reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
hej dziewczyny
nie pisze, bo jestem w pracy caly dzien.
co do ankiet, to ja zrobilam 31, mialam zrobic 50, ale nie mialam czasu.
jesliby ktoras miala jakies pytania, to niech mi napisze lepiej na maila: bezwaagania@gmail.com
ja jeszcze nie dostalam kasy, bo nie przyjechal jeszcze kurier po ankiety, ale znajoma z anglii robila te ankiety w tamtym roku i kase wyplacili, wiec mysle, ze to nie jest oszukanstwo.
pozdrowienia i powodzenia w robieniu ankiet.
mi wychodzi srednio 20 min.
czy wiecie, ze ankieterzy musza sami wypelniac i nie moze byc wiecej niz 1 osoba z gospodarstwa domowego?

To, że sama muszę wypełniać to wiem, ale z jedna osoba z gospodarstwa domowego to pierwsze słyszę, nikt mi wcześniej tego nie mówił, więc teraz to oni są stratni:tak:
Karola oczywiście znalazła się zguba:tak::-D
Anno moich znajomych dziecko ma alergię prawie na wszystko, karmią ją tymi waflami waza i nie mam pojęcia czy jeszcze :no:

Ostatnia edycja:
trzymajcie kciuki kochane... operacja o 8. o 4 ostatnie karmienie... nie wiem jak on wytrzyma 4h bez cyca. tak strasznie sie boje o niego. NIby czesta to przypadlosc chlopcow, ale jakos nie moge sobie z tym poradzic :(( zarycze sie chyba na bloku operacyjnym :((
buziaki!

Dzień dobry!

Carinio jesteśmy z tobą i twoim synkiem myślami i sercem...i trzymamy kciuki!:tak:
Anetko ja do ankiet miałam załaczony regulamin co o tym mówił ze nie może być więcej niż jedna osoba z gosp. i dostałam wersje alektroniczną też na ten temat...
Nie miałaś czegoś takiego w papierach?:confused:

Natka czekamy na foteczke....;-)
Miłego dnia...

Witam
Carinio jestem z wami, trzymaj sie, zeby wszystko dobrze poszlo
Karola ode nie rowniez spoznione ale szczere zyczenia urodzinowe!!!!!! :tak:
Dziewczyny jak chcecie to ja wam moge tez jakas ankiete wypelnic jezeli to sie da przez np. maila zrobic:tak:
Ja dzisiaj jade na testy zobaczymy czy rzeczywiscie jestem uczulona na cos:sorry:
udanego popoludnia :-)

Aniu dziś otrzymałam dopiero ankiety, a w mailu nie otrzymałam takich informacji:no:
Informacje z opisu dla ankietera "Wręczamy ankietę i prosimy o samodzielne jej wypełnienie poprzez zakreślenie odpowiedzi kółkiem. Ankieter może także sam odczytywać pytania i pomagać w zaznaczaniu odpowiedzi" więc jak jest naprawdę, bo znów w mailu mam coś innego. Niech szlak trafi te ankiety:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dziś otrzymałam a jutro kurier po nie przyjedzie:wściekła/y::angry:

Ostatnia edycja:
Ja to w sumie juz skonczylam Aneta.Jutro ma byc po nie kurier.Mam zrobionych 42 ale nie wypelnialam sama,dawalam ludziom.To ze ty mialas wypelniac sama to bylo przy opcji ze masz ta jedna i tabelke na odpowiedzi zanim czy ankiety przysla.Ja skopiowalam sobie kilka tych tabelek i ludzie sami wpisywali odpowiedzi a ja wczoraj bo mi przyszly poprzepisywalam na czysto.Uciekam na spacer z cora i psicem.
pa

reklama
Czarna ale jeśli Pan Maciej zadzwoni do respondenta i respondent go poinformuje, że sam wypełniał ankietę to wtedy nie będziesz miała zapłacone:no: Ja pół dnia to dziś przepisywałam, jak ty przepisałaś aż 42szt:szok::szok::szok:

Do góry