reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Niezła historia z tymi ankietami... :-)
Ja pieke sernik... bo ser mi wczoraj przywieźli i...nie doczekam sie już do świąt więc jest już w piekarniku...
Ktoś reflektuje...?:-p

reklama
Aneta, te ankiety to TYLKO I WYLACZNIE moze wypelniac respondent. Ty musisz byc przy tym,ale nie mozesz za niego tego robic.

Dobry wieczór :-)

Carinio trzymamy kciuki. Będzie dobrze.

Dziewczyny mam pytanie, co robić przy zaparciach u niemowlaka? Bianka nie załatwiała się już sześć dni i zaczynam się denerwować. Jest na cycku, zaczęłam jej dawać herbatkę koperkową, ale efektów po tym nie ma, tylko bąki bardziej śmierdzą...

Ostatnia edycja:
Bira jak mala nie płacze przy leżeniu na brzuszku i nie robi wrzasków to chyba nie jest to nic niepokojącego... Mój Victor też 5dni bez kupy ale z uśmiechem na twarzy wiec sie nie martwie...:-pJeśli cie to bardzo martwi to moze zadzwon do CB i zapytaj...

Z tego co wiem moźna masaże brzuszka robić z oliwką wg wskazówek zegara a nawet lewatywe z mydełkiem ale to bardziej przy problemach z kupką...

Sencilla no ja bym do konca tego co napisałaś wyzej pewna nie była :eek:...u mnie są obecnie ankiety juz zrobione z Bredy :tak: i są wypisywane przez ankietera a nie przez osobe którą pytano o zarobki... Dletego twierdze że te ankiety to jakaś dziwna sprawa bo duuuużo niedomówień jest...:baffled:

Ania, a nie mialas w instrukcji wyraznie napisane, ze nie moga byc wypelniane przez ankietera?
ja mialam, wiec pisze, jak u mnie bylo.
dziwna sprawa czy nie, jesli kasa bedzie, to reszta mnie nie obchodzi :D

Sencillo ja otrzymałam inne wskazówki w mailu i inne w opisie dla ankietera i już wszystko zostało wyjaśnione. Ja wypełniałam te ankiety na szablonie, a nie od razu na ankietach i dlatego to ja MUSIAŁAM wypełniać szablon do odpowiedzi a nie respondent :tak:

dzien dobry
no wlasnie, tak myslalam, ze to w zwiazku z tym :)
pozdrowienia dla wszystkich i milego dnia! ja dzis do pracy nie poszlam, bo jestem chora.. buuu..

Bry...

Sencilla zdrówka dla ciebie...:tak: a co do ankiet to po dłuższym namysle ...wole moje prasowanie!!!:-D:-D:-D

Miłego dnia 4all...

p.s. Pozdrowienia od Pauki dla wszystkich!

witajcie

u nas jak zwykle szalone dzi zaraz jade na moja komisje lekarska ,jak zabiora chorobowe to nic sie nie stanie juz mam dosc siedzenia w domu a jak bede mogla dalej chorowac to tez dobrze !
Prawie mam zalatwiona prace i za 2 tygodnie mam juz kinderopvang zalatwiony ale teraz do glowy nachodzi duuuuzo pytan...?? czy dobrze robie ze chce isc do pracy ? czy dzieciom bedzie dobrze w tym opasie ? beda razem w jednym pomieszczeniu tylko inga bedzie z inna pania a miki tez z inna ale beda sie widywac i tylko na 3 godziny dziennie ich zapisalam na czas jak sie bedziemy sie zmieniac w domu bo oboje bedziemy pracowac na 2 zmiany.
moje kolezana mowia ze szkoda dzieci ale jak bedzie wiecej kasy to bedzie mniej problemow i bedzie w domu lepiej itd....a widze ze miki sie dobrze bawi w przedszkolu tylko niekiedy placze jak wychodze ale on juz jest taki mamy synek..))
Co wy to zostac w domu czy pracowac beda dzieci mi mialy za zle ze je zostawiam z obcymi ludzmi ???? jestem chyba glupia ale mam teraz mnostwo mysli w glowie

reklama
Mamo Mikolaja, moje dzieci sa u opiekunki albo w przedszkolu wlasciwie wieksza czesc dnia albo nawet i caly dzien. swietnie sie bawia i uwielbiaja tam byc, nie ma co sie martwic :)

Do góry