reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Aniu bardzo mi przykro:-:)-:)-:)-(, tesc chorowal...:confused::-(
Sencillo mi Pan Maciek odpisal na moj mail proszac o numer telefonu i miejscowosc w ktorej sie znajduje, ale nie zadzonil juz:no:
Bira wieki Cie nie bylo, zdrowka dla Bianki :tak:

reklama
Witam..

Anetko on nie chorował...albo zawał albo serce mu pękło...:-( Sekcja pokaże..
My dzisiaj dzień wew. czyli siedzmy w domu, prasujemy, rozrabiamy i może sie przejedzimy gdzies pobiegac jak pogoda dopisze....

A teraz kawkę pije bo już mi glowa pęka...

ja tylko na chwile... napisac ze Kuba we wtorek ma operacje. Latamy po szpitalach, specjalistach. Ma silną, postepujaca przepukline jaderkowa...
;(

CArinio, ale mi przykro. oby sie wszystko dobrze rozwiazalo!
Ania, ciesze sie, ze masz juz ankiety.
Aneta, nie wiem, czemu sie nie odezwal, moze jeszcze zadzwoni. Z tego co wiem, oni w hadze maja juz duzo ankieterow.
NIe wiecie moze, kto by chcial przeprowadzic ankiety z prow. Flevoland?
Pisalam do Agasty, ale sie jeszcze nie odezwala.
milego wieczoru!

Witam po długiej nieobecności

Aniu przyjmij najszczersze wyrazy współczucia:-(

Musze was doczytać bo nie wiem co się tu dzieje:-D

Nam komputer padł .....bez niego jak bez ręki:tak:
Aneta jak idzie remont ,kończycie ?

Sto lat dla Olisia ,widzę ze prawdziwy wódz z niego:tak::tak:

reklama
Dobry :-)

Aneta, wszystkiego naj dla Olego :-)

Anna, cwana ta Twoja niunia :-) Co się będzie wysilać ;-) Moja też miała w nosie chodzenie, zaczęła ostatnia z naszwgo listopadowego wątku :-) Miała 14,5 miesiąca ;-)

Carinio, trzymamy kciuki za Kubusia. Wszystko będzie dobrze :-)

Do góry