reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

MamoMikołaja ja osobiście uważam że jak dzieci są kilka godzin u opiekunki to nic złego a wrecz przeciwnie - mamy często są przemęczone i w pracy nabierają dystansu do pieluszkowych problemów....:tak:
Erni jest np 2 x w tygodniu po 2,5 godz i naprawde jest szczęśliwy:-D:-D:-D

A propo szczęście dostałam dziś na konto kase za macierzyńskie!!! ;-)
Happy jestem że nawet fakt że mi każa oddać do belastingu 250 euro za zorgtoeslag dzis nie zepsuje humoru... hahha...:cool2:

reklama
Witam a co tu dziś takie pustki??

Aniu i jak po Cb?
MamoM parę godzinek dziennie nie zaszkodzi dzieciom:happy:
Wszystkim robiącym ankiety życzę powodzenia...:tak:

Ludzie jak dobrze jeszcze jutro i weekend.Ostatnio jestem przemęczona i znużona .A nic wielkiego nie robie chyba sie to nazywa lenistwo:baffled::sorry:

Bry...

Karola no Victor rośnie jak na drożdzach... ostatnio ważył 5350g ateraz ...6630g i urósł 5cm:tak::tak::tak::tak:Płakał biedaczek po szczepinu i ma gorączke..
Carinio jak wy sie macie?:confused:

Aniu rośnie jak się patrzy Victorek :tak: Na zdjeciach to wyglada jakby już pół roczku miał:tak:
Właśnie Carinio jak się macie?
Bira a jak z wasza kupką?:happy:

Witam,
Ja nie robię ankiet, tylko tyle co miałam dam, jutro przyjeżdża kurier. Jeszcze się zorientowałam, że ten Pan Maciek ma pl numer a ja dzwoniłam i smsy wysyłałam, z abonamentu mam drogo na pl numer:dry:
Karola to nie lenistwo tylko brak męża w domu:-D:tak:
carinio jak malutki się ma:confused:
Zdrówka dla choruszków :tak::tak::tak:

Dzien dobry...

Anetko u mnie kurier wczoraj był wiec teraz do ciebie zmierza....:-)

Karola a propo męża to ja mojego juz ponad tydzien niemam bo dalej jest w pl formalności zalatwia po pogrzebie.Ojciec jego byl rozwiedziony i nie miał nikogo wic on teraz musi wszystko po nim pozamykać a to wszystko tyyyyyyyle trwa że szok.. moze wróci we wtorek ...może ale i tak bedzie za 2 tyg musiał po to by coś podpisać w urzędzie skarbowym jechać...:baffled::dry:

A ja znów chodzę do szkoły!!! Zmykam,...

Witam Was kochane:tak::-)
jutro feest a ja jeszcze w proszku :szok::szok::szok::szok::rofl2::szok: Do tego bałagan po remoncie:szok::szok::szok::szok:
Aniu u mnie dziś rano był Pan po ankiety i nawet pomógł mi skrobać w aucie szyby od lodu :-D:tak::-)

Kupiłam dziś płytę cd "Junior Sintfestivak" w Blokker za 4e - polecam:tak::tak::tak:
Moi chłopcy uwielbiają "sinterklaas kapoentje" i "sinterklaasje bonne, bonne, bonne":tak::-)

Miłego dnia:tak: Mam dziś dobry humor sama nie wiem dlaczego:-D;-)

Ja już ma weekend!
Prankosie wyprało - zakupy zrobiłam a mama jak byłam w szkole caly dom posprzątała...:szok: cisto jeszcze mamy więc totalny luz...
Anetko no to miły pan ze ci pomógł:-D u nas tez zmroziło szyby...dla dzieciakw też znalazam fajny CD z dugiej ręki SINTERKLAAS LIEDJES ZA 1,5€...
Repertuar chyba wszystkie lubią ten sam..:tak:

A gdzie sie znowu wszystkie podziewają?
Ja mam pytanie czy ktoś zna dobry!!!! przepis na pierniczki??? może u kogoś w domu sie piekło i mu dobre wychodziły bo chce z dziećmi na choinke upiec a w tamtym roku beznadziejne smakowo mi wyszły!!:dry: Jak kamienie...
Bardzo proszę....:-)

reklama
Do góry