pranie itp
Solenizantom spóźnione wszystkiego najlepszego:tak::tak:
Karola kiedy wracasz:confused::confused::confused: My jechaliśmy wczoraj 9h :tak::tak::tak: hura ale prawie cały czas 160km/h:baffled: Karola zapraszamy w sobotę do nas:tak::tak::tak::tak:
Eijf zagłosowałam:tak::tak::tak: Powodzenia:tak::tak::tak:
W środę zaczynam pracę w nowym hotelu i się trochę stresuję:rofl2::rofl2:

Mam do Was pytanie czy ubezpieczenie podstawowe obejmuje tomograf głowy :confused:
Chcę zwiększyć pakiet, ale nie wiem jak się do tego zabrać i jakie ubezpieczenie wybrać, do kiedy mam czas:confused:. Teraz mam menzis, ale nie jestem zadowolona:no: Za zastrzyk w szpitalu przeciw tężcowi otrzymałam fakturę na kwotę 112e:baffled::baffled: Czy ubezpieczalnia mi to zwróci czy to wchodzi w eigen risico:confused:

reklama
Do góry