reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

PILNE
ile biora babki ktore przychodza do domu pilnowac dzieci ok 2 godz dziennie ??? jakie sa stawki bo mam problem -dostalam prace ale musze miec opieke dla dzieci na 2 godziny az moj J wroci z pracy i niewiem ile sie placi za to ,obok mnie mieszka dziewczyna ktora by przychodziła ale niewiem ile jej zaplacic za to ????

reklama
Witam...
MamoMikołaja u nas to jest 4€ za godzine...:tak:
Anetko co sie tyczy ankiet to ja zrezygnowałam i odesłałam...mój M wyjechał na pogrzeb do PL a z trójką dzieci trudno by mi było to zrobić... i po przemyśleniu przestało mi sie to opłacać... wolałam z nimi sie pobawić niż ich męczyć i sie stesować...:sorry2:
A mnie zawiało i mam "sztywny kark" a boli ak nie wiem...:baffled:

Witam,
Aniu a ile płaciłaś za odesłanie:confused: Ja miałam dziś wolne, więc miałam pretekst aby odwiedzić znajomych:tak: W pracy kilka osób, sąsiadka, sąsiad, siostra, szwagier, Nasza Karola i jej mąż ... i tak raz dwa mi się dużo osób uzbierało :tak:. Dziś Pan Maciek mi zadzwonił, że jak mi tak świetnie idzie to mogę ich zrobić nawet z 50szt:szok: Ja też myślałam, że to będą 1-2 str a tutaj aż 12, więc raczej na szybko w pracy nie da się tego zrobić:no:
Dziś miałam otzymać ankiety i ich nie otrzymałam nadal:no: Czarna ile wpisujesz min na wypełnienie ankiety:confused: Ja zawsze się rozgadam i minimum 1h wychodzi ale wpisuje średnio 20min a Ty:confused:

helloo dziewczyny!
czy ktorejs z was dziecko ma uczulenie na mleko nawet hypoalergiczne? albo jakies owoce?jesli tak to napszcie mi plizzz cos wiecej o tym...jaka diete stosujecie i co dziecko wasze je a czego nei w takim przypadku..do nas nagle zawitala jaaks cholerna alergia, zwana pokrzywka teraz moaja nawet wysypuje jak zje lub melko wypije to ktore je od urodzenia...albo na cos co jzu od dawna je..no rece mi opadaja i sie zalamalam torche..mzoe wy cos doradzicie co?

hej dziewczyny
nie pisze, bo jestem w pracy caly dzien.
co do ankiet, to ja zrobilam 31, mialam zrobic 50, ale nie mialam czasu.
jesliby ktoras miala jakies pytania, to niech mi napisze lepiej na maila: bezwaagania@gmail.com
ja jeszcze nie dostalam kasy, bo nie przyjechal jeszcze kurier po ankiety, ale znajoma z anglii robila te ankiety w tamtym roku i kase wyplacili, wiec mysle, ze to nie jest oszukanstwo.
pozdrowienia i powodzenia w robieniu ankiet.
mi wychodzi srednio 20 min.
czy wiecie, ze ankieterzy musza sami wypelniac i nie moze byc wiecej niz 1 osoba z gospodarstwa domowego?

helloo dziewczyny!
czy ktorejs z was dziecko ma uczulenie na mleko nawet hypoalergiczne? albo jakies owoce?jesli tak to napszcie mi plizzz cos wiecej o tym...jaka diete stosujecie i co dziecko wasze je a czego nei w takim przypadku..do nas nagle zawitala jaaks cholerna alergia, zwana pokrzywka teraz moaja nawet wysypuje jak zje lub melko wypije to ktore je od urodzenia...albo na cos co jzu od dawna je..no rece mi opadaja i sie zalamalam torche..mzoe wy cos doradzicie co?

dziewczyny ponawiam pytanie....

reklama
kurde dawno nie wrzucałam żadnych zdjęc z brzuszkiem.. w aparacie mam ich chyba tysiąc, a w kompie ostatnio wgrywałam w wakacje... może jutro wgram to wtedy wrzuce tutaj... w sumie mam tylko ten brzuch, nigdzie indziej kilogramy mi nie poszły..

Do góry